• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bilmiyodum öyle olduğunu

Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyo
Bizim yanak kulak arası vardı geçti o tamamen. Orası daha da gözle görünür kuruydu mesela. Bioderma daha hızlı geçirdi oradaki kuruluğu stelatopia’ya göre

Kıyamam yaa. Ben de oldum rahatladım valla. Maydonoz falan ye istersen

Kız maydonoz ve ben hayatta yıyemıyorum tıskınıyorum sonra bırde peynır 🤮🤮🤮

Şimdi yanlış yönlendirmek de istemem canım en iyisi doktoruna danış. Emziriyoruz ya o yüzden rahat rahat çay falan öneremiyorum :(
Maydnoz sütü kesiyor diye biliyorum. Öfem atıcı ürünler süte de negatif etki ediyor

Benim bebeğim aşırı salyalı ve eli hep ağzında ağız çevresinde de kuruluk hatta kızarıklık oluyor böyle olan var mı ? Yüzü her şeyde çabuk kızarıyor sürekli de nemlendiriyorum bir gün unutsam bayağı kızarıyor ağız çevresi

Benim bebeğim aşırı salyalı ve eli hep ağzında ağız çevresinde de kuruluk hatta kızarıklık oluyor böyle olan var mı ? Yüzü her şeyde çabuk kızarıyor sürekli de nemlendiriyorum bir gün unutsam bayağı kızarıyor ağız çevresi
benim bebeğimde de aynı sorun var. ben hiç nemlendirici kullanmıyorum ihtiyaç duymadı çünkü ama bir tek ağız kenarında böyle kuruma hatta kırmızı döküntüler oldu. doktor da tükürükten olur dedi. zaten ne zaman tükürükleri akmaya başladı o zaman oldu bu kuruluk da. ağız çevresine ne kullanıyorsun nemlendirici olarak? hep yalıyor oraları bir şey sürmek istemedim o yüzden ama baya tahriş olmaya da başladı: /

Eklentiler

• 1000030954.jpg
    1000030954.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar emzirirken göğüs ucumu sanki diş varmış gibi ısırıyor böyle mi olur diş çıkarken ve iğne ucu kadar beyazlık var diş yerinde yoksa diş mi çıkıyor erkenden 🫤
bizim seninle aynı şeyler oluyor 😂 daha bugün baktım dişten dolayı mı ateşlendi diye. minicik bi beyazlık var ama elimi sürdüm sertlik gelmedi. diş olsa sert olurdu herhalde. memeyi ısırmanın yanı sıra diş kaşıyıcı tutarmış gibi tutuyo mememi, çekiştiriyor filan :S

benim bebeğimde de aynı sorun var. ben hiç nemlendirici kullanmıyorum ihtiyaç duymadı çünkü ama bir tek ağız kenarında böyle kuruma hatta kırmızı döküntüler oldu. doktor da tükürükten olur dedi. zaten ne zaman tükürükleri akmaya başladı o zaman oldu bu kuruluk da. ağız çevresine ne kullanıyorsun nemlendirici olarak? hep yalıyor oraları bir şey sürmek istemedim o yüzden ama baya tahriş olmaya da başladı: /
Ben uykuya geçeceği zaman mustela stelatopia sürüyorum o zaman yalamıyor diye mecbur kullanıyorum çünkü artık yara olacak neredeyse

bizim seninle aynı şeyler oluyor 😂 daha bugün baktım dişten dolayı mı ateşlendi diye. minicik bi beyazlık var ama elimi sürdüm sertlik gelmedi. diş olsa sert olurdu herhalde. memeyi ısırmanın yanı sıra diş kaşıyıcı tutarmış gibi tutuyo mememi, çekiştiriyor filan :S
Evet benimki de öyle çekiştiriyor gece ağlayarak uyanıyor ama diş için çok erken gibi 😅

Amiiiiin inşallah 🤗 Şimdi sağ memeyi doğru emiyor ama sol memeyi hala eskisi gibi emiyor. E acımadığı halini öğrendim ya artık sol acıyor ve bunun farkındayım malesef 😂 inşallah düzelteceğiz amin 🤗
Benim kızımda kucakta emerken öyle emiyor ama yatarak emerken olmuyor. Yatarak emmeyi de denedin mi canım illaki denemişindir de yine de söyleyim dedim. Ben o yüzden genelde yatarak emziriyorum.

bu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var😕
Bizde de var yüzünde özellikle canım. Kaç tane nemlendirici denedim geçmedi 1 haftadır annemdeyim annem arko klasik varya yeşil beyaz ondan sürdü sabah aksam bikac günde geçti. Dedim o kadar paraya kaç krem aldık çözüm bu muymus 😂

Ben lohusalığımın 33. Gününde oldum baya pıhtılıydı bir hafta sürdü. O günden sonra 28 30 günde bir düzenli normal kanamalı adet görüyorum. Sezeryanlıyım
İyimiş senın kı bakalım duzelıcekmı hafıf bel agrısı var sadece olmazsam artık doktora gıder sorarım acaba hem sezeryan hemde spraılın etkısımı dıyorum

İyimiş senın kı bakalım duzelıcekmı hafıf bel agrısı var sadece olmazsam artık doktora gıder sorarım acaba hem sezeryan hemde spraılın etkısımı dıyorum
Ben doğum yaptım 10. Gün dikişlerimi açtırmaya giderken dogumhsnede alttan ilaç verdiler bana içimde parça kalmıştı içim temizlendi galiba sonrasında ondan da kaynaklı olabilir

Ben doğum yaptım 10. Gün dikişlerimi açtırmaya giderken dogumhsnede alttan ilaç verdiler bana içimde parça kalmıştı içim temizlendi galiba sonrasında ondan da kaynaklı olabilir
Kasımda spraıl taktırdım ondan sonra ilk defa kanama olmuştu hafıf ıcını felan temızledıler troıt bezının yüksek olduğu söylemişti ler bakalım beklemedeyım

Tam atakları atlatıyoruz memede savaşmıyoruz, güzel emiyor diye mamayı azaltayım dedim, yine kilo alımı duruyor. Yani sürekli de emiyor, bazen ağzından ani çıkarıyor görüyorum süt var, sağım yapınca da öyle az değil, lıkır lıkır ses de duyuyorum. Anlayamıyorum ne yanlış da bu çocuğa kilo aldırmıyor bu süt 😔 ekstra bişey yapacak gücüm de kalmadı ama öyle derdimi yanayım istedim size.. Biz mecbur böyle anne sütü+mama devam edicez heralde.

Back