Kızlar oğlumu sinekler yiyp duruyo bitkisel bi sinek kovma yönteminiz varmı? Ne yapcam bilemiyorum. Göz kapağını bile ısırmış
Fındık da mı gaz yapıyomuuuş bilmiyodum. Ben de dün sabah fındık ezmesi yedim büyün gün ıkındı, demek ondanmış. Sağol valla canım, bilmeden yemeye devam edicektim3 gundur tum gece uykuda ikiniyodu.sonra anladim ki her aksam findik yiyodum o gaz yapiomus.kestim findik yemeyo duzeldi cok sukur.masallah bi problemimiz kalmadi.ama zirt birt emmek icin uyanmaya devam..
Alttan ultrasonla bakti canim dikisleri kontrol etti bi dekanamam 1 ay surdu az azda olsa belki olabılır dediği gibi cunku beya fazzla geliyıo...benım koca yıne beklemelerdebende bıtımnce gıdeyım bari neye baktı canım dr..
sprey şişesine 1 çay b. su 20 damla limon yağı ekle bebişin yattığı odaya sık bu formül sinekleri öldürmüyo ama kaçırıyorKızlar oğlumu sinekler yiyp duruyo bitkisel bi sinek kovma yönteminiz varmı? Ne yapcam bilemiyorum. Göz kapağını bile ısırmış
Canim oglen yada aksam diyim en azindan 6 dan sonra oyala uyutma.bi kere yap duzene girer yineMerhaba kızlar benim miniş hiç ana kucaklı arabasını sevmiyor.hep kucak istiyor. Sizde de var mı?
Bir de hafta sonu kv'nin yanına gitmiştik o zamandan beri uyku düzeni bozuldu çocuğun gündüz uyuyor gece ayaktayız bitap düştük eşimlekv'de gündüz uyuttukça uyuttu uyuttukça uyuttu. saolsun yanında nerdeyse sütüm kesilecekti.Durmadan yok yanlış emziriyorsun yok böyle tutma. gece yattığımız odaya gelip aman uyuyup kalma çocuk boğazına kaçırır dedi sanki 45 gündür o baktı çocuğa.Saolsun sezeryandan sonraki 4.günde ayrıldı yanımızdan ilk 4 gün de zaten beni sinir ettiğinden gitmesi iyi oldu. Panik insanlardan hoşlanmıyorum ya beni de panik yapıyorlar. Ufaklık ne güzel gece 22.30'da uyuyordu şimdi gece 01.00 hala ayaktayız ne yapacağız şimdi?
kolikte cabası
Ay bu alintilar kendinden gecti bu ne yaaaaa.Bide ne sorcam esiyle birlikte olan var mi aranizda?ben cok korkuyorum..sanki dikislerim yirtilirmis gibi bi his var.esim 40 imizi bekliyo kontrolden sonraya hazirliyo kndini ama ben hiiicc hazir degilim..seviselim ama iliski olmasin
Bu isten bu kadar korkcaam hiiiicc aklima gelmezdieviselim ama iliski olmasin
Ay bu alintilar kendinden gecti bu ne yaaaaa.
Canim bizim 69.gunumuz ve denedik haliyle. Yalan soyleyemem ilk bi kac sefrrde cok aci oldu.sonra normale dondu.ama hic firsat olmuyo artik :)
Canim çoğu kadının iki göğsü arasında farkl oluyor benim sag daha buyukYaaa benimki de memede uyuyo. Sağ memem solun neredeyse 2 katı oldu. Soldan az süt geliyo onu hiç emmek istemiyo hep sağ mememde uyuyo. İnek memesi gibi oldu
bende cok.korkuyorummmmm yaa.... Ilk gece sendromundan daha beter ... O bile 4ay surdu bu kez daha çok korkuyorum....yarin kirkimiz cikiyor herif duz duvara tirmanacak 10aydir tik yok ben korkuyorumBu isten bu kadar korkcaam hiiiicc aklima gelmezdi
Benim o kadar olmadi.dogurmadan 1 gun once yaptik cok zevkliydiCanim çoğu kadının iki göğsü arasında farkl oluyor benim sag daha buyuk
bende cok.korkuyorummmmm yaa.... Ilk gece sendromundan daha beter ... O bile 4ay surdu bu kez daha çok korkuyorum....yarin kirkimiz cikiyor herif duz duvara tirmanacak 10aydir tik yok ben korkuyorum
hmm sağol tatlım...Alttan ultrasonla bakti canim dikisleri kontrol etti bi de
Benim dikisler hala tam iyilesmedi wc de yirtikacalmis gibi oluyo o is nasil olacak ki poofff büyük sıkıntıBenim o kadar olmadi.dogurmadan 1 gun once yaptik cok zevkliydiama suan ayni fikirde degilim.adam gun sayiyo.kac gun kaldi diyo hergun.korkuyom diyorum bisi olmaz bisi olmaz diyo
Sevgummmm nbr kusummmm napiosunhmm sağol tatlım...
4.5Kızlar bebişler kaç kilo olunca 2 numaralı beze geçtiniz?
evet canım çocuk doktoruyum ama kv'ye göre çocuk doktoru değilim :) ne yapsam batıyor :) anne sütü ve emzirmeyle ilgili sertifikam olsa da kv'ye göre ben yanlış emziriyorum. hoş kendisi hiç emzirmemiş ama laf çokSen çocuk uzmanı değilmiydin? Yanlış mı hatırlıyorum?? Cevap yapıştırsaydın bilginle dövseydin kv.iben hiç karıştırtmıyorum. Gece altını açmıyorum mesela geceyi gündüzü öğrensin diye. Kv pişik olur aç istersen dedi. Ben de "yeni bir makale okudum bebek gelişimi için gece uykusu çok kıymetli olduğundan gece onun uykusunu kaçırcak hiçbişey yapmayın yazıyo" dedim, yedi
ilk ay ortalama 1 kg sonrasında da günlük en az 20 gr alması gerekiyor. gayet iyi kilosu. pamukçukta tedavisini vermiştir dr. bu arada ilk 3 ay reflü dediğimiz şey normalde de olabilir. gazını çıkarmadan yatırmamaya çalış b ir de hep yan yatır. mümkünse yan yatırma yastığın varsa onunla yatır.Kızlar ya bugun doktora gittik kızımın sürekli mide bulantısı vardı nese dr baktı biraz gazı var bide ağzında boğazına doğru pamukçuk olmuş ondan olur öğütleri dedi ilaç verdi inş geçer bide tartıya koydu 4620 geldi 3090 gr doğmuştu bugun 50 gününüz az değilmi sizce ya dr iyi diyo amabnce az gibi
ilk ay ortalama 1 kg sonrasında da günlük en az 20 gr alması gerekiyor. gayet iyi kilosu. pamukçukta tedavisini vermiştir dr. bu arada ilk 3 ay reflü dediğimiz şey normalde de olabilir. gazını çıkarmadan yatırmamaya çalış b ir de hep yan yatır. mümkünse yan yatırma yastığın varsa onunla yatır.
Sevgummmm nbr kusummmm napiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?