2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
geçen sene bu zamanlarda kızımdan haberdar bile değildim 21 ekim sat benim
ve mutlu haberi 30 kasımda almıştım
24 temmuzdada güzeller güzeli kızımı kucağıma aldım.
Darısı inş sizlerin başına çok güzel harika muhteşem ve sayamadığım birçok yüce duygu anlatamam yani.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizleri bebeklerinize bebeklerinizide sizlere bağışlasın Allah.
Kendinize çok dikkat edin Bebekler anne karnındayken annenin haberi yokken Allah,Hamileliği öğrendikten sonrada siz koruyacaksınız...

canım maşallah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin Rabbim bence moralini bozma progestan iyi geliyor olmazsa iğnesi var çare var çok şükür bu arada seninle aramızda 1 gün varda sen kan tahlili yaptırmışmıydın kaç çıkmıştı sonucun

saol canım inşallah sorunsuz geçer gebeliklerimiz. ben geçen perşembe kan tahlili yaptırdım 3335,90 çıkmıştı bugün kesemizide gördük ama çok küçük olduğu için kesenin içi dolumu şimdi göremeyiz dedi doktor 3 hafta sonraya randevu verdi. senide tebrik ederim canım.:KK9:

saol canım inşallah sorunsuz geçer gebeliklerimiz. ben geçen perşembe kan tahlili yaptırdım 3335,90 çıkmıştı bugün kesemizide gördük ama çok küçük olduğu için kesenin içi dolumu şimdi göremeyiz dedi doktor 3 hafta sonraya randevu verdi. senide tebrik ederim canım.:KK9:

ınşallah canım çok saol canım benim maşallah değerin çok yüksek çıkmış benim perşembe günü 229 çıktı sonucum evet şimdi gözükmezmiş bende öyle okudum internetten araştırıyorum sürekli

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım daha doğrusu hesbıma uzun süredir girmiyordum :) 6 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeği düşünüyoruz.benimde sat:8 ekim yumurtlama takibi yaptırdım bu ay 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı takdiri ilahi tabiki.şuanda 3 gün var adetime test yapmalımıyım sizce her an negatif çıkıyor ve umutsuzluğa kapılıyorum.benim durumumda olanlar varmı ??

kızlar saat 7 de ilk randevum var. bakalım kesemiz gözükecek mi :) bize dua edin olur mu hamişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugun kesin emin olduk,betahcg değerim katlamış,usgde kesemiz biraz daha büyümüş(calıstıgım hastanede yaptırdım herşeyi) yarın kendı doktoruma gidicem ondan sonrası aylık kontroller ve ben 6 haftalık derken benım sıpacık gec döllenmiş dolayısıyle temmuz 6-7 gibi gelecek sanırım :)

Ben az önce muayeneye gittim ve kesemizi gördük :) ama miyomlarim yüzünden düşük riskim varmış progestan başladık dua edin benim için lütfen :KK43:(

serencim çapları ne kadar myomların bendede cıktı doktor ya erken dogum ya düşük ya hiçbirşey olmaz ama normal dogurman zor dedı ama ben tedırgınım ,birde nerde yerleşmiş senın kı? allahım kazasız belasız 9 ayımızı gecırelım ınsallah

günlerimiz aynı :) benim de son adet tarihi 26 eylül :) inşallah hayırlısıyla temmuz ayını görürüz sağ salim inşallah :)ben geçen p.tesi gitmiştim doktora görememiştik keseyi yavrum o kadar küçük ki daha kesesi bile yok :) bizde önümüzdeki cuma gidelim dedik :) kesin görelim diye :) ama sen keseyi görmüşsün ya demekki benimde bebeğimin kesesi var artık :) kendim görmüş kadar sevindim tebrik ederim :)

teşekkürler... inşallah cuma günü sende göreceksin...kalp atışlarını duyunca haberleşelim...:nazar:

Merhaba kizlar :KK3:
yeni gelen tum anne adaylari hosgelmiss, bilgilerini yazan herkesi ekledim sanirim :KK16:

Yaş 32 Nektarcım boş kalmasın bari :KK34:

Merhaba ben de 2. kez hamileyim. İlki düşükle sonuçlanmıştı. İnş bu sefer Allah tamamına erdirir.Hepimizinkini....
26 Ekim'de bhcg 254 tü, 1 hafta sonra 2 Kasım'da tekrar ölçtürdüm 5150 çıktı. Haftaya pazartesi ilk kontrole gidicem.İnş keseyi görürüm.Belki kalp atışı da duyarız :))
Beni de listeye ekler misiniz?
Teşekkürler, yaş 30 , ilk bebek , sat:1 Ekim, Kocaeli

Merhaba kızlar ben de test yaptım ve çift çizgi çıktı.bir kızım var 2009 aralık doğumlu.satım 3 ekim Kocaelide oturuyorum.kan testi yaptırmadım daha.
yaşım otuz

Son düzenleme:
kızlar katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum,, meyveyi normal olarak çok yiyemiyorum bir elmayı bitiremem bile bari suyunu içeyim dedim.. ne önerirsiniz?:21: :21: :21:

nektarcığım sağol sen nasılsın? :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bende deli gibi yeme arzuzu oluştu kendime dur durak diyemiyorum :KK4::KK4::KK4:

mide bulantılarım geçti..bide tatlı yıyınce fena oluyorum :KK35: içim tatlı kaldırmıyor :KK19:

ama ekşiyi ,turşu gibi çok seviyorum..içimi bastırıyor sanki.. (midem bulantığı zamanlarda turşuya hucum ediyorum bide ekmeğim sert kısmına :KK1: )

günler hiç geçmiyor yarın 6 haftalık olacağız insallah..benim daha öncedende kayıplarım olduğu için sevinmek sanki lüks gibi geliyor bana.. sanki sevinince yine kursağımda kalacakmış gibi korkuyorum :KK25::KK25::KK25:

neyse 1 haftam kaldı kalp atışını duymaya :nazar:insallah duyabiliriz :KK25::KK25::KK25::KK25:

kalp atışından sonra arkadaşlarımıza soyleyeceğiz eşimle :KK49::nazar::nazar::nazar: henüz kimse bilmiyor hamile olduğumu...cinsiyetlede ailelere haber vereceğiz..böylesi daha iyi..eğer Allah korusun düşük olursa ailelerimizi de üzmek istemiyoruz artık :KK5:

canim, ben iyim.. kardesimle zaman geciriyoruz, yemek yapiyoruz birlikte, geziyoruz :KK16:
bebisimi de cok merak ediyorum ama, donunce ilk firsatta dokturuma gitmeliyim.

ben de senin gibiyim, sanki her an bisi olucakmis gibi geliyo.
oysa pozitif olmaliyiz :/
allah korusun onlari :nazar:

Yaş 32 Nektarcım boş kalmasın bari :KK34:
yaaa ask olsun, en buyuk anne demiss.
32 yas cok mu :KK17:

Ben az önce muayeneye gittim ve kesemizi gördük :) ama miyomlarim yüzünden düşük riskim varmış progestan başladık dua edin benim için lütfen :KK43:(
allah bebisini korusun canim, dualarim sizinle...

kızalr hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun..
üzülmüyorum kendimi hazırlmıştım dün..
zaten gebelik devam etse yine sorunlu devam edicekti
sürekli yatmak çok zor 3 gün yattım (eşim ne kadar yardımcı olsa da ) olmuyor ev birbirine girdi..
dr. 3 ay önermiyoruz hamile kalmayı dedi ama ben kendi kendime önerdim :KK23: korunmucam..
bu şekilde hayırlısı böyleymiş cennette annesine şefaatçi olcak kuşum..
ALLAH ım verdiği gibi aldı.. sağlık olsun yine yaparız :KK34:
hepinize hayırlı doğumlar kızlar hepinizi çooook :KK54:
Aycaaa, cok uzuldum canim
cok da iyi anliyorum.. yasadim, aci..
hayrlisi, kardesini yollicak melegin sana.. ins ennn kisa zamanda
Listeye benide yaz nektarcim :) yaşım 25 ilk gebeligim afyondan geliyor temmuz bebişi. Sat ım 29 eylül tdt 6 temmuz :) bugün bebişimin kesesini de gördüm hepimiz sağlıkla sihhatle bebeklerimize kavuşturuz inşallah
ekledim canim

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım daha doğrusu hesbıma uzun süredir girmiyordum :) 6 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeği düşünüyoruz.benimde sat:8 ekim yumurtlama takibi yaptırdım bu ay 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı takdiri ilahi tabiki.şuanda 3 gün var adetime test yapmalımıyım sizce her an negatif çıkıyor ve umutsuzluğa kapılıyorum.benim durumumda olanlar varmı ??
canim ins hamilesindir, hakkinda hayirlisiii

nektarcım benım dogum tarıhı 07.07.2014 olarak değişti düzeltebilirmisin ?
degistirdimm :))

benim sat 28.09 bdt 06.07 cikiyor takvimde
sati 28.09 olan diger kizlarin 05.07 cikmis cok ilginc :)

Merhaba kızlar ben de test yaptım ve çift çizgi çıktı.bir kızım var 2009 aralık doğumlu.satım 3 ekim Kocaelide oturuyorum.kan testi yaptırmadım daha.
yaşım otuz

tum yeni gelen anneler hosgelmis :KK16:

Son düzenleme:
Merhabalar listeye beni de ekler misiniz? 2013 Mayıs annesiyim :26: bebegim şuam 6 aylık ancak ben buralardayım:) alın benide aranıza :)
Yas 32( bebek doğduğunda 33 olacak)
Sat 7 Ekim
2.bebek istanbul

Son düzenleme:
serencim çapları ne kadar myomların bendede cıktı doktor ya erken dogum ya düşük ya hiçbirşey olmaz ama normal dogurman zor dedı ama ben tedırgınım ,birde nerde yerleşmiş senın kı? allahım kazasız belasız 9 ayımızı gecırelım ınsallah

amin canım inşallah doktor bana miyomların var dedi büyük olan 1 cm dedi zaten düşük riski falan deyince bende başka şey soracak hal kalmadı. ama rahim dışındaymış. belki büyümez ama ilk gebeliğin riske atmayalım diye ilaç başladı ama normal doğum bendede zor görünüyor. ne diyelim hayırlısı artık. inşallah sorunsuz geçirebiliriz kalan 8 ayı... senin miyomlar ne büyüklükte ilaç başladınızmı

mrb canım adet tarihin geçmeden idrarda pozitif çıkmıyor benbir ayda 3. testte çift çizgiyi yakalayabildimde :)) ama gebelik varsa daha 3 günlükken kanda çıkıyor

X