nektarcığım sağol sen nasılsın?
kızlar bende deli gibi yeme arzuzu oluştu kendime dur durak diyemiyorum
mide bulantılarım geçti..bide tatlı yıyınce fena oluyorum içim tatlı kaldırmıyor
ama ekşiyi ,turşu gibi çok seviyorum..içimi bastırıyor sanki.. (midem bulantığı zamanlarda turşuya hucum ediyorum bide ekmeğim sert kısmına )
günler hiç geçmiyor yarın 6 haftalık olacağız insallah..benim daha öncedende kayıplarım olduğu için sevinmek sanki lüks gibi geliyor bana.. sanki sevinince yine kursağımda kalacakmış gibi korkuyorum
neyse 1 haftam kaldı kalp atışını duymaya insallah duyabiliriz
kalp atışından sonra arkadaşlarımıza soyleyeceğiz eşimle henüz kimse bilmiyor hamile olduğumu...cinsiyetlede ailelere haber vereceğiz..böylesi daha iyi..eğer Allah korusun düşük olursa ailelerimizi de üzmek istemiyoruz artık
canim, ben iyim.. kardesimle zaman geciriyoruz, yemek yapiyoruz birlikte, geziyoruz
bebisimi de cok merak ediyorum ama, donunce ilk firsatta dokturuma gitmeliyim.
ben de senin gibiyim, sanki her an bisi olucakmis gibi geliyo.
oysa pozitif olmaliyiz :/
allah korusun onlari
Yaş 32 Nektarcım boş kalmasın bari
yaaa ask olsun, en buyuk anne demiss.
32 yas cok mu
Ben az önce muayeneye gittim ve kesemizi gördük :) ama miyomlarim yüzünden düşük riskim varmış progestan başladık dua edin benim için lütfen
(
allah bebisini korusun canim, dualarim sizinle...
kızalr hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun..
üzülmüyorum kendimi hazırlmıştım dün..
zaten gebelik devam etse yine sorunlu devam edicekti
sürekli yatmak çok zor 3 gün yattım (eşim ne kadar yardımcı olsa da ) olmuyor ev birbirine girdi..
dr. 3 ay önermiyoruz hamile kalmayı dedi ama ben kendi kendime önerdim korunmucam..
bu şekilde hayırlısı böyleymiş cennette annesine şefaatçi olcak kuşum..
ALLAH ım verdiği gibi aldı.. sağlık olsun yine yaparız
hepinize hayırlı doğumlar kızlar hepinizi çooook
Aycaaa, cok uzuldum canim
cok da iyi anliyorum.. yasadim, aci..
hayrlisi, kardesini yollicak melegin sana.. ins ennn kisa zamanda
Listeye benide yaz nektarcim :) yaşım 25 ilk gebeligim afyondan geliyor temmuz bebişi. Sat ım 29 eylül tdt 6 temmuz :) bugün bebişimin kesesini de gördüm hepimiz sağlıkla sihhatle bebeklerimize kavuşturuz inşallah
ekledim canim
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım daha doğrusu hesbıma uzun süredir girmiyordum :) 6 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeği düşünüyoruz.benimde sat:8 ekim yumurtlama takibi yaptırdım bu ay 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı takdiri ilahi tabiki.şuanda 3 gün var adetime test yapmalımıyım sizce her an negatif çıkıyor ve umutsuzluğa kapılıyorum.benim durumumda olanlar varmı ??
canim ins hamilesindir, hakkinda hayirlisiii
nektarcım benım dogum tarıhı 07.07.2014 olarak değişti düzeltebilirmisin ?
degistirdimm :))
benim sat 28.09 bdt 06.07 cikiyor takvimde
sati 28.09 olan diger kizlarin 05.07 cikmis cok ilginc :)
Merhaba kızlar ben de test yaptım ve çift çizgi çıktı.bir kızım var 2009 aralık doğumlu.satım 3 ekim Kocaelide oturuyorum.kan testi yaptırmadım daha.
yaşım otuz
tum yeni gelen anneler hosgelmis