2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ıkeayaya bakınca bizede yaz ben gidemiyorum güzel şeyler varsa gidmeye çalışıyım

Arkadaslar ben bebegimi cogunlukla sag tarafimda hissediyorum. Hel sagdan tekme atıyor niye acaba??? Bide su dogumuma su kadar kaldi falan yazıyor o nasıl yapılıyor acaba :)

Günaydın Ne tatlı yağmur yağıyor, hiç durmasa Dışarı çıkamadım yürümek için, koşu bandı ile devam edeceğim artık anlaşılan ama, bu manzaraya değer:107:

merhaba nasılsınız???benim yirmilik dişim çok acıyo kızlarrr... yemek yiyemiyorum. ağzımı açamıyorum. gece uyutmuyor. sadece tamol içebiliyorum. of diş biraz daha bekleseydin de sonra çıksaydınnn

Geçmiş olsun canım. Bana da oluyor arada, 1-2 gün ağrıyor geçiyor ama hala çıkmadılar:107:

Hikayelerimiz çok benziyor, bende ders çalışma-sınav aşaması yok. Allah yürü ya kulum diyecek, ben koşacağım Gözün aydın yeniden, gerçekten çok sevindim. İyi dilekleriniz için sana da paşana da teşekkür ederim. İsimler güzel, ismi ile yaşasın inşallah:107:

saol cnm ya sorma bu yirmilik diş beni kaç gündür çok fena yaptı. geceleri acısına dayanamıyorum tamol içiyorum sadece. inş hemen geçer. evet benim de dişimi fırçalarken diş etlerim kanıyo hamilelikte olurmuş...

Kızlar ayaklarında şişlik hisseden var mı ?

benim ellerimde de var şişlik. doktorum bana şişlik olursa tuzu azalt demişti.

kızlar sabahtan beri karnımın sol tarafına hafif sancı vurup duruyor kasığım değil ama karnım acaba bebeğimin hareketlerinden mi oluyorsur anlamadım ama korktum birden.

kızlar bende nısanda allah ızın veırse doğum yapıcam bendede kasıklarda hep bı agrı var ılk aylarda cok fazlaydı özellıkle regl donemınde artan bı agrı ama sımdılerdede var bıde ıdraryolu nefeksıyonu vardı ılac falanda kullandım ama gecmedımı aceba ondan mı

günaydın kızlar ben hem kalvaltı yapıyorum hemde şuanda sizlere yazıyorum :)
facedeki grup çok güzel orada daha akıcı sohbet var ama ilk katıldığınızda kim kimdi diye karıştırabilirsiniz :)
gruba katılmak isteyenler aysunayya özel mesajla facebook sayfalarının linkini atsınlar
ben henüz acemiyim bu işlerden anlamıyorum

Günaydın kızlar.Bu zamana kadar mide bulantısı vs. hiç yaşamadım.3 gündür midem çok tuhaf.Hem ağrı hem hafif bulantı hem de ekşime var.Halk arasında bebek saçlanıyo diyolar bu aylarda.Ondan bunlar oluyomuş.Acaba doğruluk payı olabilir mi? Çok susuyorum.Su fayda etmiyo.Çok içince bu sefer midem bulanıyo.Ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar sabahtan beri karnımın sol tarafına hafif sancı vurup duruyor kasığım değil ama karnım acaba bebeğimin hareketlerinden mi oluyorsur anlamadım ama korktum birden.

selam, benimde hep sol tarafımda sancı oluyor hatta geçen hafta bütün gün sürdü. korkmuştum ben de ama artık ara ara oluyor. sanırım vucudumuz alışmaya çalışıyor.

selam, benimde hep sol tarafımda sancı oluyor hatta geçen hafta bütün gün sürdü. korkmuştum ben de ama artık ara ara oluyor. sanırım vucudumuz alışmaya çalışıyor.

sanırım öyle canım bende korkmuştum sizlerde de olunca normal olduğunu düşünüp rahatladım benim bugün ara ara oluyor

selam kızlar,

detaylı usgmize gitiik ve herşey yolunda allaha şükürler olsun :) yarım saatten fazla sürdü bebeğimi çok net gördüm çok güzel pozlar verdi oğluşum ama çok heyecan verici bişeydi :) sizler nasılsınız kızlar

Merhaba kızlar,

Bizimde yarın saat 4,30 da randevumuz var şimdiden heyecanlıyım :)Aynı zamanda korkuyorum da ikili test sonuçlarım da risk çıkmadı ama beta değerim yüksek diye doktor dörtlü test yapmamız lazım dedi.açıkçası test olayları işin içine girince korkuyorum.Sırf beta yüksek diye 4 lü test yaptıranlar var mı aranızda?

Dün ilk defa ayağımda şişlik hissettim tuzu azaltayım bende bari saol önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…