Bu sabah 5.30 da açtım gözleri uykum bitio benim bu aralar kendiliğnden oturdum liste çıkardım) olmadı yazarım seçtiğim isimleri
isterseniz kararsızsanız sizde bizim gibi) fikir olabilir )
bende bakıyorum kizlar.
Cilekten romantic genc odasi dasin begendim dolabi sifonyerini birde buyuyen besik olursa ona uygun
Birde belisten takim begendim beyaz oda.
Brde ikeaya bakcam.
Haftaya c.tesi ankarada olcaz kismetse. .bunlarin hepsine bakmak istiyorum
merhaba nasılsınız???benim yirmilik dişim çok acıyo kızlarrr... yemek yiyemiyorum. ağzımı açamıyorum. gece uyutmuyor. sadece tamol içebiliyorum. of diş biraz daha bekleseydin de sonra çıksaydınnn
İnşhallah canım sabır isteyen sıkıntılı bi süreç ben 2009 dan beri sürekli bi ders çalışma halindeydim en sonunda vazgeçtim maneviyat daha önemli olmaya başladı anne olmaya karar verdim çünkü gerçekten beklentim yoktu bize 50 kişi bile alınmıo çünkü ama şans oldu sana da buradan oğluşumla bütün şans öpücüklerini gönderiyoruz)
Bu arada oğluşumuza düşündüğümüz isimler Yaman,Kaan,Aren,Güney iki isim koyucaz babası öle istio bunlardan bi kombin yapıcaz bakalım)
Arkadaslar ben bebegimi cogunlukla sag tarafimda hissediyorum. Hel sagdan tekme atıyor niye acaba??? Bide su dogumuma su kadar kaldi falan yazıyor o nasıl yapılıyor acaba :)
geçmiş olsun canım bugun burası çok sessiz kimsecikler yok bi ben varım galiba :) o 20 dişlerin yeri bazen bendede çok ağrı yapıyor çıkacak sanıyorum ama çıkmıyorlar o tarafınla yemek yeme canım daha çok acır geçenlerde benimde dişim ağrıdı zaten hamile kaldığımdan beri fırçalayınca acayip kanıyor bebişler bizim dişlerden kalsiyum çalıyolarlar diş ağrısı çok zor inşalah kısa sürede atlatırsın
Kızlar ayaklarında şişlik hisseden var mı ?
kızlar sabahtan beri karnımın sol tarafına hafif sancı vurup duruyor kasığım değil ama karnım acaba bebeğimin hareketlerinden mi oluyorsur anlamadım ama korktum birden.
günaydın benimde ara ara oluyor sanırım rahim büyüyor bu yüzden ağrı oluyor
kızlar sabahtan beri karnımın sol tarafına hafif sancı vurup duruyor kasığım değil ama karnım acaba bebeğimin hareketlerinden mi oluyorsur anlamadım ama korktum birden.
selam, benimde hep sol tarafımda sancı oluyor hatta geçen hafta bütün gün sürdü. korkmuştum ben de ama artık ara ara oluyor. sanırım vucudumuz alışmaya çalışıyor.
Dün ilk defa ayağımda şişlik hissettim tuzu azaltayım bende bari saol önerin içinsaol cnm ya sorma bu yirmilik diş beni kaç gündür çok fena yaptı. geceleri acısına dayanamıyorum tamol içiyorum sadece. inş hemen geçer. evet benim de dişimi fırçalarken diş etlerim kanıyo hamilelikte olurmuş...
20 lik dişlerin en sıkıntılı zamanları seçmekte üstlerine yok zatenGeçmiş olsun canım inş rahatlarsın karanfil diş ağrısına iyi gelir normalde hem antiseptiktir hemde uyuşturur bir süreliğine ama gebelikte kullanımını bilemiyorum canım
benim ellerimde de var şişlik. doktorum bana şişlik olursa tuzu azalt demişti.