Anneler merhaba :) dun uzun bi yolculuktan sonra nihayet koyumuze geldik. Kizimla yolculuk babasi icin de benim icin de gayet keyifliydi :) burasi buz gibi, soba yakiyoruz. Ozlemisim memleketimi :) bugun de yerlesme telasimiz var. Telaseler bitin takipte olcam siziherkes iyi degil mi ?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bizimkide ağlarken anne diye sesler çıkarıyor...
senin mesajınla randevu alıp çektirdim usg yi ... bir sorun yokmuş şükür...
ben ankarada eryaman da oturuyorum... iş yerim ayrancıda
bizde sürekli meleğimle koyun koyuna uyuyoruz.... mis gibi kokuyorlar.... hatta kusmuğu bile çok güzel kokuyor sanki....
bebekler kolay üşümezmiş,okumuştum nette,bir de alıştırmazsak en ufak soğukta hAsta olur,benimki bayadır kısa kollu giyiyor,dün de çorabını çıkardım,öyle uyudu,sadece cereyanda kalmamasına dikkat ediyorum.üstünü de bayadır örtmüyorum.
Canım o gaz ilaçlarını düzenli kullanmak lazım.ben düzenli kullanıyorum.çok şükür gazdan dolayı ağlama nöbetlerimiz yok.ıkınıp kendi çıkarmaya çalışıyor.bu bazen çok uzun sürüyor ama en azından ağlayarak kendini harap etmiyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evimize geldik, akladık&pakladik; keyfini çıkarıyoruz. Sıcaklar iyiden iyiye başladı, sizlerde ne var ne yok?
Yalnız derken, ailen yaninda değil mi gülüm?:what:
Evde kisa kollu citcitli body ve pantolon, dışarıda ekstradan çorap giydiriyorum canım. Battaniye vs kullanmıyorum. Akşamları dışarı çıkıyorsak body üzerine kisa kollu t-shirt giydiriyorum.
Canım hoşgeldin.. Biz iyiyiz asıl haberler sende..merhaba kizlae beni hatirladinizmi duzenli olmasada takip ediyorum ama telefonum arizali yazamiyorum nasilsiniz bebisler nasil hepinizi cok ozledim
günaydın herkese
biz 2 ayı geçtik ama hala 4850 gramız.
benim tosbaaam da sıçrıyor artık..uyuması hafifleşti...,
dün annem vardı.... bu çocuk korkmuş diyor... uykusu kaçmış
eskiden yüksek seste bile uyanmazdı...
bir defa ben emzirirken hapşırdım uyukluyordu... irkildi çok ağladı korktu...
bir defada babası yanında hapşırdı ondada sıçradı ağladı... aşılardan sonrada
daha hafif uyuklamaya başladı...hele tırnakları ...sürekli kesmeme rağmen yüzünü çiziyor...saçını çekiyor... kendini uyandırıyor...
eldiven taktırmıyorlar ....tanısın etrafını diye...
Merhaba anneler biz ilk asilarimizi olduk bu arada iki ayligiz kilomuz 6200 boyumuz 58 olmus. Sizin bebisler nasil
günaydın herkese
daha hafif uyuklamaya başladı...hele tırnakları ...sürekli kesmeme rağmen yüzünü çiziyor...saçını çekiyor... kendini uyandırıyor...
işe başladığım için... Sütümü sağamıyorum... 9-10 saat süt göğsümde bekliyor...hemşire sütünü sağmazsan azalır dedi... Kv dem ben yokken mama veriyor... Belki sğtğm azalmıştır... Eve gittiğmde sabaha kadar emmek istiyor...3000 gram doğdu...1. Ayında 4120 gram olmuştu... 2. Ayında 4850 olmuş...canım kilosuna takılma çok sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar hem doğum kilosu kaçtı bebîşinîn?benîm kızda 50 günlük 4850 idî şuan kaç bilmiyorum bakalım haftaya pazartesi aşılarımız var o zaman görücez bu arada anne sütümü veriyorsun ben mama takviyesi yapıyorum sütüm yok denecek kadar az kızımda büyüdükçe emmek istemiyor sağlıklı olsunda 1 kaşık bile olsa veriyorum
amin inşallahgünaydın kızlar.bebişlerimizle keyifli , huzurlu bir hafta geçirelim inşallah.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şaka maka 3. Haftaya girdik... Bu aya özel erken çıkıyorum işten ... şimdilik iyi gidiyor bakalım...çok yoğgun 2 gündür... Emip uyuyor... Uyandığında çığlık çığlığa kalkıyor ama emdiğinde tekrar gözlerini kapatıyor... Doymuyor galiba.... Saat başı emzirdim neredeyse...saglıklı olsun da kilo önemli değil canım. Benim oğlan sürekli sıçrar, gelemez sese gürültüye:107:
Eldivenlerini ben de artık çıkarttım, alıştı çizmiyor. Senin prensesin de öğrenecek zamanla. Sen nasılsın, iş&bebek ikilisi nasıl gidiyor?
evet oluyor gecen asıda da yapmıstı ama canavar oldu resmen cocuugum yaSenin de yazdığın gibi sürekli huy değiştiriyorlar canım. Asidan sonra huzursuzluk olabilir demişti doktorum. Diğer huysuzluklari da büyüme atağı olabilir.
Ben 3. Ay büyüme atağına kendimi hazırlıyorum şimdiden. 1 haftaya başlar hırçınlığı&doymuyorcasina memeye saldırması
Bende babasling aldım da bir iki kez denedim pek beceremedim gibi,ok sancısı var rahat durmuyor çabalıyor içinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın herkese
Günaydın, herkes için müjdeli haberlerle dolu&keyifli bir hafta olur inşallah. Tüm nisan anneleri tatile mi çıktı, neredesiniz
Maşallah tosununa canım
Benim yaramazım da dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Sürekli inceliyor, gözlerinin içi parlıyor; ne kadar saf ve günahsızlar
Saglıklı olsun da kilo önemli değil canım. Benim oğlan sürekli sıçrar, gelemez sese gürültüye:107:
Eldivenlerini ben de artık çıkarttım, alıştı çizmiyor. Senin prensesin de öğrenecek zamanla. Sen nasılsın, iş&bebek ikilisi nasıl gidiyor?
sağlık ocağından bir şey demediler...doktor pek ilgilenmiyor zaten...genellikle hemşireyle görüşüyoruz...doktor sadece ilaç yazmaya yarıyor....törpülemek aklıma geldi ama kendi kullandığımla denemeye kalktım annem çocuğun tırnağını mı sökeceksin diye kızdı....bir şey olmaz çizsin yüzünü diyor...bebek törpüsü olduğunu bilmiyordum...Canım kiloya çok takılma.. Doktorun ne diyor .. Sağlıklı olsun yeter...tırnaklarını kestikten sonra törpülemeyi dene işe yarıyor.. Bebedor un törpüsü var.. Ben kullandım bi süre.. Çizmedi yüzünü kuzum.. Şimdi törpüye de gerek kalmadı, çizmiyor.... Biz 1 hafta 10 gün eldivenle gezdik.. Sonra çıkarıp attık..
işe başladığım için... Sütümü sağamıyorum... 9-10 saat süt göğsümde bekliyor...hemşire sütünü sağmazsan azalır dedi... Kv dem ben yokken mama veriyor... Belki sğtğm azalmıştır... Eve gittiğmde sabaha kadar emmek istiyor...3000 gram doğdu...1. Ayında 4120 gram olmuştu... 2. Ayında 4850 olmuş...
amin inşallah
şaka maka 3. Haftaya girdik... Bu aya özel erken çıkıyorum işten ... şimdilik iyi gidiyor bakalım...çok yoğgun 2 gündür... Emip uyuyor... Uyandığında çığlık çığlığa kalkıyor ama emdiğinde tekrar gözlerini kapatıyor... Doymuyor galiba.... Saat başı emzirdim neredeyse...
evet oluyor gecen asıda da yapmıstı ama canavar oldu resmen cocuugum ya
korkuyorum dıyorumkı aşımı dokundu bu cocuga
agzında tükürükleri elleri hop agzına tekrar bunların bı on katı olur 3.ayda herhalde neyse benim daha azıcık var zamanımhele şu krizler geçsin de
birde ıkınması tabiki
ayrıca cnm ya rota virüsü asısı nasıl yapılacak eczaneden alıp saglık ocagına fln goturuyormusuz dogrumu oylemı oluyor
2.ay karma pnomokok ve cocuk felcını olduk
3.ay rota yı yaptıracagım ama doktorumuda degıstırıyorum adam sadece kulak bogaz burun ve cıgerlerını dınlıyor
ne kafa dik tutuyomu goz koordinasyonu varmı vs vs bakmıyor motor becerileri ile ilgili hiçbir kontrol yaptıgı yok ilerde birde bunun ek gıdası var oo en ıyısı degıstırmek dedim
bende onu özlüyorum....doyum dışında seni ve memeyi de ozluyordur canım. Kilo alımı gayet normal. Daha sonraki aylar işlerin de yoğunlaşacak...
Kayinvalidenin sorunsuz bakmasina sevindim.
bende onu özlüyorum....
Memede uyuduğu için gazını çıkarmadan yatırıyorum... Ondan dolayı çok sıkıntılı uyanıyor...
Günaydın, herkes için müjdeli haberlerle dolu&keyifli bir hafta olur inşallah. Tüm nisan anneleri tatile mi çıktı, neredesiniz
Maşallah tosununa canım
Benim yaramazım da dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Sürekli inceliyor, gözlerinin içi parlıyor; ne kadar saf ve günahsızlar
Saglıklı olsun da kilo önemli değil canım. Benim oğlan sürekli sıçrar, gelemez sese gürültüye:107: