Bizim bebişin bir günü bir gününü tutmuyor bazen iyi bazen çok gazı var akşama kadar ağlıyor, her çocuk bir olmaz bazı bebeklerde kolik ağrısı çok oluyor kendinizi suçlamayın 3. Aydan sonra giderek azalacak bu durum, inşallah daha erken düzelir, gaz için ilaç kullanıyormusunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bebeğin ne kadarlık göremiyorum ama büyüdükçe değişiyorlar. Benim oğlan da kucak sever. Ama şimdilerde uzanırken ilgileniyorum hoşuna gidiyor. Ama evet uyanıkken hep ilgi istiyor. Konuşuyorum, ses çıkaran oyuncaklar ilgisini çekiyor. Egzersiz yaptırıyorum. Böyle geçiyor günümüz.
nurse harvey-s kullanıyorum canım. ama sanki gaz değil sıkıntısı doktora götürdüm bişeyi yok edepsiz bi kız dedi
Ağlarken bacaklarını karnına doğru çekip yada bacaklarını ileri doğru kasıp mı ağlıyor? ben ne zaman gazdan ağladığını anlıyorum az çok, gaz olduğu zaman ıkınıp duruyor, sürekli bi hareket halinde oluyor. Bebekler bu aylarda gazdan ağlar çoğunlukla, emmesi iyiyse ateşide yoksa birşey yoktur inşallah, ha bir de ayak parmaklarını kontrol etsene bazen saç dolanması olabiliyor bebeklerin ayak parmaklarında etini kesiyor saç parmaklarına dolanıp. Bak mesela http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/36/206/1698.pdf burada bir makale var bununla ilgili
Bieşey yoktur inşallah, hiç susmadığı zamanlar gerçekten çok zor oluyor anne için, benimde dönem dönem hiç susmadan ağladığı zamanlar oluyor kafayı yiyorum akşam olsunda eve birileri gelsin şu çocuğu tutsunlar biraz diyeGazdan dolayı ağladığında dediğin şikayetler oluyor bizde de anlıyorum onu. ama sebepsiz ağlamalarına üzülüyorum yada biR sebebi var ben anlamıyorum. Yakın zamanda atlatırız inşallah mutlu huzurlu bir bebek olmasını çok istiyorum
Bieşey yoktur inşallah, hiç susmadığı zamanlar gerçekten çok zor oluyor anne için, benimde dönem dönem hiç susmadan ağladığı zamanlar oluyor kafayı yiyorum akşam olsunda eve birileri gelsin şu çocuğu tutsunlar biraz diye
Slm kızlar kızım 54 günlük oldu havalar çok ısındı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kısa kollulara geçtiniz mi
Kızlar braun ateş ölçer aldim kulaktan olanı iki kulaktan ölçüm aynı değil hangi kulaktan ölcmek gerekiyor sizce kulaktan olcmek güvenilir mi büyük kizimin hep koltuk altından olcuyordum kulaktan olcerle ilgili yorumlarınızi alabilir miyim
Sagol Snowy :)Günaydın, çok sıcak yaniyoruz. Ramazan da geliyor. Bu sene ben tutamayacağım, ömrüm yeterse kaza ederim inşallah.
Çok sevindim oğlun adına canim
Yoksun ne zamandır, hayırdır pasan mi bırakmıyor annesi?
Canım burası gündüz 35 gece 20. Bir çarşafla karnını örtüyorum sadece. Terlemiyor ama bence yıkayıp öyle giydir.
Iyi eğlenceler canım
Kizlar gunaydin yine. Kizimin bagirsaklarindann gece boyu gurul gurul sesler geldi durdu. Acep ne ola ki? Bol bol gaz disinda bi anlami var mi bu seslerin? Usuttum mu acep?
evet geçiyor sonra ama. gözünede sokuyor parmağını kıpkırmızı yapıyor...sakınmıyor hiç gözünü...aynı anası gibi gözünü budaktan sakınmıyorCanım bir de bırak çizerse çizsin.. Geçiyor hemen.. Ilk çizdiğinde çok korkmuştum..Ertesi gün bir baktım ki çiziğin yerinde yeller esiyor..
düzelecekler inşallah ...gazı çıkıyor hala ağlıyor diyorsun altımı ıslak değiştiriyorsun hala ağlıyor diyorsunki aç mı...emziriyorsun hala ağlıyor... pışpışlıyorsun hala ağlıyor ...bir beğin başka ne ihtiyacı olabilirki...anlamıyorsun....büyük ihtimal uykusu geldi diyorsun... uyutma uyuma yöntemini bulmamız lazım...kızlar sizde durumlar nasıl ben çok sıkılıyorum kızım sadece uykudayken iyi onun dışında ağlamaklı mutsuz hep kucakta ve ayakta gezinmek zıplatılmak istiyor. uyandıktan sonra kendi kendine öylece yatan çocuklara maşallah nasıl oluyor da öyle oluyor ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum(
yok üşütme değil...bizimkini emzirirken bile oluyor...gazı iyi çıkmayınca oluyormuş...Kizlar gunaydin yine. Kizimin bagirsaklarindann gece boyu gurul gurul sesler geldi durdu. Acep ne ola ki? Bol bol gaz disinda bi anlami var mi bu seslerin? Usuttum mu acep?
Slm kızlar kızım 54 günlük oldu havalar çok ısındı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz kısa kollulara geçtiniz mi
Canım benim.kızimda aynıydı sürekli ağlayan bir bebekti haliyle emziriyordum bu defada gazi çok oluyordu kucakta salla hızlı hızlı yurumeler hatta evin içinde koşmalar daha neler neler hiç ise yaramiyordu eşim infacol diye bir damla.vardı gaz ilacı onu kullandım çok şükür sakinleşti artık ilacını mi etkisi bilemiyorum şimdilik idare ediyoruz düş nasıl alıyorum söyleyeyim duşa kabinin yanına getiriyorum ana kucağını suyun sesine duruyor böyle böyle duzelecekler inşallah
Bieşey yoktur inşallah, hiç susmadığı zamanlar gerçekten çok zor oluyor anne için, benimde dönem dönem hiç susmadan ağladığı zamanlar oluyor kafayı yiyorum akşam olsunda eve birileri gelsin şu çocuğu tutsunlar biraz diye