2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende babasling aldım da bir iki kez denedim pek beceremedim gibi,ok sancısı var rahat durmuyor çabalıyor içinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de son iki saat dersimde süt iznimi kullnmak istiyorum. öğlene kadar çalışıcam yani. sen de mi öğlene kadar çalışmıştın?
önce güzellikle konuşuruz baktım sorun yapacaklar ben de senin gibi tepki vermeyi düşünüyorum.

evet oglene kadar calismitim.som saatlere dersi bos olan brans dersi olan sinifcilari girdirdi..hakkm olan bir konuda asla affetmem.

Gunaydin kizlar. Giysilerden bahsedilmis. İzmirde kisa kollulara gecmistik fakat simdi memleketteyiz ve aksamlari kuzucuk usumesin diye soba yakiyoru :) bugun babamiz izmire donuyor, kizimla yalniz kaliyoruz

Darisi bizlerin basina insallah
Cuma saati dua edelim bol sütler gazsiz sancisiz bebislerimiz olsun .

göreceksiniz inşalah benim kızda çok ağlardı akşam 8 den başlardı geceye kadar hiç durmadan viyank viyank ağlamalrı duruldu biraz uyku dalamama sorunumuz devam ediyor oda geçecektir inşalah

kizlar
pamukcuk icin onerisi olan mikostatin den farkli bir ilac kullanan var mi? bas edemiyorum bu pamukcukla.. eczaci murekkep sur diyo ya minnacik bebise murekkep surulurmu yaaa

bende baş edemiyorum karbonatlı su ile siliyorum ve yarım saat sonra mikostatin dok vermişti onu veriyorum yeni başladım bakalım sonuç verecekmi

Masilsin? Yoktun ne zamandir. Nasil bebisin

Merhaba canim, herkese gunaydin:)
İyiyiz cnm cok sukur arada giriyorum ama yazamiyorum.dun ikinci ay asimizi olduk biraz ates yapti ama calpol ile kkntrol altina aldik sukur. Annenin yanindasin sanirim. Biz de bu gun gidiyoruz babamiz yarin donecek. Anne iyi gelecek diye dusunuyorm her nekadar babamizi ozleyecek olsak da :)

Merhaba hepinize artık haziran ayının ortasına geldik havalar baya güzelleşti fakat ben dışarı çıkarırken hala tereddüt ediyorum ne giydirsem diye uzun kollu mu kısa kollu mu üstüne ne alsam battaniyeye sarsam mı bilemiyorum çantada hep fazladan battaniye taşıyorum siz nasıl giydiriyorsunuz merak ediyorm açıkçası...

Evimize geldik, akladık&pakladik; keyfini çıkarıyoruz. Sıcaklar iyiden iyiye başladı, sizlerde ne var ne yok?

Gunaydin kizlar. Giysilerden bahsedilmis. İzmirde kisa kollulara gecmistik fakat simdi memleketteyiz ve aksamlari kuzucuk usumesin diye soba yakiyoru :) bugun babamiz izmire donuyor, kizimla yalniz kaliyoruz

Yalnız derken, ailen yaninda değil mi gülüm?:what:

Evde kisa kollu citcitli body ve pantolon, dışarıda ekstradan çorap giydiriyorum canım. Battaniye vs kullanmıyorum. Akşamları dışarı çıkıyorsak body üzerine kisa kollu t-shirt giydiriyorum.

hoş geldin evine

Bugün ilk gezmemize çıktık, avmye gittik arkasındanda lokantaya gittik, annemlerin yüzünden uzun kollu kalın body giydirdim çocuk acayip terledi, bence kısa koklu giyme vakti gelmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) Hoş Geldiniz :)

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Son düzenleme:
kızlar biz aşılarımızı olduk sormam gereken şeyler var
aşıdan sonra sürekli sıcrama oluyor elleri kolları cok hareketli sizde de böyle oldumu uyumak istiyor ama elleri kolları sürekli sıcrama halinde
kundak yapıorum nefret ediyor uyanık kalmayıda sevıyor
aktif uykuda kalıyor ama bir türlü dalamıyor
gecen aksam uykusuzluktan feci şekilde agladı sonra 4 saat deliksiz uyudu cok üzüldüm
resmen düzgün uyudugu yok 2 gündür
emerken memeyi çekiştiriyor ayaklarını itiyor
huyu degıstı oglumun resmen
normalmidir bunlar

hoş geldin evine

:)
Hoş Geldiniz :)

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Teşekkürler

Sizler nasilsiniz, kuzulariniz nasıl?

Senin de yazdığın gibi sürekli huy değiştiriyorlar canım. Asidan sonra huzursuzluk olabilir demişti doktorum. Diğer huysuzluklari da büyüme atağı olabilir.

Ben 3. Ay büyüme atağına kendimi hazırlıyorum şimdiden. 1 haftaya başlar hırçınlığı&doymuyorcasina memeye saldırması

merhaba kizlae beni hatirladinizmi duzenli olmasada takip ediyorum ama telefonum arizali yazamiyorum nasilsiniz bebisler nasil hepinizi cok ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…