Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba izin konusu konusulmuus.gecen sene oglumda sut izni konusunda müdürü m sorun cikarmisi.bense bu benim yasal hakkim kazanilmis bir cok dava olduunu belgeleriyle gosterdim.vermzseniz maddi manevi dava acarim dedim.bakanliga yazi yazdim cevap olarak verilecek seklindeydi.tabii mudurum tutustu veizninmi verdi hergun son iki saate girmiyordum.simdi kizimdada kullanacagim insalh
ben de son iki saat dersimde süt iznimi kullnmak istiyorum. öğlene kadar çalışıcam yani. sen de mi öğlene kadar çalışmıştın?
önce güzellikle konuşuruz baktım sorun yapacaklar ben de senin gibi tepki vermeyi düşünüyorum.
evet oglene kadar calismitim.som saatlere dersi bos olan brans dersi olan sinifcilari girdirdi..hakkm olan bir konuda asla affetmem.
resimdeki senle prensesin mi masallah.
Darisi bizlerin basina insallah
Cuma saati dua edelim bol sütler gazsiz sancisiz bebislerimiz olsun .
kizlar
pamukcuk icin onerisi olan mikostatin den farkli bir ilac kullanan var mi? bas edemiyorum bu pamukcukla.. eczaci murekkep sur diyo ya minnacik bebise murekkep surulurmu yaaa
Gunaydin kizlar. Giysilerden bahsedilmis. İzmirde kisa kollulara gecmistik fakat simdi memleketteyiz ve aksamlari kuzucuk usumesin diye soba yakiyoru :) bugun babamiz izmire donuyor, kizimla yalniz kaliyoruz
Masilsin? Yoktun ne zamandir. Nasil bebisin
Gunaydin kizlar. Giysilerden bahsedilmis. İzmirde kisa kollulara gecmistik fakat simdi memleketteyiz ve aksamlari kuzucuk usumesin diye soba yakiyoru :) bugun babamiz izmire donuyor, kizimla yalniz kaliyoruz
Merhaba hepinize artık haziran ayının ortasına geldik havalar baya güzelleşti fakat ben dışarı çıkarırken hala tereddüt ediyorum ne giydirsem diye uzun kollu mu kısa kollu mu üstüne ne alsam battaniyeye sarsam mı bilemiyorum çantada hep fazladan battaniye taşıyorum siz nasıl giydiriyorsunuz merak ediyorm açıkçası...
Evimize geldik, akladık&pakladik; keyfini çıkarıyoruz. Sıcaklar iyiden iyiye başladı, sizlerde ne var ne yok?
Yalnız derken, ailen yaninda değil mi gülüm?:what:
Evde kisa kollu citcitli body ve pantolon, dışarıda ekstradan çorap giydiriyorum canım. Battaniye vs kullanmıyorum. Akşamları dışarı çıkıyorsak body üzerine kisa kollu t-shirt giydiriyorum.
Hoş Geldiniz :)Evimize geldik, akladık&pakladik; keyfini çıkarıyoruz. Sıcaklar iyiden iyiye başladı, sizlerde ne var ne yok?
Yalnız derken, ailen yaninda değil mi gülüm?:what:
Evde kisa kollu citcitli body ve pantolon, dışarıda ekstradan çorap giydiriyorum canım. Battaniye vs kullanmıyorum. Akşamları dışarı çıkıyorsak body üzerine kisa kollu t-shirt giydiriyorum.
hoş geldin evine
:)
Hoş Geldiniz :)
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
kızlar biz aşılarımızı olduk sormam gereken şeyler var
aşıdan sonra sürekli sıcrama oluyor elleri kolları cok hareketli sizde de böyle oldumu uyumak istiyor ama elleri kolları sürekli sıcrama halinde
kundak yapıorum nefret ediyor uyanık kalmayıda sevıyor
aktif uykuda kalıyor ama bir türlü dalamıyor
gecen aksam uykusuzluktan feci şekilde agladı sonra 4 saat deliksiz uyudu cok üzüldüm
resmen düzgün uyudugu yok 2 gündür
emerken memeyi çekiştiriyor ayaklarını itiyor
huyu degıstı oglumun resmen
normalmidir bunlar