- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu. Ama doğduğundan beri huzursuz. 4 günlüktü doktor sütüm yetmediği için mama vermemizi söyledi, çünkü bebeğim sürekli ağlıyordu, şimdi 2 aylık oldu hala uyumadığı bütün zamanlarda ağlıyor ama nasıl bir ağlama, nefesi kesiliyor, kırmızı oluyor bebeğim,,, ben ne yapacağımı şaşırıyorum artık.... şimdi 15 gündür kabızlık problemi çıktı, acaba o yüzdenmi sürekli ağlıyor huzursuz.. Doktoru aradım fitil verdi, yine olmazsa mamayı değiştirelim dedi. Fitili 1 kez kullandım, yaptı, uyudu ama bugün yine aynı ağlamalar huzursuzluk şimdi doktor conformil mama önerdi, birazdan deneyeceğim.... Allahım noolur artık bebeğim rahatlasın aynı şeyleri yaşayanınız varmı arladaşlar, tecrübelerinize fikirlerinize çok ihyiyacım var (((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım geçmiş olsun.Arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu. Ama doğduğundan beri huzursuz. 4 günlüktü doktor sütüm yetmediği için mama vermemizi söyledi, çünkü bebeğim sürekli ağlıyordu, şimdi 2 aylık oldu hala uyumadığı bütün zamanlarda ağlıyor ama nasıl bir ağlama, nefesi kesiliyor, kırmızı oluyor bebeğim,,, ben ne yapacağımı şaşırıyorum artık.... şimdi 15 gündür kabızlık problemi çıktı, acaba o yüzdenmi sürekli ağlıyor huzursuz.. Doktoru aradım fitil verdi, yine olmazsa mamayı değiştirelim dedi. Fitili 1 kez kullandım, yaptı, uyudu ama bugün yine aynı ağlamalar huzursuzluk şimdi doktor conformil mama önerdi, birazdan deneyeceğim.... Allahım noolur artık bebeğim rahatlasın aynı şeyleri yaşayanınız varmı arladaşlar, tecrübelerinize fikirlerinize çok ihyiyacım var (((
çok şanslısın valla süper haber,çok sevindimSayfalar ucmus gitmis gene
Bugun iş başi yaptim.giderken cok korkarak gittim ama allahtan iyi gecti.oglum biraz aglamis ama annem babam teyzem sağolsunlar bakmislar ogluma.bugun beni en mutlu eden sey süt izinimle ilgili aldigim mujdeydi.
Ben ozel sektorde sgk ya bagli calisiyorum is kanununa gore bebek 1 yasina girene kadar gunluk 1.5 saatlik sut iznim vardi ama kurumum bunu 3 saat yapmis.tek sartlari 3 saati birden kullansirmiyolar.yani sabahtan 1.5 saat ogleden sonra 1.5 saat seklinde.
Bende oglumun uyku duzenine gire 11 ile 12.30 arasi 1.5 saat aldim.aksamda 4.30 da cikiyorum.
Allahima sukurler olsun bebegimi cok daha rahat emzirecem.benim oğlusum meme hastasi teyzeleri biberonu aglaya aglaya iciyo.
Diğer topicte arkadaş "bebeğiniz uyumuyor ve çok ağlıyor ise üzülmeyin, üstün zeka belirtisidir" demiş. Benim oğlum aptal olacak
Erkek çocukları daha çok gazlı olurmuş hepimizin sorunu bırakınca uyanmalari ben bir çare bulamadım 3 ay bitince duzelirler inşallah büyük kızım 3 ayda düzeldi umutla bekliyorum
Tatlım geçmiş olsun.
Biogaia damla iste istersen doktorundan ben 1 aydır sadece onu kullanıyorum düzenli olarak faydasını çok gördüm.
Iyi çıkartıyor benim yaramaz.
İnşallah sende çözümünü bulursun canım.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Biz de ayni sorundan muzdaripiz 4 saymistik olmadi simdi 3 ayi bekliyoruz bakalim mucizemiz gerceklesecek mi?
Evimize geldik, akladık&pakladik; keyfini çıkarıyoruz. Sıcaklar iyiden iyiye başladı, sizlerde ne var ne yok?
Yalnız derken, ailen yaninda değil mi gülüm?:what:
Evde kisa kollu citcitli body ve pantolon, dışarıda ekstradan çorap giydiriyorum canım. Battaniye vs kullanmıyorum. Akşamları dışarı çıkıyorsak body üzerine kisa kollu t-shirt giydiriyorum.
soba mı dedin canım hem de haziran da memleket neresi ?
Sayfalar ucmus gitmis gene
Bugun iş başi yaptim.giderken cok korkarak gittim ama allahtan iyi gecti.oglum biraz aglamis ama annem babam teyzem sağolsunlar bakmislar ogluma.bugun beni en mutlu eden sey süt izinimle ilgili aldigim mujdeydi.
Ben ozel sektorde sgk ya bagli calisiyorum is kanununa gore bebek 1 yasina girene kadar gunluk 1.5 saatlik sut iznim vardi ama kurumum bunu 3 saat yapmis.tek sartlari 3 saati birden kullansirmiyolar.yani sabahtan 1.5 saat ogleden sonra 1.5 saat seklinde.
Bende oglumun uyku duzenine gire 11 ile 12.30 arasi 1.5 saat aldim.aksamda 4.30 da cikiyorum.
Allahima sukurler olsun bebegimi cok daha rahat emzirecem.benim oğlusum meme hastasi teyzeleri biberonu aglaya aglaya iciyo.
Biz garibanlari avutmak icin demistir kim demisse
evde bende kısa kollu badi altına ayaklı pantolon veya çorapla giydiriyorum ama içine atlet giydiriyorum hep. sışarı çıkarkende pek bir fark yok belki ayağına bir patik üzerine hava çok sıck değilse battaniye sabah uykusunda üzerine hafif battaniye ile kapıyorum gece ise battaniye yapıyorum ilk saat 2 den sonra yorgana çeviriyorum gerçi kocaelinde oturuyorum evler sıcak ama bugün baktım gece kalkınca bacakları vucudu soğuk ondan yorgana döndüm yoksa battaniye ile devam edecektim. birde her terlediğinde üstünü değiştiriyor musunuz ve terli üstleri geri giydiriyormusunuz kuruyunca?
Kizlar selamlar. Geldigimizden beri es dost yalniz birakmadi sagolsun :) burda internet de sorunlu. 3G den baglanmiyor E den baglaniyor. O da asiri yavas genel olarak bizde sorun yok. Uyku duzenimiz degisti biraz. Yerini yadirgadi kizcem. Okudugum kadariyla sizde de sorun yok hepimize keyiflihaftalar dilerim
Snowy hosgeldinoz eve. İnsanin evi gibbisi yok. Cok keyfim yerinde burda ama evimi ve esimi de cok ozledim. Daha 1 hafta olmadi geleli
Tatlos Kirsehir- Kaman memleketim. Yanmasa yanmaz soba ama ev fazla serin oluyo bu sefer. Bebegim usur diye korkumuza soba yakiyoruz. Hele bugun hava yagmurluydu. Resmen kis kkiyametti disarisi :)
Allah dağına göre kar verirmiş... paldır küldür idare ediyoruz bakalım.... kızımda bu düzene uyacak artık...Ne diyeyim gülüm... Sen hamileyken "mecburiyetlerin beni üzüyor" demiştim. Durum değişmedi. Keşke başka bir yolu olabilseydi...
canım gözünün içine bakıyorduk bağırmadan 2 dakika dursun diye... çocuktan korkar olduk... hatta ilk böyle çığlık çığlığa ağladığında ne yapacağımı bilmiyorum ... ne denediysem susmadı... hastaneye götürmüştük acile... bebeğim ağlıyor bend eağlıyorum sinirlerim bozuldu hep mi böyle olacak diye.... gaz damlası falan verdi doktor... rezene çayları ,kimyon(iyi gelir gibi oldu 2-3 gün-çok sevinmiştim ama sonra kimyonda fiyasko oldu)şimdi sağa sola dönmeye çalışıyor ya kendi çıkarmaya başladı biraz biraz... yatırmıyorum sürekli dolaştırıyorum.. bacaklarını karnına çekip bırakıyorum masaj yapıyorum ada çayıyla... özellikle karnını sıcak tutmaya çalışıyorum... çok dayanılmaz olduğunda kovaya sıcak suyu doldurup içine bırakıyorum tabiki elimle kontrollü bir şekilde...doğal gaz borularına çarşaf bağladım evde kimse olmadığında sallıyorum sallamayada alıştı bu arada... alıştırma diyorlar ama bebeğe hareket oluyor rahatlıyor... yani o ciyaklamayı duysalar... şunu yap geçecek ağlaması deseler ,amuda bile kalkarlar yani ...bizimki 3. ayının içinde bakalım düzeliyor galiba... hareket bu gazın tek çözümü bence...Arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu. Ama doğduğundan beri huzursuz. 4 günlüktü doktor sütüm yetmediği için mama vermemizi söyledi, çünkü bebeğim sürekli ağlıyordu, şimdi 2 aylık oldu hala uyumadığı bütün zamanlarda ağlıyor ama nasıl bir ağlama, nefesi kesiliyor, kırmızı oluyor bebeğim,,, ben ne yapacağımı şaşırıyorum artık.... şimdi 15 gündür kabızlık problemi çıktı, acaba o yüzdenmi sürekli ağlıyor huzursuz.. Doktoru aradım fitil verdi, yine olmazsa mamayı değiştirelim dedi. Fitili 1 kez kullandım, yaptı, uyudu ama bugün yine aynı ağlamalar huzursuzluk şimdi doktor conformil mama önerdi, birazdan deneyeceğim.... Allahım noolur artık bebeğim rahatlasın aynı şeyleri yaşayanınız varmı arladaşlar, tecrübelerinize fikirlerinize çok ihyiyacım var (((
hayırlı olsun canım....Allah bir yastıkta kocatsın...Merhaba arkadaslar.. Uzun zamandir yoktum ozlemisim sizleri❤
Bebisler ve sizler umarim iyisinizdir..
Ben annemdeydim abimi evlendirdik
Prensesim ve biz cok iyiyiz hergunumuz sukur icinde geciyor..
çok sevindim...sanki izni bana vermiş kadar sevindim...Sayfalar ucmus gitmis gene
sağlık ocağından bir şey demediler...doktor pek ilgilenmiyor zaten...genellikle hemşireyle görüşüyoruz...doktor sadece ilaç yazmaya yarıyor....törpülemek aklıma geldi ama kendi kullandığımla denemeye kalktım annem çocuğun tırnağını mı sökeceksin diye kızdı....bir şey olmaz çizsin yüzünü diyor...bebek törpüsü olduğunu bilmiyordum...
Merhaba arkadaslar.. Uzun zamandir yoktum ozlemisim sizleri❤
Bebisler ve sizler umarim iyisinizdir..
Ben annemdeydim abimi evlendirdik
Prensesim ve biz cok iyiyiz hergunumuz sukur icinde geciyor..
Sayfalar ucmus gitmis gene
Günaydın, çok sıcak yaniyoruz. Ramazan da geliyor. Bu sene ben tutamayacağım, ömrüm yeterse kaza ederim inşallah.
Çok sevindim oğlun adına canim
Yoksun ne zamandır, hayırdır pasan mi bırakmıyor annesi?
Canım burası gündüz 35 gece 20. Bir çarşafla karnını örtüyorum sadece. Terlemiyor ama bence yıkayıp öyle giydir.
Iyi eğlenceler canım
Canım bir de bırak çizerse çizsin.. Geçiyor hemen.. Ilk çizdiğinde çok korkmuştum.. Ertesi gün bir baktım ki çiziğin yerinde yeller esiyor..
Canım hoşgeldin.. Hayırlı olsun... Iyi olduğunuza sevindim..
Gözünaydın canım.. Senin adına çok sevindim... Güzel güzel emzirirsin kuzumu.
Inşallah canım kaza edersin sonra.. Ben ne yapacağım bilmiyorum.. Diyabet netleşmedi tip 1 mi vs.. Arada kaldık.. Bekleyeceğiz dedi doktor .. Sonuç alsaydık bi iyi olacaktı..eğer teşhis netleşirse parasını veririrmiş..tabi geçmişe dönük de vermem gerekecek sanırım..:44:
kızlar sizde durumlar nasıl ben çok sıkılıyorum kızım sadece uykudayken iyi onun dışında ağlamaklı mutsuz hep kucakta ve ayakta gezinmek zıplatılmak istiyor. uyandıktan sonra kendi kendine öylece yatan çocuklara maşallah nasıl oluyor da öyle oluyor ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum(
kızlar sizde durumlar nasıl ben çok sıkılıyorum kızım sadece uykudayken iyi onun dışında ağlamaklı mutsuz hep kucakta ve ayakta gezinmek zıplatılmak istiyor. uyandıktan sonra kendi kendine öylece yatan çocuklara maşallah nasıl oluyor da öyle oluyor ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum(
Arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu. Ama doğduğundan beri huzursuz. 4 günlüktü doktor sütüm yetmediği için mama vermemizi söyledi, çünkü bebeğim sürekli ağlıyordu, şimdi 2 aylık oldu hala uyumadığı bütün zamanlarda ağlıyor ama nasıl bir ağlama, nefesi kesiliyor, kırmızı oluyor bebeğim,,, ben ne yapacağımı şaşırıyorum artık.... şimdi 15 gündür kabızlık problemi çıktı, acaba o yüzdenmi sürekli ağlıyor huzursuz.. Doktoru aradım fitil verdi, yine olmazsa mamayı değiştirelim dedi. Fitili 1 kez kullandım, yaptı, uyudu ama bugün yine aynı ağlamalar huzursuzluk şimdi doktor conformil mama önerdi, birazdan deneyeceğim.... Allahım noolur artık bebeğim rahatlasın aynı şeyleri yaşayanınız varmı arladaşlar, tecrübelerinize fikirlerinize çok ihyiyacım var (((