2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Valla o gün ilk defa susmuyo durmuyo araniyo diyerek 1saat arayla emzirmistim ve başıma böyle bi olay geldi..
Inşallah bi daha böyle bisey yasamayiz..

Kızlar bugün işitme testimiz vardı sol kulak geçtî fakat
Sağ kulak kaldı o kulağında akıntı vardı ondan olabilir dendi moralim bozuldu artık bu kadar aksililten ötürü varmı işitme testinde sorun yasayan

Merhaba arkadaşlar biz hastahaneden çıktık şükür evde kalsiyum ekliyorum mamalarına ...
Ama gece uykuları nasıl tatlıymışşşşşş onu anladım ...Bizimki gece hayatına düşkün sanırım ...Gece en tatlı uykuda böyle 2 gibi bir huzursuzlanıyor ondan sonrası hep bölük pörçük uyku ...
Böyle kaplumbağ gibi oluyor toparlanıyor , kızarıyor , ağlıyor , yüzer gibi hareketler yapıyor ...
Diyorum ki ya gazdan yada kaka yapmaya çalışıyor ama ben de başlıyorum ağlamaya ...
Hatta belki size gaddarca gelecek ama pişman gibi bile oluyorum,hayatım bitti , acaba acele mi ettm bebek sahibi olmakta bile diyorum (( ...Sonra suçluluk duyuyorum ...Ama annelik gerçekten çooooooook zor kızlar ...Gece bayıldım bayılıcam uykusuzluktan bacağımda derman yok babası işe gidecek uyuyor yan odada ben daha kırkım çıkmadan oğlumla tek başıma cebelleşiyorum resmen ...
İnşallah bir düzene gireriz hep beraber ...

Bi de bizim ki hastahanede yattığı için meme emme isteği de çok azaldı ...Feryat figan zorla tutturuyorum sonra iki ,üç fırt çekip uyuyor ...

Nasılllllllllllllllllllllllll tatlı bir şeymiş bu uykuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar ya bazen imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyor ...Bazen de bir tepkisiyle canımın içine sokmak istiyorum ...
Ama ben ciddi anlamda lohusa depresyonu yaşadım ve yaşıyorum canlar ...
Bilmiyorum benim kadar depresyona meyili olan yoktur herhalde sabah ve öğlen kayınvalidem geliyor bazı günler ama geceleri tek başına çok zor ...
Geceleri sel oluyor valla gözyaşlarım bazen yok olsam şuanda dediğim oluyor
Ama geçeçek inşallah şuan bize çok muhtaçlar sanırım bu çok büyük sorumluluk yüklüyor...Herkes sevip gidiyor ama bütün sorumluluk sizde ...
İçinizi karartmamışımdır inşallah ...
Yine de çok şükür tabiii her şeye ...
Bakalım düzene gireceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm

Canim bilemedim ne diyecegimi. Biz de bu aralar sorun yasiyoruz. Bizim de kimsemiz yok yanimizda. Ben de bilmiyorum ki sana yardimci olabilsem

Galiba biberona alisiyo. Memeyle savasi aglamasi kizmasi ondan bence. Emzirme kampina gircem galiba. YArdimci olcak kimse yok, evi esime emanet etcem. Hic icime sinmiyo ama su an bebegimin beslenme duzeni daha onemli. Ev 3 gunde en fazla ne hale gelebilir ki

Canım benim ne kadar dolmuşsun.Seni burdaki insanlardan daha iyi kimse anlayamaz çünkü onan herkes aynı durumda, ben hiç çocuk düşünmezken evliligimin 3. ayında hamile kaldım ve hayatımda çocuk bakımına dair hiçbir bilgim yoktu ama hep şükrettim, insanlar senelerce bebeğini kucağına alıp bizim şu an yaşadıklarımızı yaşayabilmek için tedavi görüp hayatlarını bu uğurda harcıyorlar, çok şükür ki Allah bize bu duyguyu lutfetti. Bunalımda olman da çok normal, ben de dün bebeği susturamayinca oturdum ağladım inan. Doğumdan 2 hafta sonra bebegimle evde yalnız kaldım annem gitti.Ama bu duyguyu sorumluluğu ve bocalamayı yaşayan ilk biz değiliz, bu bir süreç ve geçecek neticede.Sen de sık dişini, kendini üzme, suçlama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bugünlerin tadını çıkarmaya çalışmamız lazım nekadar uykusuz da kalsak bebeğimizin kokusu yeter herşeyi unutturmaya.Sen de çok sanslisin çünkü annesin.Kafandaki olumsuzluklardan kötü düşüncelerden kurtulmaya bak, kendine haksızlık da etme hiçbirimiz mükemmel değiliz kör topal bebeğimizi tanıyıp anlamaya çalışıyoruz, her yeni anne de bizim gibiydi kimse anasının karnından süper ebeveyn olarak çıkmıyo:) Zamanla onlar bize biz onlara alışıcaz, yanlış yaparak doğrusunu öğrenicez, bebeğimizi tanıyıp benimsedikçe herşey daha güzel olacak ama Moral bozmak yok.Hiç üzülme canım benim, hepimiz aynıyız

Hayırlı olsun canim, gözün aydın. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Bebeğe bakan ben ve benden çok ablam
Onun yaptığı uyuyan çocuğun başında durup yavrum diye diye uyandırmak
Hiç abartmiyorum inan.

♥ İdil Deniz ♥

: iyiymiş...

Sarılıgi bebek diski ve idrarla atıyor canım. Senin de dediğin gibi sık sık emzirmek lazım canım. Geçmiş olsun yeniden.

Tekrarlayacaklardir testi canım. Inşallah güzel çıkar bu defa. Geçmiş olsun.

Içinde bulunduğun psikoloji çok normal gülüm. Ama neden tüm sorumluluk sende. Esinle nöbetleşe bakmalısınız. Senin de dinlenmeye kafanı dağıtmaya ihtiyacın var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinemcim cok gecmis olsun ya bubebisler cok tatli ama cok korkutuyorlar bizi benim oglumda mama yerken bogazina kacirio boguluyor gbi oluyor ilk onceleri agliyordum korkudan simdi daha normal geliyor..ama allah korusun tabi ...hepsini..bizim bugun 40miz ckti ilk defa tek kaldik suan cok tedirginim korkuyorum ama mecbur alisicaz

Çok sağol canım ilgilendiğin için benim ne güzel anlatmışşsın ...
İnşallah dediğin gibi güzel günler göreceğiz ...Çok şükür miniklerimizin varlığına ..

Içinde bulunduğun psikoloji çok normal gülüm. Ama neden tüm sorumluluk sende. Esinle nöbetleşe bakmalısınız. Senin de dinlenmeye kafanı dağıtmaya ihtiyacın var.

Canım benim eşim çalışıyor diye ona yük vermek istemiyorum ...
O da çabalıyor ...Dün gece saat 12 buçuğa ayakta kaldı normalde 10 da uyur mesela ...Aslında diyo mesela nöbetleşe bakalım diye ama dediğim gibi işe gidiyor diye :44:

Dene gülüm. Inşallah faydasını görürsün. Ama senin de bildiğin gibi yemeğin ve istirahatin önemli. Eşinden destek almalısın. Plani/programı birlikte yapın, sonra uygulamasi daha kolay olur. Yemek yapmak için bölünmezsin

Gözün aydın canım, maşallah. Darisi nice 40 lara.

E peki söylendiği gibi, 40. Gün bur mucize oluyor mu? Sihirli bir değnek değdi mi yuvaniza?

Ayyyy allah korusun kuzucum..
sling işini naptin sen tatlım

Wrap sling alacağım büyük bir ihtimal ve ya halka sling internetten sipariş vereceğim canım.
Henüz almadım.
Bir site var sana link atayım sende bak
Bu arada Sormuştun fiyatları falan.
Yanlış hatırlamıyorsam wrap slingler 85 tl.
Halka slingler 65 tl canım.

♥ İdil Deniz ♥

Akşam yardımcı olabilir aslında. Benim hala annem yanımda olduğundan eşime fazla yuklenmiyorum

Şimdilik akşam geldiğinde ben uyuyorum, o beni emzirme vaktinde uyandırıyor. Böylece ortalama 2 saat uyumami sağlıyor. Annem gittikten sonra, farklı plan uygulayacağız. O dersi olmadığı sürece gitmeyecek okula. Bebek uyanık olduğunda da ilgilenerek bana 4-6 saat uyku sağlayacak.

Ortak arkadaşımızin da 1,5 ay önce bebeği oldu. Onlar akşam ve gece 2 şer saat nöbetleşe bakıyorlar. Adam sabah yine işine gidiyor.

Siz de kendinize uygun bir program yapın gülüm. Sen ne kadar dinlenmiş ve mutlu olursan, bebeğin de o kadar mutlu olur.

Cok tesekkur ederim canım..
bizim bugün 16. Günümüz..
40 imiz çıkınca bnde yalnız kalcam kızımla ama cok korkuyorum. ..

Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....

tatlım hadi bakalım hayırlısı sağlıklı bir doğum olur inşallah

Slm kizlar klinikten geliyoruz oglusum sarılık olmuştu hafif en yüksek 13 çıkmıştı 1 aylık ken tekrar gel sarılığı gecmismi bakalım dedi doktor bizde bir aylık olduk gittik hafif var olcelim dedi kan aldılar gene 9 çıktı 1 aylıkken bu değer yuksekmis bir hap vereceğim dedi sütünden sagip onla ezip vereceksin dedi yeşil reçeteye alinirmis bu ilaç havale geçirenler verilirmis genelde ben 4 gün kulanacakmisim bunu.bu ilacı kullanınca bebeğimin karaciğeri daha hızlı calismaya baslayacakmis hızla atacakmis sarılığı bizimkisi Anne sütü sariligiymis doktor evham yaptım diye kızdı ne yani sütünü sokagami atalım dedi geçecek dedi ilacı aldık eczacı tanıdık ne oldu çocuğa dedi kötü oldum ole deyince ilacı kullanıp kullanmamakta kararsizim ne yapayım kızlar kullanayim mi yoksa başka bi doktora daha mı gideyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

canım bızde oldu panık yapma sorun cıkan kulagının uzerıne yatıracaksın ki aksın doktor oyle dedi biz panikten bıde kbb ye goturduk bebegı 1 hafta sonra tekrar teste gırdık ve testı gectık darısı basına hıc korkma bunlar sureklı oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…