- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar miniğimin burnu tıkalı burun Aspiratör u var ortibebenin ama ucu çok kalın kızım için.
Bu tarz birşey kullanan var mı?
Ince uçlu birsey lazım
♥ İdil Deniz ♥
Kızlar su yaptirdiginiz isitme testi taburcu olurken yapılan degil mi?
Bizim hastanede dogumdan 24 saat sonra yapılacaktı.
Erken çıktığımız için.
5. Günümüz de yaptırmıştık.
Sizler yeni mi yaptırıyorsunun
♥ İdil Deniz ♥
Slm kizlar klinikten geliyoruz oglusum sarılık olmuştu hafif en yüksek 13 çıkmıştı 1 aylık ken tekrar gel sarılığı gecmismi bakalım dedi doktor bizde bir aylık olduk gittik hafif var olcelim dedi kan aldılar gene 9 çıktı 1 aylıkken bu değer yuksekmis bir hap vereceğim dedi sütünden sagip onla ezip vereceksin dedi yeşil reçeteye alinirmis bu ilaç havale geçirenler verilirmis genelde ben 4 gün kulanacakmisim bunu.bu ilacı kullanınca bebeğimin karaciğeri daha hızlı calismaya baslayacakmis hızla atacakmis sarılığı bizimkisi Anne sütü sariligiymis doktor evham yaptım diye kızdı ne yani sütünü sokagami atalım dedi geçecek dedi ilacı aldık eczacı tanıdık ne oldu çocuğa dedi kötü oldum ole deyince ilacı kullanıp kullanmamakta kararsizim ne yapayım kızlar kullanayim mi yoksa başka bi doktora daha mı gideyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
takvimde yaprak kalmadı artık cnm
zamanımız doldu bugün 40+1
biraz ağrılarım var arada sancı girip çıkıyor heyecanla bekliyoruz
Canim burun tikanikligi icin serum fizyolojik kullandiriyo benim doktorum.doktoruna danis istersen kullan cok iyi geliyo hemen aciliyo minik burnu
kızlar selammmm
dedımkı bakkıım bugunlerde bı sorun cıkacakmı aaa cıkmazmı mastit oldum tam basuru yenı atlattık sımdı bunun agrısı
ilaç verdı doktorum onu kullanıyorum ne agrılı bıseymıs bu ya yan yatamadım birde terliyorum gece 4 kez ust degıstırdım
süt sıtması mı neymiş adını atmıs da olabilirim :))) süt atesıde olabilir :))))
oglum henuz 3490 oldu sanırım çiroz olacak
11 nısanda 3100 dogmustu 2800 dustu dün saglık ocagından tarttırdım 3490 cıktı ama bana yetmıo aldıgı kilo
doktor normal dedı ama ben bı anda tosun olsun ıstıyorum sanırım üzülüyorum cok bu yuzden
sütümü mecburen sagıp arada verıyorum hem emzırıyorum hem sagdıgımı verıyorum zaten mastit de var dıye umarım hemen alır kilo:26:
Evet. Biraz okudum da esimin destegi cok onemli. Konuscaz gelirse bugun. Nobetci de kendisi, kaccak insallahDene gülüm. Inşallah faydasını görürsün. Ama senin de bildiğin gibi yemeğin ve istirahatin önemli. Eşinden destek almalısın. Plani/programı birlikte yapın, sonra uygulamasi daha kolay olur. Yemek yapmak için bölünmezsin
Gözün aydın canım, maşallah. Darisi nice 40 lara.
E peki söylendiği gibi, 40. Gün bur mucize oluyor mu? Sihirli bir değnek değdi mi yuvaniza?
Canim ilk 1 ay icinde herhangi bi zaman yaptirabiliyosun. İlk digdugundaki 6 saat haric. Saati yanlis hatirliyor olabilirim. Biz 28 gunlukken yapmis oldukKızlar su yaptirdiginiz isitme testi taburcu olurken yapılan degil mi?
Bizim hastanede dogumdan 24 saat sonra yapılacaktı.
Erken çıktığımız için.
5. Günümüz de yaptırmıştık.
Sizler yeni mi yaptırıyorsunun
♥ İdil Deniz ♥
kızlar selammmm
dedımkı bakkıım bugunlerde bı sorun cıkacakmı aaa cıkmazmı mastit oldum tam basuru yenı atlattık sımdı bunun agrısı
ilaç verdı doktorum onu kullanıyorum ne agrılı bıseymıs bu ya yan yatamadım birde terliyorum gece 4 kez ust degıstırdım
süt sıtması mı neymiş adını atmıs da olabilirim :))) süt atesıde olabilir :))))
oglum henuz 3490 oldu sanırım çiroz olacak
11 nısanda 3100 dogmustu 2800 dustu dün saglık ocagından tarttırdım 3490 cıktı ama bana yetmıo aldıgı kilo
doktor normal dedı ama ben bı anda tosun olsun ıstıyorum sanırım üzülüyorum cok bu yuzden
sütümü mecburen sagıp arada verıyorum hem emzırıyorum hem sagdıgımı verıyorum zaten mastit de var dıye umarım hemen alır kilo:26:
Canım sana koca karıı tavsiyesi diyicem ama ise yarıyor.senin sütünün canı bir sey istemiş.eşine deki her hangi bir yiyeceği eline alsın saba göstermesin senin dalgın olduğun zamanda arkandan gelsin beline hafiften vurup umduğun bu olsun deyip yiyeceği ağzına atsın.
Bence bir uzman görüşü daha al canım. Doktor değilim ama bildiğim kararı ile anne sutu sariliginda tedavi yine bol bol emzirmek. Ilaç verilmiyor.
Süt ve yoğurt konusunda ben de kararsızım.hala ne süt içtim ne de yoğurt yedim.gaz olmasın diye.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.Geçmiş olsun canım. Doktorunun dediği gibi kilo alımı normal canım. Haftada 150 gr normal demişti benim doktorum. Maşatllah ikinize de.
Benim olduğunda, annem "senin canın dün birşey çekmiş. Söyle alalim hemen geçer" demişti
Hoş ben diyette olduğumdan, canımın çekmediği birşey yok ama. Özellikle yoğurt....benim yerime de yeyin
Sağol tatlım ya bende ikilimde kaldım Hayır çocuk aç değil aç olsa bir ayda 4 400 den 6 kiloya nasıl çıksın sadece emziriyorum. Acaba tiroid bezlerinde olurmuş birde onu sordum oda senden topuk kanı almadılar mi dedi o kanla tiroid e bakiliyor bi sorun çıkarsa seni ararlar tekrar kan alırlar dedi aradılar mi seni dedi bende yok dedim oda için rahat olsun tiroidden değil anne sütünden diyo ee senin dediğin gibi anne sütünden de olunca emzirme yeterli diye bende biliyorum.icim rahat olacaksa madem niye yeşil reçete ilaç veriyor bu adam bana offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süt ve yoğurt konusunda ben de kararsızım.hala ne süt içtim ne de yoğurt yedim.gaz olmasın diye.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biliyorum yanlış topikteyim.ancak sizler bana göre tecrübeli olduğunuz için sormak istedim.yardımcı olursanız çok sevinirim.Kızlar geçen hafta mukus plug dediğimiz özür dileyerek söylüyorum şeffaf sümüksü ama kopmayan kıvamda nişanım gelmişti.bugünde açık kahve sürekli akıntım gelmekte.yarın sabah kontrolüm var.sizde de oldu mu böyle birşey.korkmalımıyım😱yoksa normal mi?internetten baktığımda buna da nişan deniyormuş galiba.doğru mu?
Merhaba arkadaşlar biz hastahaneden çıktık şükür evde kalsiyum ekliyorum mamalarına ...
Ama gece uykuları nasıl tatlıymışşşşşş onu anladım ...Bizimki gece hayatına düşkün sanırım ...Gece en tatlı uykuda böyle 2 gibi bir huzursuzlanıyor ondan sonrası hep bölük pörçük uyku ...
Böyle kaplumbağ gibi oluyor toparlanıyor , kızarıyor , ağlıyor , yüzer gibi hareketler yapıyor ...
Diyorum ki ya gazdan yada kaka yapmaya çalışıyor ama ben de başlıyorum ağlamaya ...
Hatta belki size gaddarca gelecek ama pişman gibi bile oluyorum,hayatım bitti , acaba acele mi ettm bebek sahibi olmakta bile diyorum (( ...Sonra suçluluk duyuyorum ...Ama annelik gerçekten çooooooook zor kızlar ...Gece bayıldım bayılıcam uykusuzluktan bacağımda derman yok babası işe gidecek uyuyor yan odada ben daha kırkım çıkmadan oğlumla tek başıma cebelleşiyorum resmen ...
İnşallah bir düzene gireriz hep beraber ...
Bi de bizim ki hastahanede yattığı için meme emme isteği de çok azaldı ...Feryat figan zorla tutturuyorum sonra iki ,üç fırt çekip uyuyor ...
Nasılllllllllllllllllllllllll tatlı bir şeymiş bu uykuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar ya bazen imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyor ...Bazen de bir tepkisiyle canımın içine sokmak istiyorum ...
Ama ben ciddi anlamda lohusa depresyonu yaşadım ve yaşıyorum canlar ...
Bilmiyorum benim kadar depresyona meyili olan yoktur herhalde sabah ve öğlen kayınvalidem geliyor bazı günler ama geceleri tek başına çok zor ...
Geceleri sel oluyor valla gözyaşlarım bazen yok olsam şuanda dediğim oluyor
Ama geçeçek inşallah şuan bize çok muhtaçlar sanırım bu çok büyük sorumluluk yüklüyor...Herkes sevip gidiyor ama bütün sorumluluk sizde ...
İçinizi karartmamışımdır inşallah ...
Yine de çok şükür tabiii her şeye ...
Bakalım düzene gireceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm
Kimyonu yiyorum.rezene çayını içiyorum.gaz için başka bişey yapmıyorum.anason çayı okumuştum forumda ama internette emzirirken içmeyin diye okumuştum.yarın da papatya çayı aldırıp süte başlayayım bari :))Canım doktor seçimi çok önemli. Sonradan acaba dememek için başta iyi araştırmak lazım. Bence bir uzman görüşü daha al, ondan sonra karar ver. Benim doktorum gaz ilacını bile " veriyorum ama çok çaresiz kalırsanız, çok ağlarsa ver" dedi. Henüz vermedim şükür.
Canım doktorum süt ve süt ürünlerinin diyetten çıkartılmasını uygun görmüyorum demişti. Benim durumum farklı bildiğin gibi, 2 hafta deneme süresindeyim.
Gazdan korkma hiç. Kimyon ve çaylar sağolsun
Ama yine de böyle devam edeceksen, kalsiyum desteği al gülüm.
canım okurken kendimi gördüm resmen. emin ol yalnız değilsin benim kızımı anlatmışsun hiç uyumuyor sende süpürge sesini bi dene istersen sakinleşiyor. ben daha önce yazmıştım lohusa depresyonu yaşıyorum ağlamalarım geçmedi hala.inşallah zamanla biz bebeklere onlarda bize alışacak çok zor bişeyi allah bize nasip etti bu günlerin hepsi geçicek ilerde gülerek anımsıycaz allah hepimize kolaylık versin. ama sakın sadece ben böyleyim diye düşünme şu an burdaki herkes aynı şeyleri yaşıyor. bu arada benim eşimde çalışıyor ama nöbetleşe bakıyoruz geceleri.sonuçta bende evde yan gelip yatamıyorum gece uyku yok gündüz kendi ihtiyaçlarımı zor gideriyorum uyumaya fırsat kalmıyor. sende o çalışıyor diye düşünme canım işe gitmek çocuk bakmaktan daha kolay.Merhaba arkadaşlar biz hastahaneden çıktık şükür evde kalsiyum ekliyorum mamalarına ...
Ama gece uykuları nasıl tatlıymışşşşşş onu anladım ...Bizimki gece hayatına düşkün sanırım ...Gece en tatlı uykuda böyle 2 gibi bir huzursuzlanıyor ondan sonrası hep bölük pörçük uyku ...
Böyle kaplumbağ gibi oluyor toparlanıyor , kızarıyor , ağlıyor , yüzer gibi hareketler yapıyor ...
Diyorum ki ya gazdan yada kaka yapmaya çalışıyor ama ben de başlıyorum ağlamaya ...
Hatta belki size gaddarca gelecek ama pişman gibi bile oluyorum,hayatım bitti , acaba acele mi ettm bebek sahibi olmakta bile diyorum (( ...Sonra suçluluk duyuyorum ...Ama annelik gerçekten çooooooook zor kızlar ...Gece bayıldım bayılıcam uykusuzluktan bacağımda derman yok babası işe gidecek uyuyor yan odada ben daha kırkım çıkmadan oğlumla tek başıma cebelleşiyorum resmen ...
İnşallah bir düzene gireriz hep beraber ...
Bi de bizim ki hastahanede yattığı için meme emme isteği de çok azaldı ...Feryat figan zorla tutturuyorum sonra iki ,üç fırt çekip uyuyor ...
Nasılllllllllllllllllllllllll tatlı bir şeymiş bu uykuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşlar ya bazen imdaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyor ...Bazen de bir tepkisiyle canımın içine sokmak istiyorum ...
Ama ben ciddi anlamda lohusa depresyonu yaşadım ve yaşıyorum canlar ...
Bilmiyorum benim kadar depresyona meyili olan yoktur herhalde sabah ve öğlen kayınvalidem geliyor bazı günler ama geceleri tek başına çok zor ...
Geceleri sel oluyor valla gözyaşlarım bazen yok olsam şuanda dediğim oluyor
Ama geçeçek inşallah şuan bize çok muhtaçlar sanırım bu çok büyük sorumluluk yüklüyor...Herkes sevip gidiyor ama bütün sorumluluk sizde ...
İçinizi karartmamışımdır inşallah ...
Yine de çok şükür tabiii her şeye ...
Bakalım düzene gireceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm