- 2 Ocak 2021
- 4.261
- 4.405
Ben yikadim peluslari bi yastik kilifina koyun kilitli igneli ya da fermuarli hixbisey olmuyorŞu tavşancığı yıkadın mıı? Bende de var sanırım aynısı yıkıcam ama korkuyorum bozulacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yikadim peluslari bi yastik kilifina koyun kilitli igneli ya da fermuarli hixbisey olmuyorŞu tavşancığı yıkadın mıı? Bende de var sanırım aynısı yıkıcam ama korkuyorum bozulacak diye
Aslinda balon degil de gazi pahaliBen de aynı mod çubukludan devam oldum duvara da baş harflerinden almıştım ama seninki 3 harfli zaten. Duvara yapıştırcam direk.
Parti Adresi Harf Folyo Balon N Harfi Gümüş Renk 80 cm - 32"
Sor bakim kilitli iğneli fermuarlı kılıfım var mı dnfk şapkaları falan küvet filesine sardım açılmış hepsi Allah'tan kaçmamış makineye. Alcam bi ara unutuyorum hepBen yikadim peluslari bi yastik kilifina koyun kilitli igneli ya da fermuarli hixbisey olmuyor
Ayy hadi gözün aydın canm çok sevındım evde de dıkkat et kendıneAyy taburcuyum nidicard'a evde de devam edicem biraz. 35'i gördükten sonra sancı başlarsa tekrar yatırıp bu sefer herhangi bi durdurma yapmayız dedi
bizim hastane hirka istedi ben koydum ama gecen dogumumdan biliyorumki hic gerek yok cok sicak icerisiKızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
Ben henuz aylara ayirarak yerlestirme isini yaptim hastane cantasina enerjim henuz yetmedi zaten kafam karisik ne koysam diye benim oyle setim yok yani vardi ama kucuk almisim , benim kizim 50 cm oldu neredeyse bendekiler 45-46 kaldi bildigin cop olanlardan karisik goturucem mecbur.Kızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
Ben hirka almadim ki bebise bi tane yelegi var bide sacma sapan orgu yelekler onlari da asla sevmedigim icin giydiresim yokbizim hastane hirka istedi ben koydum ama gecen dogumumdan biliyorumki hic gerek yok cok sicak icerisi
Doğru. Benim de aynı durum. Doktorum da çatı muayenesine ve kiloya göre karar veririz dedi 37 de benimki de belli olacak. Senin ki doktorun deyişine göre kemiğin basık diye demek riske atmıyor hiç geçmez kilolu olursa o zaman haklı doktorun hayırlısı olsun senin için. Ama doktor çatı uygun deseydi sadece kilo dan doğuramazsın deseydi bu kişiye kalmış birşey bazıları risk alıp doğuruyor 4 kg bebeği.Muayeneden sonra eliyle göstererek açıkladı canım , kemiğin biraz aşağıda normalde oval gelmesi gerekirsen daha düz / basık gibi bi yorum yaptı o yüzden kilolu olursa sezeryan daha uygun olur dedi . Şimdi normal doğuma uygunsun ancak başı veya bedeni çok büyürse takılır dedi bu hafta 300 gr almış normalde 200 alıyor ortalama . tamamen doğum anına haftasına bağlı kanala uygun şekilde inmesi de önemli dedi
Kiz kilitli ignen yok mu evde hic ? Tak bitane yastik kilifina miss.Sor bakim kilitli iğneli fermuarlı kılıfım var mı dnfk şapkaları falan küvet filesine sardım açılmış hepsi Allah'tan kaçmamış makineye. Alcam bi ara unutuyorum hep
bence gerekmez zaten yelegi de varmis oyle birsey giymedi benim bebegin ilk dogumda. sadece yazdiklari icin hastane cantasina koydum ben vardi kapitone penye bir hirkaBen hirka almadim ki bebise bi tane yelegi var bide sacma sapan orgu yelekler onlari da asla sevmedigim icin giydiresim yok
ben korkuyorum biraz bu cati muayenesinden nasil birsey rahatsiz oluyormusun aciyor mu?Muayeneden sonra eliyle göstererek açıkladı canım , kemiğin biraz aşağıda normalde oval gelmesi gerekirsen daha düz / basık gibi bi yorum yaptı o yüzden kilolu olursa sezeryan daha uygun olur dedi . Şimdi normal doğuma uygunsun ancak başı veya bedeni çok büyürse takılır dedi bu hafta 300 gr almış normalde 200 alıyor ortalama . tamamen doğum anına haftasına bağlı kanala uygun şekilde inmesi de önemli dedi
Ben hurmayı zaten tüketiyorum günde 2 tane doğumu kolaylaştırması için günde kaç tane yemek lazım acabaahududu yapragi cayi ve hurmaya ne zaman basliyoruz? 36+1 oldum yavastan baslasam mi diye dusunuyorum.
bi de benim azıcık üşüyeyim, hatta üşümek de değil, sıcaklamayayım, göğüs uçlarım çok sızlıyorBen de yanmama rağmen terliksiz dolaşmıyorum ya bende de ağrı yapuyor hemen
hic bilmyorum henuz baslamadim ama cok da sevmem cok yiyemem sanirim benBen hurmayı zaten tüketiyorum günde 2 tane doğumu kolaylaştırması için günde kaç tane yemek lazım acaba
ya benimki de çok büyük:/ hem çok istiyorum almayı yanıma (özellikle sezaryen olursa) hem de taşımak istemiyorum o dev gibi şeyi.Emzirme yastığı çantama sığmadı valla. Koymuyorum kuzum. Orta boy valizim, ona bile sığamadım, bi de sırt çantası aldım
bazı listelerde var.Kızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
Yok djfjKiz kilitli ignen yok mu evde hic ? Tak bitane yastik kilifina miss.
Ödevler verdi bu pazartesi onlara başlayacağım inşallah her hafta kontrole gidiyoruz zaten bebişin gelme isteğine ve haftasına bağlı olarak bekleyeceğiz . Bakalım sana ne diyecek hepimiz için kolay bir süreç olsunDoğru. Benim de aynı durum. Doktorum da çatı muayenesine ve kiloya göre karar veririz dedi 37 de benimki de belli olacak. Senin ki doktorun deyişine göre kemiğin basık diye demek riske atmıyor hiç geçmez kilolu olursa o zaman haklı doktorun hayırlısı olsun senin için. Ama doktor çatı uygun deseydi sadece kilo dan doğuramazsın deseydi bu kişiye kalmış birşey bazıları risk alıp doğuruyor 4 kg bebeği.
Benim doktorun listesinde var ama ben almadım, odada piştim ben dün camı kapattırmadım eşime felaket sıcak oluyor benceKızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
canım ne incesin, çok teşekkür ederim. yeni okudum bu mesajı.Senin çok pozitif bir havan var sanki, okurken içim yumuşuyor gibi oluyor böyle
Karşısındakini yükselten insanlardan olduğun hissi çok geçiyor bana. Hemen araya kıymetli tavsiyeler diye sıkıştırıyorsun mesela, sana tavsiyede bulunmuş insanlara tatlı bir gönderme yapıyorsun
Sağlıklı menülerinle bizi etkilemeye devam et canım