Aman iyi tatlım öyle olsun
İnşallah geçersiniz testten tatlım biz ilkinde sınıfta kaldık ikincisinde geçtik :) inşalla cnm bişe olmaz bnde doktora keçi sütü verim mi die sordum mamadan daha sağlıklıdır bilioz ne olduğunu en azından dedik ama asla bir yastan önce olmaz dedi mama vereceksin. Uzun zamandır süt gelsin die uğraştım ama malesef gelmedi gittikçe azaldı
Yok canım yarsımcı bulamadım aslında var ama bnim istediğim kriterlerde değil, yanlış mı düşünüom bilmiom ama ben en az 40yaş üzeri istiom genelde olanlar 10-13yaş küçük bnde onlarla hiç görüşmüom bile , kusmasıda ara ara oluo şiddetli kusma bu tabi, onun dışında gazı mama iverdiğimden birazcık azaldı ama gaz çıkarmaya devam senin bebeğin nası
Tesekkur ederim cnm emmez olur mu emdi ama bosaltamadi
👨❤👶
Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....
Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....
Makinayla sagdim elimle sagdim bebegim emdi yapmadigim sey kalmadi
👨❤👶
Deneyim yastan daha önemli gülüm. Eğer referansları iyi birini bulursan, yasa bakma hiç bence.
Bebeğinin kusmasinin azalmasına çok sevindim. Sürekli kusuyor dediğinde endişe etmiştim. Çok geçmiş olsun.
Biz de iyiyiz çok şükür.
Antibiyotikle sorunun kalmaz gülüm sıkma hiç canını. Mastit yaygın ve çözümü olan bir sorun.
Canım Allah kolaylık versin. Inşallah sizin için kolay bir süreç olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım sizinle. Rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah.
Deneyim yastan daha önemli gülüm. Eğer referansları iyi birini bulursan, yasa bakma hiç bence.
Bebeğinin kusmasinin azalmasına çok sevindim. Sürekli kusuyor dediğinde endişe etmiştim. Çok geçmiş olsun.
Biz de iyiyiz çok şükür.
Antibiyotikle sorunun kalmaz gülüm sıkma hiç canını. Mastit yaygın ve çözümü olan bir sorun.
Canım Allah kolaylık versin. Inşallah sizin için kolay bir süreç olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım sizinle. Rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah.
İnşallah çok güzel ağrısız, acısız bir doğum olur.
Yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım benim.
♥ İdil Deniz ♥
Kv 5. Gün kaçıp gitti şimdi tekrar geliyor bakim kaç gün dayanacak
♥ İdil Deniz ♥
Kızlar oğlum meme emerken uyuyor.gaz çıkarmaya çalıştığımızda uyanıyor bi daha uykuya dalamıyor.az önce 10-15 dk gaz çıkarmak için sırtını sıvazladım.baktım uyuyor.beşiğine yatırdım.2 saattir uyuyor.ara ara kendisi alttan gaz çıkardı.normal mi bu durum acaba??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal gülüm. Ama emdikten sonra gegirtirsen yatakta kusmasi gibi bir endişen olmaz. Gegirtmek için farklı pozisyonlar var. Ilk zamanlar uyanir ama zamanla gegirmeyi de öğrenir. Benim oğlan da uyanir uzun süre uyumazdı. Şimdilerde emerken kendi ara veriyor, gegiriyor sonra devam ediyor emmeye
Normal gülüm. Ama emdikten sonra gegirtirsen yatakta kusmasi gibi bir endişen olmaz. Gegirtmek için farklı pozisyonlar var. Ilk zamanlar uyanir ama zamanla gegirmeyi de öğrenir. Benim oğlan da uyanir uzun süre uyumazdı. Şimdilerde emerken kendi ara veriyor, gegiriyor sonra devam ediyor emmeye
Valla bir şey yapmadım :)
Sıkıldı gitti...
♥ İdil Deniz ♥
Gece 10.30 da yatmanin cezasi olarak 1 saattir melegimi emziriyorum. Emzormeden kastim da meme agizda uyumak. Memeyi cekersem agliyoruz. Yerine yatirmayi deneyemedim bile
Maşallah kuzuna canımdarısı başımıza.her seferinde deniyorum zaten geğirtmeyi.bazen başarılı oluyorum.bazen ne yapsam olmuyor.hep birlikte öğreneceğiz bu işi. ilk hafta sütüm tam gelmediği için mama takviyesi yapmıştım.bebeğim sadece mama yediğinde kustu.tamamen anne sütüne geçtiğimizden beri çok nadir kusuyor.birisi geğirdiğinde bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim.
Gunaydinnnkizima artik haciyatmaz diyebilirsiniz teyzeleriii
Merhaba güzel anneler ve kuzucuklari acemilik ve çaresizlik ne kadar kötü birşeymisannem bizi yanlız bırakıp artık kendi evine döndüğü an elim ayağım birbirine dolandı kızımın karnı tok gazını çıkardı altı temiz ama susmuyo hep ağlıyor çok caresizim ne yapacağımı bilmiyorum bende kızımla oturup ağlıyorum :'(