2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Deneyim yastan daha önemli gülüm. Eğer referansları iyi birini bulursan, yasa bakma hiç bence.

Bebeğinin kusmasinin azalmasına çok sevindim. Sürekli kusuyor dediğinde endişe etmiştim. Çok geçmiş olsun.

Biz de iyiyiz çok şükür.

Tesekkur ederim cnm emmez olur mu emdi ama bosaltamadi

👨❤👶

Antibiyotikle sorunun kalmaz gülüm sıkma hiç canını. Mastit yaygın ve çözümü olan bir sorun.

Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....

Canım Allah kolaylık versin. Inşallah sizin için kolay bir süreç olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım sizinle. Rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kv 5. Gün kaçıp gitti şimdi tekrar geliyor bakim kaç gün dayanacak

♥ İdil Deniz ♥

Selam anneler herkes hemen hemen kirkini yariladi bende allah kismet ederse yarin sabah 8 de suni sanci alicam bakalim ins sorunsuz bir dogum olur yavrumu saglikla hayirla kucagima alirim....

İnşallah çok güzel ağrısız, acısız bir doğum olur.
Yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım benim.

♥ İdil Deniz ♥

Makinayla sagdim elimle sagdim bebegim emdi yapmadigim sey kalmadi

👨❤👶

Cnm benim kızimda başıma gelmişti bu tıkanıklık makinaya sagmaktan oluyo bence benim kızım ilk zamanlar emememisti sonra ben makinayla sagmaya başladım birgün gogsum sisti çok acısı elleyemiyordum dahil bi sıcak havlu koydum geçmedi sıcak su ile banyo yaptım geçmedi bende bi tabağına içine sıcak su koydum o suyun içinde sagdim gogsumu öyle boşaltabildim ondan sonra hem rahatladım hemde bebeğim rahatça emdi bence bi dene ama boşalana kadar sağ

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn canimmm çok teşekkür ederimm

İnşallah çok güzel ağrısız, acısız bir doğum olur.
Yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım benim.

♥ İdil Deniz ♥

Amin canimm ins.cok teşekkür ederim

Kv 5. Gün kaçıp gitti şimdi tekrar geliyor bakim kaç gün dayanacak

♥ İdil Deniz ♥

Ne yaptın da kaçırdın kadını

Benim kv gelmedi daha. Torununu ancak biz bayrama memlekete gittiğimizde görür

Kızlar oğlum meme emerken uyuyor.gaz çıkarmaya çalıştığımızda uyanıyor bi daha uykuya dalamıyor.az önce 10-15 dk gaz çıkarmak için sırtını sıvazladım.baktım uyuyor.beşiğine yatırdım.2 saattir uyuyor.ara ara kendisi alttan gaz çıkardı.normal mi bu durum acaba??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal gülüm. Ama emdikten sonra gegirtirsen yatakta kusmasi gibi bir endişen olmaz. Gegirtmek için farklı pozisyonlar var. Ilk zamanlar uyanir ama zamanla gegirmeyi de öğrenir. Benim oğlan da uyanir uzun süre uyumazdı. Şimdilerde emerken kendi ara veriyor, gegiriyor sonra devam ediyor emmeye

Valla bir şey yapmadım :)
Sıkıldı gitti...

♥ İdil Deniz ♥

Gece 10.30 da yatmanin cezasi olarak 1 saattir melegimi emziriyorum. Emzormeden kastim da meme agizda uyumak. Memeyi cekersem agliyoruz. Yerine yatirmayi deneyemedim bile

Maşallah kuzuna canımdarısı başımıza.her seferinde deniyorum zaten geğirtmeyi.bazen başarılı oluyorum.bazen ne yapsam olmuyor.hep birlikte öğreneceğiz bu işi.ilk hafta sütüm tam gelmediği için mama takviyesi yapmıştım.bebeğim sadece mama yediğinde kustu.tamamen anne sütüne geçtiğimizden beri çok nadir kusuyor.birisi geğirdiğinde bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim.

Valla bir şey yapmadım :)
Sıkıldı gitti...

♥ İdil Deniz ♥

Bebek bakmak tüm vakti alıyor zaten, ne ara sıkıldı maşallah

Gece 10.30 da yatmanin cezasi olarak 1 saattir melegimi emziriyorum. Emzormeden kastim da meme agizda uyumak. Memeyi cekersem agliyoruz. Yerine yatirmayi deneyemedim bile

Senin yavru, seni emzik olarak kullanıyor sanirim canım. Doktoru ile görüş istersen. Genelde bu durumdaki bebeklere sakinleştirici olarak emzik verdiriyorlar.

Benzer duygular içindeyiz. Kendi başlarına yapabildikleri herşey evde bayram havası estiriyor.

Geçen bebeği eşime verip wc geçtim. 2 dk sonra arkamdan kucağında bebisle geldi. Nefes nefese. " Askimmmmmm anne dedi, duydum. Anne dedi. Bu konuşuyor" diyor.
Ben de ne güzel akşama da yürür inşallah dedim

Gunaydinnn kizima artik haciyatmaz diyebilirsiniz teyzeleriii

Hiç mi uyumadiniz gülüm?

günaydın anneler.kızım şimdi kendi kendine elleriyle oynuyor.
hıçkırık tuttu.dün dayanamadım güzel bir mercimek çorbası içtim
sonrasında bir çay kaşığı kiimyonu azıcık suyla sulandırıp içtim
aman ne olur ne olmaz diye. işe yaradı heralde dünden beri popomuzdan pıtlar eksik olmuyor.
gazı olan arkadaşlar bi deneyebilir zararı yok diye düşünüyorum.

Merhaba güzel anneler ve kuzucuklari acemilik ve çaresizlik ne kadar kötü birşeymis annem bizi yanlız bırakıp artık kendi evine döndüğü an elim ayağım birbirine dolandı kızımın karnı tok gazını çıkardı altı temiz ama susmuyo hep ağlıyor çok caresizim ne yapacağımı bilmiyorum bende kızımla oturup ağlıyorum :'(

Selam gülüm. Ilk günler zor gelse de, düzenin oturdukca senin de kendine güvenin yerine gelecektir canım. Üzülme lütfen. Bence bu yaramazların ağlamak için nedene ihtiyacı yok

Günaydın kızlar
Valla kafayı yemek üzereyim dün bizim cimcime 11 den 4 e kadar dikti ayağa ağlaması bitmedi gazı car dedik çıkatınca gebe aynıydı mememi emince sakinleşip uyumaya çalışıyor sma ucu olmadığı için çekiştirmekten daha çok sinirleniyor bu arada benîm kız 3gün yoğun bakımda tatmıştı ben anca perşembeden beri emzirebiliyorum sağ göğsüm çok az akıyor onu almıyor bild pompa île deniyorum ama çok az geliyor sol göğsüm ise diğerine nazaran daha iyî pompa ile sağdığımda 20 dkda 45 cc falan doluyor sütüm ne zaman çoğalır sizinkiler ne zsman çoğalmaya bsşladı yardım edin
Bu arada dün bütün gün kaka yapmadı çişimizi yapıyoruz ama normalmidir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…