Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
4 hafta once baslayin yaziyor internette bakinca ama erken gibi de geldi bana. 38. haftam icinde dogurmayi umuyorum ben 🙈 azcik iri cok buyurse cikamaz falan :)
Öyleyse doğrudur ben hiç araştırmadım bide pimpirikli biriyim hemen başlatır fikri var bende hep😅 Ben de 38 haftada doğurmayı umuyorum Çünkü benim bebek de iri 38'i geçerse sezeryana kalacağım Ben de 36 + 2'deyim Perşembe günü tam 37 iken Başlarım o zaman

D derya32 aydodo aydodo kızlar moralinizi bozmayın bende 20 kilo aldım. 50 ile hamile kalmıştım. Muhtemelen ödem çünkü vücudum pek göstermiyor gizliyor kiloyu. Doğumdan sonra veririz.

Benim de hastane yakın ama o an git gel, emziğin yerini tarif et falan uğraşamam. Ne kadarcık yer kaplayacaklar diye koyacağım valla. Emzirme yastığı büyük bi, o kafamı kurcalıyor. Onu nasıl koycam diye.
Ben emzirme yastığı koymayacağım emzik için de çok küçük zaten. Pompa konusunu da bi doktora danışırım ama koyacağım gibi onu

İnşallah emerler kuzum . İlk bende süt gelmedi diye sağarken çok acıdılar zaten hep hassastı sevmezdim elletmeyi de 😂😂 şimdi alıştılar ama çok daha az acıyor. Lansinoh kullanıyorum bende valla 5 günde bitirdim bi kutuyu neredeyse yara olacak korkusundan 😂😂 benimkinin de ucu varmış sağıncada iyice büyüdü . Çocuğumun ağzı küçücük, meme ucum büyük gelmez inşallah 😂😂
Ay öyle güzel emecek ki anasını inanıyorum hemde çok az kaldı 🥰🥰🥰

o kadar haklısın ki

benim ekleyeceğim tek şey, artı olarak, ben hamileliği çok sevdim. her şeyiyle. bulantısı, nefes darlığı vs dahil. kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim olabilirim. belki ondan güç alıyorum. bir de dediğim gibi yaş faktörü:/
Hemileliğimi bende çok sevdim seviyorum hareketlerini hissetmek içimde büyüyor olması çok güzel geliyor bana. Çok zor yaşayanlar varmış ama mide bulantısının bile iyi hissettirdiği zamanlar oldu bana, bu günlerin hayalini çok kurmuştum 🥲
Ama eski hızlı hareket ettiğim zamanları da özlüyorum 😬

Ağrıları bugün bana gönderdiniz kizlar düzenli sancılarım var benim aşağıya baskı belden ince sızı var doktorum yarın nöbetçi kontrol vardı bugün de pek sevmediğim doktor nobetciymis eşim dışarda 1 saate gelicek gelince bi nst gidip muayne olayım

Arkadaşlar konudan bağımsız ama hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 70ile hamile kaldım 33.haftadayım 95 olmuşum bebeğim 2500 gram çok kilo almışım pskolojim bozuldu yeminle yüzüm ayaklarım vücudum şişlik içerisinde geceleri yaz üstü dönücemde çocuğu zarar gelicek diyede korkudan uyuyamıyorum sırt üstü yatsam bebeğime kan gitmiycek diye korkuyorum 😅😅uykuya hasret kaldım yeminle ya
63le hamile kaldım 75 kiloyum inanılmaz ödem var ama ayakkabılarım yüzüklerim asla olmuyor bana hatta elimdeki parmak uçlarım sürekli uyuşuk. Ödemdenmiş 🥹

Ben kapı süsü alacaktım zaten balon da almaya karar verdim, herkesin kapısında var çok tatlı duruyo özendim ndmffn bu balonlar ne diye satılıyor acep alan var mı? Altında ağırlığı var çünkü
Trendyol anacım yanına getirebilecek biriler varsa hem daha ucuz. Benim elticiğim sağolsun o halledecek o işleri 🧿😍

Kaç kg bebek bide çatı muayenesi tehlikeli biraz doğumu tetikleyebilir en erken 38 de yapıyor doktorlar 37 nin sonu 38 gibi sağlıklı bi gebelik ise.
Bebek büyük değil hatta karın çevresi bir hafta falan küçük , 2900 kg dedi bugün kilosuna da . Valla 37 olmuşuz yapalım dedi bende bilmediğim için birşey demedim 🤔

Eklentiler

• 7C5351E3-0F27-4D72-8541-949E23B965EF.jpeg
    7C5351E3-0F27-4D72-8541-949E23B965EF.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 18
X