Bu günler ne zaman olacak acaba ne zaman rayına oturacakSelam gülüm. Ilk günler zor gelse de, düzenin oturdukca senin de kendine güvenin yerine gelecektir canım. Üzülme lütfen. Bence bu yaramazların ağlamak için nedene ihtiyacı yok
Günaydın kızlar
Valla kafayı yemek üzereyim dün bizim cimcime 11 den 4 e kadar dikti ayağa ağlaması bitmedi gazı car dedik çıkatınca gebe aynıydı mememi emince sakinleşip uyumaya çalışıyor sma ucu olmadığı için çekiştirmekten daha çok sinirleniyor bu arada benîm kız 3gün yoğun bakımda tatmıştı ben anca perşembeden beri emzirebiliyorum sağ göğsüm çok az akıyor onu almıyor bild pompa île deniyorum ama çok az geliyor sol göğsüm ise diğerine nazaran daha iyî pompa ile sağdığımda 20 dkda 45 cc falan doluyor sütüm ne zaman çoğalır sizinkiler ne zsman çoğalmaya bsşladı yardım edin
Bu arada dün bütün gün kaka yapmadı çişimizi yapıyoruz ama normalmidir bu durum
Günaydın kızlar
Valla kafayı yemek üzereyim dün bizim cimcime 11 den 4 e kadar dikti ayağa ağlaması bitmedi gazı car dedik çıkatınca gebe aynıydı mememi emince sakinleşip uyumaya çalışıyor sma ucu olmadığı için çekiştirmekten daha çok sinirleniyor bu arada benîm kız 3gün yoğun bakımda tatmıştı ben anca perşembeden beri emzirebiliyorum sağ göğsüm çok az akıyor onu almıyor bild pompa île deniyorum ama çok az geliyor sol göğsüm ise diğerine nazaran daha iyî pompa ile sağdığımda 20 dkda 45 cc falan doluyor sütüm ne zaman çoğalır sizinkiler ne zsman çoğalmaya bsşladı yardım edin
Bu günler ne zaman olacak acaba ne zaman rayına oturacakçok zor durumdayım kimsesiz gibiyim
Kizlar bana acil olarak aldığınız kullandığınız ve memnun kaldığınız slinglerin fiyatını ne kadar süre kullanılabileceğini artı ve eksilerini söyleyebilirmisiniz?
Canım ilk haftadan sonra artar sütun. Bir meme genelde diğerinden daha fazla süt üretiyor (anneme göre ilk indirdiği meme). Düzene girecektir.
Sen bebeğe bakmaya alışacaksin, bebeğin de dünyaya uyum sağlamaya başlayacak. Zamanla hepsi düzene girecek canım. Bu arada sesindeki gerginliği bebeğin hemen anlar ve daha da huysuzlasır. Mümkün olduğunca yumuşak ses tonu ile onu sakinleştirir gibi konuş. O da sakinleşir o zaman.
Daha önce yazmıştım gülüm. Baba sling kanguru, 150 tl. Mağazaya gidip deneyerek al. Ben normal sling almak için gitmiştim. Çok küçüğüme geldi. Normal kanguru da ergonomik gelmedi. Tercihimi bu üründen yana kullandım.
Gece 10.30 da yatmanin cezasi olarak 1 saattir melegimi emziriyorum. Emzormeden kastim da meme agizda uyumak. Memeyi cekersem agliyoruz. Yerine yatirmayi deneyemedim bile
Günaydın hatunlar..Günaydın kuzucuklar..
kac gündür giremedim ama aklım hep sizde..
gecmise baktim herkes benle benzer sikayetlerle iyi gibi görünüyo
2 gece önce kızım bizi cok korkuttu allahtan kv yanımızdaydi o mudahale etti..
Kızım durmadi meme istedi ve 1saat arayla guzelce emdi sonra gazımız cikmadi bizdr yatirdik yaninda oturuyoruz..
bi kusmaya başladı taa koltuga geldi kv aldi kucagina ters vevirdi sirtina pat pat vurdu..
yavrumun burnundan nasıl sut geliyodu elim ayağım dolandı..
hemen otribebeyle cektim burnunu sonra oturdum aglamaya basladim..
ben panik esim bendrn panik kapiya gitti hemen hadi hastaneye gidelim falan diye..
cok sukur sakinledi nefes almasi normale dondu bizde rahatladik..
iyi ki kv yanimizda kalıyo Allah bin kere razi olsun yoksa ben napardim bilmiyorum. .
Canım ilk haftadan sonra artar sütun. Bir meme genelde diğerinden daha fazla süt üretiyor (anneme göre ilk indirdiği meme). Düzene girecektir.
Sen bebeğe bakmaya alışacaksin, bebeğin de dünyaya uyum sağlamaya başlayacak. Zamanla hepsi düzene girecek canım. Bu arada sesindeki gerginliği bebeğin hemen anlar ve daha da huysuzlasır. Mümkün olduğunca yumuşak ses tonu ile onu sakinleştirir gibi konuş. O da sakinleşir o zaman.
Daha önce yazmıştım gülüm. Baba sling kanguru, 150 tl. Mağazaya gidip deneyerek al. Ben normal sling almak için gitmiştim. Çok küçüğüme geldi. Normal kanguru da ergonomik gelmedi. Tercihimi bu üründen yana kullandım.
Magazaya gitme lüksüm olamaz bu aralar..ev isini falan rahatlıkla yapabiliyomusun?bi de ne kadarlik olana kadar kullaniliyodu?
Denicem canım çok teşekkür ederim zorda kalırsam yine yazarım allah razı olsun
10 dk 15 dk uyuduk. Hakkini yemeyeyim kizimin. Dunku doktor o kada suratsizdi ki soramadim bi cok seyi. Gunduz en fazla yarim sat uyuyo, gunde 1 veya 2 sefer fe 2 saat uyuyo. Gece uykulari daha duzenli aslinda 2-3 saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo 12-7 arasi ama dun gunduz cok uyudu diye herhlde gece uyumadi. Gunduz uykulari normal mi diyecektim. Ya emip yaklasik 2 saat filan uyumadi gerekmiyo mu? Nasil duzene bindircez bilemedimBebek bakmak tüm vakti alıyor zaten, ne ara sıkıldı maşallah
Senin yavru, seni emzik olarak kullanıyor sanirim canım. Doktoru ile görüş istersen. Genelde bu durumdaki bebeklere sakinleştirici olarak emzik verdiriyorlar.
Benzer duygular içindeyiz. Kendi başlarına yapabildikleri herşey evde bayram havası estiriyor.
Geçen bebeği eşime verip wc geçtim. 2 dk sonra arkamdan kucağında bebisle geldi. Nefes nefese. " Askimmmmmm anne dedi, duydum. Anne dedi. Bu konuşuyor" diyor.
Ben de ne güzel akşama da yürür inşallah dedim
Y
Hiç mi uyumadiniz gülüm?
Canim gececek, sabirli ol. Alisacaksiniz bitbirinize. Biz de yalniziz, olcak boyle naapalim. Sallamayi onerebilir miyim, dakinlesir birazMerhaba güzel anneler ve kuzucuklari acemilik ve çaresizlik ne kadar kötü birşeymisannem bizi yanlız bırakıp artık kendi evine döndüğü an elim ayağım birbirine dolandı kızımın karnı tok gazını çıkardı altı temiz ama susmuyo hep ağlıyor çok caresizim ne yapacağımı bilmiyorum bende kızımla oturup ağlıyorum :'(
Normal canim. Sutun yagliysa yapmayabilirmis. 45 cc iyiymis. Bizde 30 anca cikiyo, 1 aylik oldukGünaydın kızlar
acemilik çok kötüymüşşşşşFındık doğuma gitti sabah. Nasıl oldu acaba, inşallah kolay geciyordur.
Senden de Allah razı olsun gülüm. Hepimiz acemiyiz ne ise yararsa deneyip paylasiyoruz
ayağımda sallıyorum ama hep kucakta hoplamak istiyor konuşmak istiyor konuşuyorum ama hoplatma işinide yapıyorum ama belirli bi süre sonra kolumda yoruluyo bırakınca başlıyoruz :'(10 dk 15 dk uyuduk. Hakkini yemeyeyim kizimin. Dunku doktor o kada suratsizdi ki soramadim bi cok seyi. Gunduz en fazla yarim sat uyuyo, gunde 1 veya 2 sefer fe 2 saat uyuyo. Gece uykulari daha duzenli aslinda 2-3 saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo 12-7 arasi ama dun gunduz cok uyudu diye herhlde gece uyumadi. Gunduz uykulari normal mi diyecektim. Ya emip yaklasik 2 saat filan uyumadi gerekmiyo mu? Nasil duzene bindircez bilemedimsut problemi de yasiyoruz. Gunduz sadeve emiyo ama aksam yetmiyo sutum cok ilginc. Mama veriyorum. Hicbisey soranadan geldik
Denemedigim emzik kalmadi. Almiyo hicbirini. Cekiyo, bisey gelmeyince atiyo agzindan.
Canim gececek, sabirli ol. Alisacaksiniz bitbirinize. Biz de yalniziz, olcak boyle naapalim. Sallamayi onerebilir miyim, dakinlesir biraz
Normal canim. Sutun yagliysa yapmayabilirmis. 45 cc iyiymis. Bizde 30 anca cikiyo, 1 aylik olduk
10 dk 15 dk uyuduk. Hakkini yemeyeyim kizimin. Dunku doktor o kada suratsizdi ki soramadim bi cok seyi. Gunduz en fazla yarim sat uyuyo, gunde 1 veya 2 sefer fe 2 saat uyuyo. Gece uykulari daha duzenli aslinda 2-3 saatte bir uyanip emiyo ve uyuyo 12-7 arasi ama dun gunduz cok uyudu diye herhlde gece uyumadi. Gunduz uykulari normal mi diyecektim. Ya emip yaklasik 2 saat filan uyumadi gerekmiyo mu? Nasil duzene bindircez bilemedimsut problemi de yasiyoruz. Gunduz sadeve emiyo ama aksam yetmiyo sutum cok ilginc. Mama veriyorum. Hicbisey soranadan geldik
Denemedigim emzik kalmadi. Almiyo hicbirini. Cekiyo, bisey gelmeyince atiyo agzindan.
Canim gececek, sabirli ol. Alisacaksiniz bitbirinize. Biz de yalniziz, olcak boyle naapalim. Sallamayi onerebilir miyim, dakinlesir biraz
Normal canim. Sutun yagliysa yapmayabilirmis. 45 cc iyiymis. Bizde 30 anca cikiyo, 1 aylik olduk
Bebek bakmak tüm vakti alıyor zaten, ne ara sıkıldı maşallah
Senin yavru, seni emzik olarak kullanıyor sanirim canım. Doktoru ile görüş istersen. Genelde bu durumdaki bebeklere sakinleştirici olarak emzik verdiriyorlar.
Benzer duygular içindeyiz. Kendi başlarına yapabildikleri herşey evde bayram havası estiriyor.
Geçen bebeği eşime verip wc geçtim. 2 dk sonra arkamdan kucağında bebisle geldi. Nefes nefese. " Askimmmmmm anne dedi, duydum. Anne dedi. Bu konuşuyor" diyor.
Ben de ne güzel akşama da yürür inşallah dedim
Hiç mi uyumadiniz gülüm?
Günaydın hatunlar..Günaydın kuzucuklar..
kac gündür giremedim ama aklım hep sizde..
gecmise baktim herkes benle benzer sikayetlerle iyi gibi görünüyo
2 gece önce kızım bizi cok korkuttu allahtan kv yanımızdaydi o mudahale etti..
Kızım durmadi meme istedi ve 1saat arayla guzelce emdi sonra gazımız cikmadi bizdr yatirdik yaninda oturuyoruz..
bi kusmaya başladı taa koltuga geldi kv aldi kucagina ters vevirdi sirtina pat pat vurdu..
yavrumun burnundan nasıl sut geliyodu elim ayağım dolandı..
hemen otribebeyle cektim burnunu sonra oturdum aglamaya basladim..
ben panik esim bendrn panik kapiya gitti hemen hadi hastaneye gidelim falan diye..
cok sukur sakinledi nefes almasi normale dondu bizde rahatladik..
iyi ki kv yanimizda kalıyo Allah bin kere razi olsun yoksa ben napardim bilmiyorum. .
Çok geçmiş olsun canım.
Benim taburcu olup eve geldiğim gün benzer bir olay yaşadık.
Gözümün önünden gitmiyor inan.
Hala kendimi suçlayip duruyorum
Allah bir daha yasatmasin inşallah böyle kötü durumları.
♥ İdil Deniz ♥