- 2 Mart 2024
- 821
- 736
- 29
Ben de aynısı var yıkadım hiçbir şey olmadı tekstil ürünü sonuçta yıkamadan verilmez benceÖyle yaparım makınada bozulur muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynısı var yıkadım hiçbir şey olmadı tekstil ürünü sonuçta yıkamadan verilmez benceÖyle yaparım makınada bozulur muhtemelen
Ben de pazartesiden itibaren başlayacağım inşallahben de basliyim o zaman yavastan harika
Diş kasiyicidaki parça zaten çıkarılıyor, onu çıkarıp, diğeri de doğrudan yıkanır. Bu tür örgü oyuncakları, peluşları 30 derece sıcaklık, düşük devirde, yünlüler ayarında defalarca yıkadım.Yıkamadım ya bozulmaz mı ki
Normalde çağırmaları lazım ama bizim aile hekimliği çağırmadı. Hepsi ilgilenmiyor sanırımNormal de sağlık ocağı gebelik izleniminde 36. Hafta da bakıyor tahlile. Ben geçen gittim çağırdılar.
Ben her ay kendi isteğimle gidiyorum ya bende de çağırmıyolar hiçNormalde çağırmaları lazım ama bizim aile hekimliği çağırmadı. Hepsi ilgilenmiyor sanırım
Bende 37 +4 de olacağım çatı yani erken sayılmaz pek o zaman. Sandım 36 da yapmış. Bende 35+4 de gittim bebek 2750 idi benim bebek hafta da 250 gr alıyor bu hesaba göre 38 de 3500 oluyor doğumum kendi olmazsa ben risk almadan sezeryanı seçeceğim. Yani burda karar sana kalmış senin bebek haftada kaç kg alıyor bak hesapla 3500 üzeri kaçıncı haftana denk geliyor dört kg normal yapan da, var ama riskleri var mesela doktorum tavsiye etmiyoruz annede yırtılma çok oluyor dedi. Doktorun biraz senin adına karar almış sen o riski alıyorsan doğurabilirsin dört kg bebeği normal şekildeBebek büyük değil hatta karın çevresi bir hafta falan küçük , 2900 kg dedi bugün kilosuna da . Valla 37 olmuşuz yapalım dedi bende bilmediğim için birşey demedim
periantolog bana 32’ye kadar doğurma, gerisi halledilir demişti.Aynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
Senin doktor fazla aceleci benim bebek biraz kilolu ona rağmen doktorum bekle bakalım 37. Hafta da kilosuna çatıma bakar karar veririz dedi. Çokta kilolu değil dedi. Pozitif konulur hep. Aşırı erken bence izin verme beklemek istiyorum de. Bu kadar doktorun 37-38 de yapıp senin doktorun 34 de yapması tuhaf. Anlamı yok yaniKızlar dün kontrolüm vardı 32+5 teyim doktor doğum şeklini ne düşünüyorsun normal düşünüyorsan 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağım dedi ama sizce de erken değil mi 34. Hafta muayene için
Evet doğru ilgisiz de olan çok kendi takibimizi kendimiz yapmalıyızNormalde çağırmaları lazım ama bizim aile hekimliği çağırmadı. Hepsi ilgilenmiyor sanırım
ayağımı azıcık üşüteyim, o akşam resmen sancı çekiyorum.Benim sancılara enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi ebe. Ayağını üşütmüş bile olabilirsin, bi ara inanmazdım ama inanıyorum artık dedi :))
periantolog bana 32’ye kadar doğurma, gerisi halledilir demişti.
32’den sonra bekledikleri eşik de 35 ve olmak üzeresin. çok gerilirsen bunu düşün canım
Ben de yanmama rağmen terliksiz dolaşmıyorum ya bende de ağrı yapuyor hemenayağımı azıcık üşüteyim, o akşam resmen sancı çekiyorum.
son 2 gündür yüksek çorap ve ev botuna geçtim, bıçak gibi kesildi akşam ağrısı ve muhtemel bağırsak ağrısı
yay erkeği candır ya:) en azından eşine. anneye bilemem amaKız yok yaya çok alıştım ya şimdi de başka burç garip geliyor gözüme sjfjf akrep sapık olur hem yazık oğluşuma insanların gözündeki intibası bozulur...
Bende geçen hafta verdim eser protein ve eser bakteri çıktı perşembe gitcem doktora tekrar devlet olduğundan sorma şansım da yok umarım geçer su da zorlasam da 1.5 litreyi asla geçemiyorumKızlar son haftalar artık idrar tahili verin aklınızda olsun. Bir arkadaşım söylemişti çok önemsememiştim doğumdan sonra onun bebekte enfeksiyon çıkınca hastanede bekletmişlerdi. Ben de dün tesadüfen kan ve idrar verdim hiçbir belirtim yoktu idrarda yoğun bakteri çıktı şok oldum. Doktor antibiyotik verdi kullanmak da istemiyorum ama bebeğe enfeksiyon daha zararlı diyorlar napıcamı da bilmiyorum. Aklınızda olsun
Emzirme yastığı çantama sığmadı valla. Koymuyorum kuzum. Orta boy valizim, ona bile sığamadım, bi de sırt çantası aldımBen emzirme yastığı koymayacağım emzik için de çok küçük zaten. Pompa konusunu da bi doktora danışırım ama koyacağım gibi onu
Allah yardımcın olsun canım en hayırlı sagliklisi ne zamansa o zaman gerçekleşsin. Ben de aynı durumu yaşıyorum. Kontrolum vardı en az 1 hafta daha var derken işler karıştı. Sancı çıkıyor, nst ye girmekten ben de bebek de strese girdik. O zaman da hareketleri yavaşlıyor. Çok yoruldum diye eve gönderdi dinlen akşam yemeğinden sonra tekrar gel dedi. Bakalım artık nasip inşallah biraz daha dururlarAğrıları bugün bana gönderdiniz kizlar düzenli sancılarım var benim aşağıya baskı belden ince sızı var doktorum yarın nöbetçi kontrol vardı bugün de pek sevmediğim doktor nobetciymis eşim dışarda 1 saate gelicek gelince bi nst gidip muayne olayım
En iyisiBen her ay kendi isteğimle gidiyorum ya bende de çağırmıyolar hiç
Muayeneden sonra eliyle göstererek açıkladı canım , kemiğin biraz aşağıda normalde oval gelmesi gerekirsen daha düz / basık gibi bi yorum yaptı o yüzden kilolu olursa sezeryan daha uygun olur dedi . Şimdi normal doğuma uygunsun ancak başı veya bedeni çok büyürse takılır dedi bu hafta 300 gr almış normalde 200 alıyor ortalama . tamamen doğum anına haftasına bağlı kanala uygun şekilde inmesi de önemli dediBende 37 +4 de olacağım çatı yani erken sayılmaz pek o zaman. Sandım 36 da yapmış. Bende 35+4 de gittim bebek 2750 idi benim bebek hafta da 250 gr alıyor bu hesaba göre 38 de 3500 oluyor doğumum kendi olmazsa ben risk almadan sezeryanı seçeceğim. Yani burda karar sana kalmış senin bebek haftada kaç kg alıyor bak hesapla 3500 üzeri kaçıncı haftana denk geliyor dört kg normal yapan da, var ama riskleri var mesela doktorum tavsiye etmiyoruz annede yırtılma çok oluyor dedi. Doktorun biraz senin adına karar almış sen o riski alıyorsan doğurabilirsin dört kg bebeği normal şekilde