2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bütün doğum yapan anneler bebeklerini güle güle büyütsünler..ne mutlu darısı en kısada biz gün sayan annelere inşllh...bide merak ediyorum kaçıncı haftalarınızda doğumlarınız gerçekleşti...

kızlar bişey sormak istiyorum yalancı doğum sancılarının şiddetiyle gerçek doğum sancılarının şiddeti arasında çok fark varmı çünkü şuanda yaşadığım sancı beni kıvrandırmaya yetiyor gerçek doğum sancısında daha fazla olursa ne yapacam:KK50:

valla gercegını yaşamadım ama yalancı doğum sancıları benıde kıvrandırıyor şiddetleri birbirini tutmuyor özellikle geceleri
belimden kasıklarıma olan baya zorluyor benı ama gündüz genelderahat gecıyor arada oluyor sancılar
ama emin ol gercek sancı bundan daha fazladır hastaneye gitmeye sonu varıyorsa o işte bir iş oluyor mesela ben baya sabrediyorum gece uyanıp yuruyorum wc ye gıdıyorum azalınca yatıyorum demekki dayanılmaz olsa ilk işim hastaneye gitmek olur diye düşünuyorum
tabi nişan su vs olmadığı için içim rahat yoksa onlardan birisi gelse ilk işim gitmek olur :))

slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:

bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba :KK31:

sarı akıntı doğuma yaklaştıkça artıcak dedi benim dr,normalmiş.kahve,pembe gibi gelirse nişan oluyo.:KK16:

slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:

bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba :KK31:

kasılmalara aldırma canım sancı çıkmaması önemli olan. benim 25. haftadan beri kasılmalarım çok. bende sancı çıktı. erken gelebilir dedi bakalım. akıntı miktarı artık giderek artacak. endişe etme.

kızlar bişey sormak istiyorum yalancı doğum sancılarının şiddetiyle gerçek doğum sancılarının şiddeti arasında çok fark varmı çünkü şuanda yaşadığım sancı beni kıvrandırmaya yetiyor gerçek doğum sancısında daha fazla olursa ne yapacam:KK50:

yalancı demekten kasıt gerçek sancının provası canım. aradaki fark gerçek doğum sancısı daha sık aralıklarla tekrarlar ve pozisyon değiştirdiğinde falan geçmez. yalancı doğum sancısı uzandığında falan geçer. doğum sancısı böbrek ağrısı birde diş sızlaması bunlar kolay değil elbet ama sancı anında doğru nefes alıp verirsen sancı hafifliyormuş.

valla gercegını yaşamadım ama yalancı doğum sancıları benıde kıvrandırıyor şiddetleri birbirini tutmuyor özellikle geceleri
belimden kasıklarıma olan baya zorluyor benı ama gündüz genelderahat gecıyor arada oluyor sancılar
ama emin ol gercek sancı bundan daha fazladır hastaneye gitmeye sonu varıyorsa o işte bir iş oluyor mesela ben baya sabrediyorum gece uyanıp yuruyorum wc ye gıdıyorum azalınca yatıyorum demekki dayanılmaz olsa ilk işim hastaneye gitmek olur diye düşünuyorum
tabi nişan su vs olmadığı için içim rahat yoksa onlardan birisi gelse ilk işim gitmek olur :))

aynen canım benimde gece yatarken oluyo inlemelerime eşim uyanıyor gündüzleride oluyo hemen wc ye gidiyorum benimde aklımda o sancılarla 4.kattan nasıl inecem ve hastaneye gidecegim yolda sıkıntılı yollar bozuk yoksa yakınım hastaneye bakalım allah yardımcımız olsun hepimizin:nazar:

merhaba simca ayni gunlerdeyiz gorunuyor, benim doktorum hala ne zeseryan ne normal dogum seklimden bahsetmedi sancini bekleyelim diyor surekli sabirsizlaniyorum da tabii. senin durumlar nasil bir de bebis 3 kilo olmus dun gittigimde sizde kilo kac bana bnmki dusuk gibi geliyor aslinda normal ama iste :)

olur inş güzelimm :KK16:
gün içinde hafif sıcak suyla hem temizlik hemde yumuşatma işlemi yap.
çantam ve annem hazırız :KK49:
bol bol merdiven İN ( git bi avm ye asansörle çık en üst kata sonra yürü aşağıya :KK53: )
doktor bol bol yürüme ve merdiven inmeyi özellikle öneriyor açılma için.. biz yürüdkçe içerde pıt pıt sekiyor yavrumuz :KK9:

Evim 9. katta canım =)
İnip çıksam yeter sanırım bana.
Bazen asansörler takılıyor yürümek zorunda kalıyorum ama gelde bana sor nasıl işkence haline dönüşüyor merdiven çıkmak :KK1:
Ama dediğini uygulayacağım bugün :KK34:

Bugün senin günün şeker :KK8:
Senden güzel haberler bekleyeceğim :KK34:
Malum bugün 1 Nisan...
Senin doğum için içimden geçen tarih :nazar:

29 martta tüp bebek yaptırdım.10 nisanda belli olucak.cok sabırsıızım.günler gecmek bilmiyo.tüp bebek yaptıran warmı aramızda benim gbi...herkesten dualarını bekliyorum..

merhaba simca ayni gunlerdeyiz gorunuyor, benim doktorum hala ne zeseryan ne normal dogum seklimden bahsetmedi sancini bekleyelim diyor surekli sabirsizlaniyorum da tabii. senin durumlar nasil bir de bebis 3 kilo olmus dun gittigimde sizde kilo kac bana bnmki dusuk gibi geliyor aslinda normal ama iste :)

canım evet aynı günümüz,biz de bekliyoruz,son 2 hafta çünkü çok iri,değerleri hep 3,4 hafta ilerde çıkıyo.3 kg gayet iyi bence,normali o,benimki önde olduğu için 3700 çıktı dün. 4 kg dan sonra normal önermiyo doktorum,bakalım kızım kendi mi gelicek,nolucak.hayırlısı hepimize:nazar:

seninle doğum tarihimiz günü gününe aynı:)valla bendede korku hakim erken olmasın diye dua ediyorum zira bebeğin kilosu ilerde sancım falan yok ama yürürken yatakta dönerken ağrım oluyo doğuma gidenlere hayırlıdoğumlar inş:18:

Benim çok sancım olmaya başladı bu hafta, özellikle geceleri. Sen ne durumdasın? Bir de burnum kanıyor, tansiyonum çıkıyor falan ben tam şenlik durumdayım :KK52:
Doktora gittim dün, 10 Nisan'a doğum planladık. Oğlumda plasentam rahim ağzını kapatıyordu sezaryen oldum mecbur. Bu sefer bir terslik yok ama gene sezaryen, bu sefer tek fark epidural istedim. Kızımı ilk ben görmek istiyorum :)

29 martta tüp bebek yaptırdım.10 nisanda belli olucak.cok sabırsıızım.günler gecmek bilmiyo.tüp bebek yaptıran warmı aramızda benim gbi...herkesten dualarını bekliyorum..

İnşallah tutmuştur, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

kızlar bugun dr gıttım benım plt degerım 122 bıne duşmuşş...moralım bozulduu 100 bının altına ınerse fakülte ye gıtmen gerek burda müdahale edemeyiz dedıı

doktorla konuştuğumuzda bebeğin ilk anını çok görmek istiyorum ama bir yandanda endişeli olduğumu cesaret edip edemeyeceğim konusunda tereddütlerimin olduğunu söyledim, doktor hanıma spinal önerdi bir şey olursa genele alırız dedi, içinde kalmasın dedi, tabi bende kabul ettim, sonra kan testi istedi, anestezici uzmanı ile görüşmem için yönlendirdi, anestezi uzmanı kabl etmedi hematolojinin takipli hastası olduğumu ve trombosit plt sayımımın düşük olduğunu görünce genel anestezi olacağını diğerinin mümkün olmadığını söyledi :KK43: önce üzüldüm, canım sıkıldı, bilinç kayı isemiodum felan dedim ama yapacağım bişe yok dedi. genel anestezide karar kıldık başka seçenek yoktu çünkü :) hayırlısı atık

canım plt degerın kaça dusmustu sezeryan oldun bugun benımde canım sıkıldı gecen hafta 132 bındı bu hafta 122 bıne dusmus dr 100 bın altına ınerse burda doğum yapamazsın fakülteye gonderırıs dedı senın doğum da kaça ınmıstı bısıkıntı çıkmadı degıl mı doğum sonrası yukselıyormu aceba

Canim dogum hikayemi simdilik anlatmicam cunku cok zor gecti.Sizleri korkutmak istemiyorum.Hepiniz dogurun sonra anlatirim artik.
Canım ya ama Allah in yardımıyla sag salim ikiniz de kurtulmussunuz
Bir de bebegin maşallah 4 kilo ustu doğmuş bazı doktorlar 3800den sonra normal yaptırmıyor
Sen maşallah normal gerceklestirmissin helal olsun
Ama bize olumlu guzel seyler yaz az gunümüz kaldı umutla gidel doğumlarımıza insallah :KK66:)))
Sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum

samyeliii nasılsın canım ilk öğrendiğimiz zamanlardan bu yana ne uzun zaman geçti:emir_bebek: her an tetikteyiz :KK52: heyecan dorukta umarım her şey yolunda gider çok öptümm:KK16::KK16::KK16:

Canim dogum hikayemi simdilik anlatmicam cunku cok zor gecti.Sizleri korkutmak istemiyorum.Hepiniz dogurun sonra anlatirim artik.

4400 gr demiştin,zaten bu kiloyu normal doğurman bence süper,başarı,çok düşüncelisin de valla,korkutmiyim diyosun,sağlıkla büyüsün:nazar::nazar:

samyeliii nasılsın canım ilk öğrendiğimiz zamanlardan bu yana ne uzun zaman geçti:emir_bebek: her an tetikteyiz :KK52: heyecan dorukta umarım her şey yolunda gider çok öptümm:KK16::KK16::KK16:

iyiyim canım.aynen .heyecanlıyım .yeni bir insan hayatımızda olacak kısa bır süre sonra .çok değişik bir duygu :emir_bebek:
inşallah güzel geçer doğumlarımız. ilk aylarda hep bebek görüyordum ,emziriyorum falan,ozamanlar daha mı stresliydim ne . .şu sıralar olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum canım .biz rahat olursak bebek de rahar olur ,kolaycık doğuverir belkim :KK34:

X