Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sormak istiyorum yalancı doğum sancılarının şiddetiyle gerçek doğum sancılarının şiddeti arasında çok fark varmı çünkü şuanda yaşadığım sancı beni kıvrandırmaya yetiyor gerçek doğum sancısında daha fazla olursa ne yapacam
slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:
bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba
slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:
bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba
kızlar bişey sormak istiyorum yalancı doğum sancılarının şiddetiyle gerçek doğum sancılarının şiddeti arasında çok fark varmı çünkü şuanda yaşadığım sancı beni kıvrandırmaya yetiyor gerçek doğum sancısında daha fazla olursa ne yapacam
valla gercegını yaşamadım ama yalancı doğum sancıları benıde kıvrandırıyor şiddetleri birbirini tutmuyor özellikle geceleri
belimden kasıklarıma olan baya zorluyor benı ama gündüz genelderahat gecıyor arada oluyor sancılar
ama emin ol gercek sancı bundan daha fazladır hastaneye gitmeye sonu varıyorsa o işte bir iş oluyor mesela ben baya sabrediyorum gece uyanıp yuruyorum wc ye gıdıyorum azalınca yatıyorum demekki dayanılmaz olsa ilk işim hastaneye gitmek olur diye düşünuyorum
tabi nişan su vs olmadığı için içim rahat yoksa onlardan birisi gelse ilk işim gitmek olur :))
olur inş güzelimm
gün içinde hafif sıcak suyla hem temizlik hemde yumuşatma işlemi yap.
çantam ve annem hazırız
bol bol merdiven İN ( git bi avm ye asansörle çık en üst kata sonra yürü aşağıya )
doktor bol bol yürüme ve merdiven inmeyi özellikle öneriyor açılma için.. biz yürüdkçe içerde pıt pıt sekiyor yavrumuz
merhaba simca ayni gunlerdeyiz gorunuyor, benim doktorum hala ne zeseryan ne normal dogum seklimden bahsetmedi sancini bekleyelim diyor surekli sabirsizlaniyorum da tabii. senin durumlar nasil bir de bebis 3 kilo olmus dun gittigimde sizde kilo kac bana bnmki dusuk gibi geliyor aslinda normal ama iste :)
seninle doğum tarihimiz günü gününe aynı:)valla bendede korku hakim erken olmasın diye dua ediyorum zira bebeğin kilosu ilerde sancım falan yok ama yürürken yatakta dönerken ağrım oluyo doğuma gidenlere hayırlıdoğumlar inş:18:
29 martta tüp bebek yaptırdım.10 nisanda belli olucak.cok sabırsıızım.günler gecmek bilmiyo.tüp bebek yaptıran warmı aramızda benim gbi...herkesten dualarını bekliyorum..
canım bütün izlenimlerini anlat bende epidural normal düşünüyorum
doktorla konuştuğumuzda bebeğin ilk anını çok görmek istiyorum ama bir yandanda endişeli olduğumu cesaret edip edemeyeceğim konusunda tereddütlerimin olduğunu söyledim, doktor hanıma spinal önerdi bir şey olursa genele alırız dedi, içinde kalmasın dedi, tabi bende kabul ettim, sonra kan testi istedi, anestezici uzmanı ile görüşmem için yönlendirdi, anestezi uzmanı kabl etmedi hematolojinin takipli hastası olduğumu ve trombosit plt sayımımın düşük olduğunu görünce genel anestezi olacağını diğerinin mümkün olmadığını söyledi önce üzüldüm, canım sıkıldı, bilinç kayı isemiodum felan dedim ama yapacağım bişe yok dedi. genel anestezide karar kıldık başka seçenek yoktu çünkü :) hayırlısı atık
Canım ya ama Allah in yardımıyla sag salim ikiniz de kurtulmussunuzCanim dogum hikayemi simdilik anlatmicam cunku cok zor gecti.Sizleri korkutmak istemiyorum.Hepiniz dogurun sonra anlatirim artik.
Canim dogum hikayemi simdilik anlatmicam cunku cok zor gecti.Sizleri korkutmak istemiyorum.Hepiniz dogurun sonra anlatirim artik.
samyeliii nasılsın canım ilk öğrendiğimiz zamanlardan bu yana ne uzun zaman geçti her an tetikteyiz heyecan dorukta umarım her şey yolunda gider çok öptümm