- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Günaydın güzeller. Keyifli bir gün olsun inşallah.
Bruja canım aksam hiç yazmamissin. Sancıların arttığını tahmin ediyorum. Rabbim yardimcin olsun gülüm, güzel haberlerini bekliyorum.
Kiz olacağı garanti olsa gulum Ama çok başka bir duygu, hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki dünyaya kiz gelmişim
Kacirmisim gülüm, yarın doğumun var demek. Allah kolaylık versin, inşallah sıkıntısız geçer; bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dua edeceğim.
Bruja canım aksam hiç yazmamissin. Sancıların arttığını tahmin ediyorum. Rabbim yardimcin olsun gülüm, güzel haberlerini bekliyorum.
:) bence de yap bi kardeş arayı çok uzatmadan ben çocukları çok seviyorum valla şimdilik yeter diyorum ama sonrasında da diyorum ya kızım da anne benim neden kız kardeşim yok derse diyorum bakalım hakkımızdan hayırlısı :))
Kiz olacağı garanti olsa gulum Ama çok başka bir duygu, hiçbir şeye benzemiyor. Iyi ki dünyaya kiz gelmişim
maşallah cnm iyisiniz anladığım kadarıyla... benim de çok ağrım olmaz umarım. ben de çook heyecanlıyım son bir gün:)
Kacirmisim gülüm, yarın doğumun var demek. Allah kolaylık versin, inşallah sıkıntısız geçer; bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dua edeceğim.