2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
nişanın gelmedi değil mi?

sabah akinti geldi sarimsi koyu ama cok degil.hic akintim olmazdi.saat tutamiyorum ben karistiriyor gum.daha dün doktordaydm hersey normal dedi.kizlar karin agrisida var sanki ishal agrisi gibi.büyük tuvaletime cikiyorum ikinma geliyo.yalanci sancimi acaba.beklicem

Kızlar bugün 40 haftam doldu; doktora gittik maalesef hala açılmam sancım fln yok bi gelişme olmazsa cumartesi sezeryan dedi :KK43:(

Canım ya ama Allah in yardımıyla sag salim ikiniz de kurtulmussunuz
Bir de bebegin maşallah 4 kilo ustu doğmuş bazı doktorlar 3800den sonra normal yaptırmıyor
Sen maşallah normal gerceklestirmissin helal olsun
Ama bize olumlu guzel seyler yaz az gunümüz kaldı umutla gidel doğumlarımıza insallah :KK66:)))
Sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
Kesinlikle stres yapmayin bebekte strese giriyo.Elinizden geldigince sanciyi evde cekin.Ben 7 saat evde cektim.Sonra hastaneye gittim.Suni sanci taktilar.Oyle olcagini bilseydim evde daha fazla beklerdim.Dogum bebegin keyfi geldigi an gerceklesiyo :) guzel dualarin icin allah razi olsun.Rabbim kolay dogum nasip etsin.
4400 gr demiştin,zaten bu kiloyu normal doğurman bence süper,başarı,çok düşüncelisin de valla,korkutmiyim diyosun,sağlıkla büyüsün:nazar::nazar:
4150 gr. Dogdu canim.Rcanim.Rabbim sanada kolay dogumlar nasnasip etsin insallah

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah :KK16:
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattik :KK43: cok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim :KK43:((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma :KK43:
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum :KK16:

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım, onların bedeni çok taze daha çabuk toparlanırlar sen üzme kendini :KK48:
Bende dua ettim sizin için Allah kabul etsin :KK16:

Nisan anneleri hepinize merhaba ...Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olcam , 32+5 günlük hamileyim geçen hafta dr um suyun sınırda dedi , bu şekilde olupta sonuna kadar devam hamilelik oldu mu , ya da bu durumu yaşayıpta kaçıncı hafta doğum yaptınız ,

Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı :KK17:
Sağlıkla kavuşalım bebekimize :KK17:

Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattik :KK43: cok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim :KK43:((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma :KK43:
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum :KK16:

Gecmis olsun canim
Peki normal dogumda mi oldu? Benim de catim darmis vakum felan dedi ben de yok risk istemiyorum sezeryana donelim diyip anlastik

Kızlar Allah nasip ederse yarın sabah 11 gibi doğuma gidiyorum ...
Epidural sezeryan olucam bir aksilik çıkmazsa ...
Dua edin olmaz mı :KK17:
Sağlıkla kavuşalım bebekimize :KK17:

canım sağlıkla doğsun,sonra bize de anlat olur mu,epidural sezeryandan memnun kalıp kalmadığını:nazar::KK16:

Canim benimm cok gecmis olsun melegin tez vakitte sağlığına kavusur ins.dualarimiz sizinle
..

dodo nun annesi

Ahh canım aynı seyleri ben de hayal edip duruyorum artık bel ağrımdan ayağa kalınca midem bulanıyor rahmim sanki aşağı düşecek gibi baskilaniyor dun gece ağlaya ağlaya uyudum Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun diye... Hep icimde kalsın isterim diye düşünüyordum ama artık cok zorlanıyorum

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım yaa .. ben o kadar zorlanmıyorum şimdilik ilerde nasıl olabilir bilemiyorum :26:

Zeytinyagini ne yapiyorsunuz tam anlayamadim :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zeytinyağını vajinana koyunca orayı yumuşatıp doğumun kolaylaşmasını sağlıyormuş :KK66: açılmayı falan kolylaştırıyormuş

Ben medicana da suleyman akarsuya gidiyorum canım sakın ve cok soğukkanlı bir doktor şimdiye kadar endişe, panik hiç hisettirmedi sagolsun sadece haftasonları kalabalık oluyor çabuk bitiyor görüşmeler.ben memnunum normal dogum istediğimi biliyor ve destekliyor insallah süreç guzel gider.lokman hekim Etlik e hamileligimin basında gitmiştim onu da Sebahat Duran icin gittim hipnozla dogum uzmanı ahh aslında o hastanede çalışmasa ona devam etmeyi isterdim cok ilgili ve doğal dogum icin aromaterapi masaj telkin yapıyormuş dogum esnasında.ama son ana kadar doğal dogum icin uğraşıyor yani ben normal epidural istiyorum. Biz mafre sigorta ile suleyman beye güvendik insallah hepimizin kolay ve sağlıklı geçer tum süreci :KK66:)

tesk ederım medıcanada cok uzak bana lokman hekımın kalabalıgındanda bıktım her gıttıgımızde ılla beklıyoruz.. bugun yıne gıttım dr epey guven verdı bana ama bakalım hayırlısı ..benım ılkı normaldı bunuda oyle planlıyoruz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun kolaylıkla doguralım ınsallah

X