2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evim 9. katta canım =)
İnip çıksam yeter sanırım bana.
Bazen asansörler takılıyor yürümek zorunda kalıyorum ama gelde bana sor nasıl işkence haline dönüşüyor merdiven çıkmak :KK1:
Ama dediğini uygulayacağım bugün :KK34:

yap yap süper oluyor pıt pıt sekiyor kuzumuz :KK16::KK16:
çık asansörleee in yürüyerek yavaştan, günde 3-4 sefer yapsan süper olur güzelim :KK49:

bi avazda ayhh diyip çıkarmayı nasip etsin rabbim :KK52:

Selam heyecanlı anneler:KK52:nasılsınız... Biz bugün nst ye girdik tekrar hemşire maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış dedi ben biliyordum zaten hiç durmuyorki o sıkışık yerde bile:KK1:daha 25 günüm var ama doktor haftaya alalım istersen dedi bebiş 3600 olmuş fazla dedi hiç normalden bahsetmedi bile ama ben 15 ine bekleyelim dedim sizce de erken değilmi yaaaa:44:

masallahh canım benımkıde bugun 37+0 da 3372 gr cıktı masallhh bende cokmu ırı aceba dıyordum

yap yap süper oluyor pıt pıt sekiyor kuzumuz :KK16::KK16:
çık asansörleee in yürüyerek yavaştan, günde 3-4 sefer yapsan süper olur güzelim :KK49:

bi avazda ayhh diyip çıkarmayı nasip etsin rabbim :KK52:

Amin canım :)
Cümlemizin inşallah.
Rahat rahat bir dogursaydik hayırlısıyla ♥

1 + 1 = İdil ♥

canım sen sancılarını takip et nişan değildir büyük ihtimal ama heran nişan gelebilir zaten kanlı yada kahverengi değilse çok panik yapma derim ben
birdahaki kontrol ne zman ? suyu için birsey demişmiydi doktorun
stres yapma ne güzel bebeğine kavusmana az kaldı kilosu az değil korkma bıraz daha dursa daha iyi tabi ama normal düşünuyorsan 3000 kg bence ideal şahsen ben oyle ıstıyorum dogunca zaten güzelce beslenıyorlar :))

nisan 11 inde tekrar kontrolüm var .o zaman a kadar dayansın bebişm .doktordan rica ettik yüzünü görebilir miyiz diye dün eşimle .çok tuhaf oldum ,çok güzel bir duygu..doğunca kim bilir nasıl bir psikolojide olucaz ,.suyu ,hereketleri iyi canım şuanda. 3 kilo olsa iyi bence de :21: normal düşünüyorum bende ,hayırlısı tabi ki ,bir aksilik olmazsa. :nazar:

inşallah inşallah.. onlarda rahat etsin bizde değil mi :21:
akşam yatarken koy dedi bana bende yapmadım aslında başlasam iyi olacak ona
açılma öyle erkenden başlıyor mu yaaa Allahım nasıl bir şey olacak sabırsızlanıyorum :KK53:

Cnm nasil koyuluyor ki??

canım plt degerın kaça dusmustu sezeryan oldun bugun benımde canım sıkıldı gecen hafta 132 bındı bu hafta 122 bıne dusmus dr 100 bın altına ınerse burda doğum yapamazsın fakülteye gonderırıs dedı senın doğum da kaça ınmıstı bısıkıntı çıkmadı degıl mı doğum sonrası yukselıyormu aceba

canım benimde geçen hafta 121 di bu hafta 116 ya düşmüş doktor 100 altına düşmemesi lazım dedi. neden düşüyor bi bilgin var mı ben doktoruma sormayı unuttum

nisan 11 inde tekrar kontrolüm var .o zaman a kadar dayansın bebişm .doktordan rica ettik yüzünü görebilir miyiz diye dün eşimle .çok tuhaf oldum ,çok güzel bir duygu..doğunca kim bilir nasıl bir psikolojide olucaz ,.suyu ,hereketleri iyi canım şuanda. 3 kilo olsa iyi bence de :21: normal düşünüyorum bende ,hayırlısı tabi ki ,bir aksilik olmazsa. :nazar:

tamam ozaman cnm benım hersey ne güzel gidiyor kilosunu hiç takma özellikle normalse :KK70: ben düşünmüyorum benimde 9 nisanda kontrol bakalım kac kilo oldu ona göre bakıcaz artık duruma :))
değilmi insan yüzünü görünce bile aman allahım nasıl bir sey şaşırıp mutlu oluyor heyecan yapıyor birde kollarımızda olacaklar
hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah :):KK16:

kızlar ben 2 gündür yine wc ye cıkamıyorum incir yedim sebze yiyorum zaten katı birseyde yemiyorum ne yapayım varmı öneriniz ya bıktım artık bu sorundan:KK43:((( :2:

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? Dogumlar olmus masaallah
Allah anali babali buyutsun İnşallah :KK16:
Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattik :KK43: cok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim :KK43:((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma :KK43:
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum :KK16:

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz sarilik olduk teyzeleri hastanelerde yattik :KK43: cok sukur degerlerimiz normale dondu ama simdi de kolu ve omzuyla sıkıntımız var dogumda hasara ugramis minigimin omuzu fizyoterapist hareketler verdi onlari yapiyoruz masaj yapiyoruz kavramasi var ama irkilmesi yok kolunu tutamiyor bebegim :KK43:((( cok uzuldum cok agladim internette bu sekilde kalabilir yaziyordu kahroldum kac gun ama doktorumuz 20 gun ila 2 ay icinde duzelir dedi Allahima cok sukur ki kolu var kizimin diye avunuyorum dua edin teyzeleri benim savunmasiz yavruma :KK43:
Melegime bakiyorum suan oyle guzel bisey ki dogum yapmamis olan butun annelere hayirlisiyla bu duyguyu bir an once yasamasi icin dua ediyorum :KK16:

canım çook geçmiş olsun rabbim meleğine sağlık versin tez zamanda iyileşir inşallah

kızlar ben 2 gündür yine wc ye cıkamıyorum incir yedim sebze yiyorum zaten katı birseyde yemiyorum ne yapayım varmı öneriniz ya bıktım artık bu sorundan:KK43:((( :2:

canım benimde en büyük sıkıntımdı duphalac tek kurtarıcım kayısı salatalık denemediğim şey kalmadı yok bana mısın demiyordu doktor duphalac verdi çok iyi geldi.

oy yavrum ya kıyamam ona ben,Allah şifa versin koluna biran evvel,Amin.çok geçmiş olsun.son sıkıntısı olsun,yüzü hep gülsün:KK16::nazar::nazar:

X