Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkezler dogurmus analsılan :)
adam olacak kızdan haber varmı?
bıra zgerılere baktımda doguran ortadan kaybolmus gıbı :)
Kalanlarda saglıkla kavussunlar bebeklerıne
nemesis daha doğum yapmamış cnm, babası vefat etmiş cok kötüymüş
kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi
ayyy aman Allahım
babası gayet saglıklı degılmıydı
cok uzuldum
sen nereden haber aldın ?
Öyleydi evet, yani biz öyle biliyorduk.
Nicke faceten yazmış sanırım, o da buraya yazdı
nemesis daha doğum yapmamış cnm, babası vefat etmiş cok kötüymüş
kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi
nemesis kimdi canım? ben mi bilemedim:18: başı sağolsun
Allah yardimcin olsun canım hadi az kaldı kavusacaksin sağ sağlık inşallah minigine. İçini ferah tut biz de operiz:)
Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle böyle doguma gidenleri okudukça dua ediyorum arkanızdan bizlere de en hayırlı zamanda kısmet olsun insallah sizler de bize dua edin lütfen
Ahh canım aynı seyleri ben de hayal edip duruyorum artık bel ağrımdan ayağa kalınca midem bulanıyor rahmim sanki aşağı düşecek gibi baskilaniyor dun gece ağlaya ağlaya uyudum Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun diye... Hep icimde kalsın isterim diye düşünüyordum ama artık cok zorlanıyorum
Bol dua et canım ben de normal dogum bekliyorum gun belli degil saat belli değil Allah yardımcımız olsun ama hep pozitif olmak gerekiyor o bebek ordan çıkacak arkadas mecbuuuuuuuur ;p
Rabbim yardımcın olsun canım bizlerede dua et.iyi haberlerini bekliyoruz.
canım sen nasılsın,inşallah senin de olucak tekrar,Allah sağlıkversin yeter ki,Ege'n nasıl
sağlıkla kucağına alırsın inşallah,ayy ben olsam iyice uyuyamam heralde gece yarın mis kokusuyla hayatın değişicek
offf kaçtır soruyodum ben de,sesi çıkmıyo doğurdu mu acaba diye,çok üzüldüm,tam doğum öncesi ya,Allah güç versin,bebeğiyle güçlensin inşallahSaol Allah razı olsun. nemesis adam_olacak_kiz
Sağol canım ınsallah hayırlı zamandacanım sen nasılsın,inşallah senin de olucak tekrar,Allah sağlıkversin yeter ki,Ege'n nasıl
sağlıkla kucağına alırsın inşallah,ayy ben olsam iyice uyuyamam heralde gece yarın mis kokusuyla hayatın değişicek
slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:
bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba
slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:
bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba