2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkeze tünaydınnn:KK9:benimle hemen hemen aynı tarihte olanlarda açılma bile olmuş bendede sadece kasıklarımda agrı oluyor kıvrandırıyo resmen bu yalancı sancılar böyleyse doğum sancısında ne yapacam acaba:KK50:

Herkezler dogurmus analsılan :)
adam olacak kızdan haber varmı?
bıra zgerılere baktımda doguran ortadan kaybolmus gıbı :)
Kalanlarda saglıkla kavussunlar bebeklerıne

nemesis daha doğum yapmamış cnm, babası vefat etmiş cok kötüymüş :KK43:

kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi:KK16:

Rabbim yardımcın olsun canım bizlerede dua et.iyi haberlerini bekliyoruz.

Cute canım nasılsın?
Egemiz nasıl?
:) Doğum yapan arkadaşlar bebisleriyle ilgileniyor unuttular bizi.
Bizse sabırla bekliyoruz :KK66:

1 + 1 = İdil ♥

canım sen nasılsın,inşallah senin de olucak tekrar,Allah sağlıkversin yeter ki,Ege'n nasıl:KK16:

nemesis daha doğum yapmamış cnm, babası vefat etmiş cok kötüymüş :KK43:

nemesis kimdi canım? ben mi bilemedim:18: başı sağolsun

kızlar biz de yarın doğuma gidiyoruz:)
herşey çok çabuk gelişti... suyum neredeyse hiç kalmamış. doktorum normal de doğurursun ama çok zor olur kordon sıkışır tehlike var deyince bekleyecek bi durum kalmadı.
dünden bari annem harıl harıl temizlik yapıyor. bugün de çok az bi yer kaldı artık ondan sonra büyük bekleyiş devam edecek!
çook heyecanlıyım azıcık tedirginim karmaşık ruh halim. ama bebeğimi hayırlısıyla sağ salim şekilde kucağıma alırım inş!
bu vakitten sonra belki çok sağlıklı takip edemem sizi ama hep aklımdasınız!
inş yarın minik paşamızı sağlıcakla kucağımıza alırız!
öpüyorum hepinizi:KK16:

sağlıkla kucağına alırsın inşallah,ayy ben olsam iyice uyuyamam heralde gece:21: yarın mis kokusuyla hayatın değişicek:nazar::nazar::nazar:

Allah yardimcin olsun canım hadi az kaldı kavusacaksin sağ sağlık inşallah minigine. İçini ferah tut biz de operiz:)

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle böyle doguma gidenleri okudukça dua ediyorum arkanızdan bizlere de en hayırlı zamanda kısmet olsun insallah sizler de bize dua edin lütfen

Ahh canım aynı seyleri ben de hayal edip duruyorum artık bel ağrımdan ayağa kalınca midem bulanıyor rahmim sanki aşağı düşecek gibi baskilaniyor dun gece ağlaya ağlaya uyudum Rabbim bizi de tez zamanda kavuştursun diye... Hep icimde kalsın isterim diye düşünüyordum ama artık cok zorlanıyorum

Bol dua et canım ben de normal dogum bekliyorum gun belli degil saat belli değil Allah yardımcımız olsun ama hep pozitif olmak gerekiyor o bebek ordan çıkacak arkadas mecbuuuuuuuur ;p

Rabbim yardımcın olsun canım bizlerede dua et.iyi haberlerini bekliyoruz.

canım sen nasılsın,inşallah senin de olucak tekrar,Allah sağlıkversin yeter ki,Ege'n nasıl:KK16:

sağlıkla kucağına alırsın inşallah,ayy ben olsam iyice uyuyamam heralde gece:21: yarın mis kokusuyla hayatın değişicek:nazar::nazar::nazar:

çook saolun kızlar:KK16:
inş hepimiz güzel kolay doğumlar yaşarız bebeklerimiz sağ salim kucağımıza alırız...
heyecandan iştahım kesildi doğru dürüst bişey yiyemedim:)
son hazrılıkları yapıyoruz artık annemler kvler var.
ben de herkes için dua ediyorum!!!

kızlar tünaydın biz yeni kahvaltı ettik yahu valla ztn cnm bısı ıstemıyordu öyle yedik ama iyiki istemiyormus dunyayı yedik yani birde istese:KK1:
sizde keyifler nası akşam baya bi zor geçirdik biz agrılar vs nedeniyle:KK53: şimdi iyiyiz gerçi:KK49:

Sağol canım ınsallah hayırlı zamanda
nemesis adamolacakkız ' canım biz ona nemi diyoruz kısacada
onunda dogumu nısanın 25 fılan gozukuyordu sanıyorum

slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:

bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba :KK31:

slm hamiş arkadaşlar.dün dr kontrolüm vardi .bebiş iyi çok şükür .kasilmalarım çok yanlız.dr dikkat et erken gelebilir dedi. ben de telaşlandım şimdi .bebeğim daha 2750 gr.çok iş yapmamaya çalıyorum .akşama da misafirlerim var .yavaş yavaş yapıcam :18:

bi de bugun yoğun kıvamlı akıntı geldi .hiç bu kadar yoğun gelmemişti .:26: açık sarı renkte .neydı ki acaba :KK31:

canım sen sancılarını takip et nişan değildir büyük ihtimal ama heran nişan gelebilir zaten kanlı yada kahverengi değilse çok panik yapma derim ben
birdahaki kontrol ne zman ? suyu için birsey demişmiydi doktorun
stres yapma ne güzel bebeğine kavusmana az kaldı kilosu az değil korkma bıraz daha dursa daha iyi tabi ama normal düşünuyorsan 3000 kg bence ideal şahsen ben oyle ıstıyorum dogunca zaten güzelce beslenıyorlar :))

kızlar bişey sormak istiyorum yalancı doğum sancılarının şiddetiyle gerçek doğum sancılarının şiddeti arasında çok fark varmı çünkü şuanda yaşadığım sancı beni kıvrandırmaya yetiyor gerçek doğum sancısında daha fazla olursa ne yapacam:KK50:

benimde akıntılarım ya beyaz yada açık sarı şeklinde geliyor..annemlerin demesi pembemsi ve ya kahverengi gelen akıntının nişan olarak belirtilirmiş
....ama yinede çok tekrarlarsa doktorunla görüş derim canım

X