Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyice sessizkesti topic :)
Nasıl geçer 15 gün
1 + 1 = İdil ♥
Yahu benim canım deli gibi tatlı istiyor :)
Yiye yiye şiştim zaten.
Ne etcem bu saatte.
Eşim de durdun durdun şimdi aseriyorsun diyor
Baba olacak az da o çeksin demi.
Bende son bikaç günde sürekli bişeyler yemekten 1 kilo almışım boğazım hiç durmuyor
1 + 1 = İdil ♥
Nasıl geçer 15 gün
1 + 1 = İdil ♥
Yahu benim canım deli gibi tatlı istiyor :)
Yiye yiye şiştim zaten.
Ne etcem bu saatte.
Eşim de durdun durdun şimdi aseriyorsun diyor
Baba olacak az da o çeksin demi.
1 + 1 = İdil ♥
Nasıl geçer 15 gün
1 + 1 = İdil ♥
Yaa bende zamanı geçiremiyorum gerçekten geçmek bilmiyor çok sıkıldım:44:
Arada girip topiği okuyorum doğum yapan arkadaşları görünce biran önce bende onların arasına dahil olmak istiyorum
Bugün akşamdan beri karnım durup durup sertleşiyor yani normal zamandaki sertleşmeye benzemiyor balon misali şişiyor iniyor ama hiçbir ağrı sancı yok. Bikaç saat önce hafif kasık ağrısı vardı geçti, şiddetlensin belime vursun dayanamayayım çok istedim istedimki doğum başlasın
Bende son bikaç günde sürekli bişeyler yemekten 1 kilo almışım boğazım hiç durmuyor
aynen çok az kaldık doğum yapmayan :)
Mümkünse acısız olsun bizim doğumlar
Bende hevesleniyorum, sabırsızlanıyorum ama hayırlısı artık.
Biraz önce yarım ekmek yedim çay Menemen eşliğinde
Bende midem yanmadigi sürece yiyip içiyorum.
1 + 1 = İdil ♥
Senin ne kadar kaldı tatlım :)
Telden girdiğim için göremiyorum.
1 + 1 = İdil ♥
17 günüm kaldı inşallah
Kizlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim alıntı yapamıyorum o kadae cok mesaj varki:) çok mutlu ettiniz beni.Şuan ikimizde iyiyoz sütüm var ama emzirmekte biraz sorun yasiyoruz bi türlü tam tutamiyor.Ne zormus emzirmek anlatamam:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
:) bence de yap bi kardeş arayı çok uzatmadan ben çocukları çok seviyorum valla şimdilik yeter diyorum ama sonrasında da diyorum ya kızım da anne benim neden kız kardeşim yok derse diyorum bakalım hakkımızdan hayırlısı :))Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Eşinin de maşallahi varmış
Listeyi görünce aklıma geldi gülüm, benim kuzunun adı Kerem
Çok güzelmiş gerçekten, boşa beklemisim bunca yıl; toparlanayim yapacağım kardeş
Gözünüz aydın arkadaşlar, hayırlı olsun. Rabbim anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
11 çeyrek geçe anne oldum kizlar kizim masallah cok iyi 2900 dogdu.Annelik kucagina almak cok cok farkli cok guzelmis allah hepinize nasip etsin inşallah
Kizlar sancilarim artti ve de nisanim geldii. Doktorumuzu aradik, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bana:18:
Ağrı oluyor hayatım. Zaten 6 saat sonra seni ayaga kaldiriyorlar ve her yarım saatte bir kalkmanı ve yürümeni istiyorlar. Benim 3. Günüm ve artık çok rahatım.
Dışarıda dikiş yok, bandı çıkartıp banyomu yaptım. Ameliyattan hemen sonra hemşire sikinca ağız sutu geldi. Bu sabah da sarı renkli süt geldi canım.
Gözün aydın canım. Prensesin tam vaktinde gelecek gibi görünüyor. Rabbim güzel bir doğum nasip etsin, inşallah yavrunu sağlıkla kucağına aalırsın canım
selam kızlar bugün doktora gittik yine 2 cm açılmam varmış nst de de sancım çıktı ama ben hissetmedim hiç bebeğim iri olduğu için ve çatım dar olduğundan sezeryan olmam gerekiyormuş birazdan hastaneye gidicez bugün yada yarın kızıma kavuşucam artık inşallah hayırlısı ile duanızı eksik etmeyin dualarınıza çok ihtiyacım var hoşçakalın