canım çok teşekkür ederim inşallah halledicem sürekli ölçerek kontrol ederek inşallahbir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
esmer sende hastalanmışsın yine ..şimdi nasılsın cnm..aman bol su içmeyi unutma cnm..
bir çok arkadaş da gitmiş dra hayırlı olsun inş..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..
normal dogummu sezeryan mı gibi konuşmalar fikirler atılmış ortaya ..bende söyleyeyim fikrimi kızlar..
ben de sağlıklısının normal doğum olduğunu bilen ama bundan korkan biriyim.korkuyorum ve sezeryan istiyorum..elimde değil...hayırlısı olsun inş yaa sağlıkla kucağımıza alalımda yeter...
buarada kızlar bizde gittik buhafta drlarımıza..ilkin bir prof a gittik.tekrar 4li için.uzun uzun incelediler kuzumu...normalde 24 haftalık olması gerekirken iki gün geri görünüyordu kuzum 23+5..dr ir haftaya kadar sorun olmadığını olabileceğini söyledi.30 cnm ve 620 gr dı...çok kilolo olmayacak ama korkma zayıfta olmayacak inş ve böyle devam ederse erken doğum riskin yok dedi..ertesi gün kendi drumuza gittik oda 2 gün geriliği fark etti 660 gr olmuş dedi..kafama takıldı yaa..acaba ben mi bakamıyorum..neyapmalıyım.kuzum çok mu zayıf..
birde şu doğum izni hakkında bişey sormak istiyorum.ben de şubat 12 falan 32 haftalık oluyorum..ama bir maaş daha tam alabilmek ve haziranda tekrar raporla uğraşmamak için mart 5 den sonra yani 35 haftalık falan çıkmak istiyorum..acaba 35 haftalık izin alınabiliyormu...
çok sağol canımhayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın
merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..
İnternetten aldıklarım geldi kızlar =)
Hepsi çok güzel.
Gerçekten uygun fiyata gayet kaliteli duran ve sağlıklı kıyafetler aldığım için çok memnunum.
Eşim şimdi tutturdu bu saatte sinemaya gidelim diye, gidip geleyim paylaşırım.
Öptüm hepinizi kocaman.
Eki Görüntüle 903611
bu araada odamızın siparişini de verdikçilek odalarından vazgeçemedim..üzerindeki çıkartmalarda sıkıldığımızda yada ikinci bebeğimiz erkek olursa vs değişebiliyormuş
kızlar merhaba iyi hafta sonları nasılsınız bebişler de iyidir umarım ben grip oldum sanrım göğüslerim ağrıyor ve hırıltı var öksürük başladı inşallah bebişim etkilenmez o kadar koruyorum kensimi yinede yakalandm işte
bir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
esmer sende hastalanmışsın yine ..şimdi nasılsın cnm..aman bol su içmeyi unutma cnm..
bir çok arkadaş da gitmiş dra hayırlı olsun inş..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..
normal dogummu sezeryan mı gibi konuşmalar fikirler atılmış ortaya ..bende söyleyeyim fikrimi kızlar..
ben de sağlıklısının normal doğum olduğunu bilen ama bundan korkan biriyim.korkuyorum ve sezeryan istiyorum..elimde değil...hayırlısı olsun inş yaa sağlıkla kucağımıza alalımda yeter...
buarada kızlar bizde gittik buhafta drlarımıza..ilkin bir prof a gittik.tekrar 4li için.uzun uzun incelediler kuzumu...normalde 24 haftalık olması gerekirken iki gün geri görünüyordu kuzum 23+5..dr ir haftaya kadar sorun olmadığını olabileceğini söyledi.30 cnm ve 620 gr dı...çok kilolo olmayacak ama korkma zayıfta olmayacak inş ve böyle devam ederse erken doğum riskin yok dedi..ertesi gün kendi drumuza gittik oda 2 gün geriliği fark etti 660 gr olmuş dedi..kafama takıldı yaa..acaba ben mi bakamıyorum..neyapmalıyım.kuzum çok mu zayıf..
birde şu doğum izni hakkında bişey sormak istiyorum.ben de şubat 12 falan 32 haftalık oluyorum..ama bir maaş daha tam alabilmek ve haziranda tekrar raporla uğraşmamak için mart 5 den sonra yani 35 haftalık falan çıkmak istiyorum..acaba 35 haftalık izin alınabiliyormu...
merhabalar... nasılsınız? biz çok iyiyiz çok şükür. dün şeker yükleme testimizi yaptırdık. 3 kere kan aldılar birer saat arayla. yaklaşık 4 saat aç kaldım ya şekerli su da midemi bulandırdı azcık. bekle bekle patladık ama çok şükür gebelik şekeri çıkmadı. doktor da muayene etti. bizim bebiş 10 gün önden gidiyomuş. 785 gr 32 cm miş. herşey normal iyi dedi doktor. plasenta gene doğum kanalına yakın ama şimdilik tehlikeli bişey yokmuş. ileryen haftalarda belki kanama yapabilirmiş. ay inş olmaz tekrar kanama falan. öle işte sonra hastaneden çıktık. alışveriş merkezine gittik. ay ne kadar kalabalıktı fenalık geldi. bi kaç bişey aldık çıktık sonra...
çook geçmiş olsun cnm... dikkat et bakalım bundan sonra:)
güle güle giysin inş bebeğin cnm!
çook güzel gözüküyo... güle güle kullanın inş!
geçmiş olsun cnm. inş en kısa zamanda atlatırsın. öksürürken dikkat et cnm bana doktor öle demişti de ondan söylüyorum.
Masallah bebisine annesi :) benim bildigim kafa capi olculup ona gore haftasi ayri, bacak boyu (yani femur kemigi ) olculup ona gore haftasi ayri, karin cevresi olculup ona gore haftasi ayri belirlenip sonradan bu haftalarin ortalamasi alinarak bebegin ortalama kac haftalalik oldugu belirleniyo. Sadece bacak boyuna bakarak bebegin haftasini soyleyemez. Butun olcumlerin ortalamasini almasi lazim. Kac gram oldugu da yine karin cevresi yag dokusu olculerek yaklasik olarak hesaplaniyo. Yani bacak boyuna bakarak mi belirledi kac gram oldugunu.? Ama endise etme, dun benim de kontrolum vardi, benim bebisim de 920 grammis ve senle ayni haftadayiz sanirim. Simdi telden girdigim icin goremedim ama oole hatirliyorum
bir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
Merhaba kızlar,
Dün bizimde kontrolümüz vardı.Şeker yüklemem yapıldı.Sonucu pazartesi alıcam.İnşallah bi sorun çıkmaz.Bebeğim 500 gr 28 cm idi buradakilere bakınca benimki sıska geldi niyeyseNeyse sağlıklı olsunlarda.Ayrıntılım cuma günü yapılacak kısmetse inşallah hayırlısı ile atlatırım.Birtek arada kahverengi lekelerim geliyordu doktorum alttan kontrol etti enfeksiyon var dedi Fitil verdi umarım geçer birtek ona moralim bozuldu kızışımın tadını bile çıkaramadım o derece
kızlar bi arkadaşım britax römer marka araba almış..
bende britax römer b mobile da karar kılmak üzereyim..
çevrenizde kullanan iyi kötü fikir sahibi olan var mı acabaaa:18::18::18::18::18::18:
6 ayımızı bitirdik sayılır çok fazla zorlanmadık gibi ama 28hafta itibari ile zorluklar bizi bekliyor olacak gibi en iyisi mi bu günlerin tadını çıkarmak bebişlerimizde 1 kilo olma yolunda hızla ilerliyor son günlerde dahada kilo alacak eee tabi bizde öyle kilo alımlarımız hızlanacak keyiflerimizi yerinde tutarak bu günlerin tadını çıkaralımmmm
Oh ohhhgule gule, guzel ve saglikli gunlerde kullanin hepsini :) simdiki asama yikama ve yerlestirme gecelik ben de soyle bi goz attim denk geldikce ama icime sinen bise ben de bulamadim bakalim hayirlisi. O da olur dedigin gibi herseyiniz hayirli olsun tekrar
merhabalar... nasılsınız? biz çok iyiyiz çok şükür. dün şeker yükleme testimizi yaptırdık. 3 kere kan aldılar birer saat arayla. yaklaşık 4 saat aç kaldım ya şekerli su da midemi bulandırdı azcık. bekle bekle patladık ama çok şükür gebelik şekeri çıkmadı. doktor da muayene etti. bizim bebiş 10 gün önden gidiyomuş. 785 gr 32 cm miş. herşey normal iyi dedi doktor. plasenta gene doğum kanalına yakın ama şimdilik tehlikeli bişey yokmuş. ileryen haftalarda belki kanama yapabilirmiş. ay inş olmaz tekrar kanama falan. öle işte sonra hastaneden çıktık. alışveriş merkezine gittik. ay ne kadar kalabalıktı fenalık geldi. bi kaç bişey aldık çıktık sonra...
Hadi gozun aydin. Bebisine de masallah :) insallah ilerleyen gunlerde plasentayla ilgili bi problem yasamazsin canim, sen yine de dikkat et kendine. Darisi basima artik, ben de yarin yaptircam seker yuklememi. Sekerimin cikmasindan cok ac karna midem bulanirsa naapcam diye korkuyorum. Kahvalti yapmayinca midem bulaniyo ve kusuyorum benn
Merhaba kızlar,
Dün bizimde kontrolümüz vardı.Şeker yüklemem yapıldı.Sonucu pazartesi alıcam.İnşallah bi sorun çıkmaz.Bebeğim 500 gr 28 cm idi buradakilere bakınca benimki sıska geldi niyeyseNeyse sağlıklı olsunlarda.Ayrıntılım cuma günü yapılacak kısmetse inşallah hayırlısı ile atlatırım.Birtek arada kahverengi lekelerim geliyordu doktorum alttan kontrol etti enfeksiyon var dedi Fitil verdi umarım geçer birtek ona moralim bozuldu kızışımın tadını bile çıkaramadım o derece
merhaba, ben de britax römer aldım, hiç bilmediğim bir marka idi, ama görünce anlatılanlarla beraber bunda karar kıldık, meğer ailemden bilenler varmış, en iyilerinden dediler, içim rahatladı:) gayet geniş kullanışlı, ama ben agile serisinden aldım. metal değil de siyah görünümlü olan.
günaydın herkeseCumartesim alışverişle geçti, baya kolayladım. Yatağı, uyku seti, kıyafetleri, banyo&temizlik malzemeleri, biberon&emzik vs. aldım. Gecelik beğenemedim kendime, dolayısıyla hastane çantam tamamlanamadı. O da olur nasılsa:107: