2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım çok teşekkür ederim inşallah halledicem sürekli ölçerek kontrol ederek inşallah
insan herşeye alışıyo sanırım bebekler iyi olsun da napalım..

bebeğinin de boyu çok iyi maşallah canım kiloyuda takma kafana alır daha annesi inan 2 gün biieşy değil.

doğum iznine gelince 32 haftadan sora izin alabiliyoruz canım ama istemezsen çalışcam derse de doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabiliyosnun dr dan çalışabilir raporu alarak..
35 te ayrılabilirsin tani o 3 haftanda doğum sonrasına eklenir hem güzelde olur inş
bende 32 de hemen ayrılmayacağım iyi olursam birz daha çalışırım..
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın
çok sağol canım

merhabalar... nasılsınız? biz çok iyiyiz çok şükür. dün şeker yükleme testimizi yaptırdık. 3 kere kan aldılar birer saat arayla. yaklaşık 4 saat aç kaldım ya şekerli su da midemi bulandırdı azcık. bekle bekle patladık ama çok şükür gebelik şekeri çıkmadı. doktor da muayene etti. bizim bebiş 10 gün önden gidiyomuş. 785 gr 32 cm miş. herşey normal iyi dedi doktor. plasenta gene doğum kanalına yakın ama şimdilik tehlikeli bişey yokmuş. ileryen haftalarda belki kanama yapabilirmiş. ay inş olmaz tekrar kanama falan. öle işte sonra hastaneden çıktık. alışveriş merkezine gittik. ay ne kadar kalabalıktı fenalık geldi. bi kaç bişey aldık çıktık sonra...

merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..

çook geçmiş olsun cnm... dikkat et bakalım bundan sonra:)

güle güle giysin inş bebeğin cnm!

çook güzel gözüküyo... güle güle kullanın inş!

geçmiş olsun cnm. inş en kısa zamanda atlatırsın. öksürürken dikkat et cnm bana doktor öle demişti de ondan söylüyorum.

Canim hayirli olsun. Bebisinin kilosu gayet iyi. Bebekler ortalama 2,5-3,5 arasi doguyolar. Bebeklerin degisik kilolarda dogmasi tamamen genetikleriyle alakali. Sen kendini hic uzme, ama icini ferahlatmak icin protein agirlikli beslenebilirsin. Bi de findik ceviz ve pekmezin cok saglikli olduguni biliyorum ama dikkatli tuket. Fazlasi sana kilo yapar dogum izni konusunu ben de cok detayli bilmiyorum ama 32. Hftada ayriliyosun normalde. Ama 35 e ertelemek istiyorsan 32. Haftada doktorundan " "35. Haftaya kadar calisabilir" raporu aliyosun. Yine de kurumunla bi konus. Ben de cok net bilemiyorum

Hadi gozun aydin. Bebisine de masallah :) insallah ilerleyen gunlerde plasentayla ilgili bi problem yasamazsin canim, sen yine de dikkat et kendine. Darisi basima artik, ben de yarin yaptircam seker yuklememi. Sekerimin cikmasindan cok ac karna midem bulanirsa naapcam diye korkuyorum. Kahvalti yapmayinca midem bulaniyo ve kusuyorum benn

Benim muhtemel doğum 7 nisan ama bnim bebiş o kadar büyük değildir sanmıorum 742 dedi doktorum o doğrudur bnce radyoloji uzmanına güvenemedim nedense

Tatlım geçmiş olsun canını sıkma düzelir herşey bn doğum iznini sordum drya 32 ya da37 dedi bana. Bebeğin 2 gün geri olmasına üzülme burdamıydı başka topikte miydi hatırlamıom tam ama bebeği bir hafta geri oldugunu söylemişti ve bu durumu süt ve kırmızı et yiyerek düzelttiğini bunun dışında fazla bişe yapmadığını söylemişti. Süt ve kırmızı eti fazla tüket inşallah faydası olur

Merhaba kızlar,

Dün bizimde kontrolümüz vardı.Şeker yüklemem yapıldı.Sonucu pazartesi alıcam.İnşallah bi sorun çıkmaz.Bebeğim 500 gr 28 cm idi buradakilere bakınca benimki sıska geldi niyeyseNeyse sağlıklı olsunlarda.Ayrıntılım cuma günü yapılacak kısmetse inşallah hayırlısı ile atlatırım.Birtek arada kahverengi lekelerim geliyordu doktorum alttan kontrol etti enfeksiyon var dediFitil verdi umarım geçer birtek ona moralim bozuldu kızışımın tadını bile çıkaramadım o derece

Canım izin noktasında 37. haftaya kadar doktor onaylarsa çalışabiliyorsun..

Pazar pazar herkesler gezmede herhal, burasi pek bi sessiz benim yerime de gezin kizlar, havalar cok guzel bu aralar. Tadini cikarin :)

Gecmis olsun canim. Uzulme lutfen, ilaclarla tedavi edilebilir bi durum sonuctaa. Allah dermansiz dert vermesin :) Bak kizin saglikliymis annesi, bunun mutlulugu baska nede var masallah kizina

6 ayımızı bitirdik sayılır çok fazla zorlanmadık gibi ama 28hafta itibari ile zorluklar bizi bekliyor olacak gibi en iyisi mi bu günlerin tadını çıkarmak bebişlerimizde 1 kilo olma yolunda hızla ilerliyor son günlerde dahada kilo alacak eee tabi bizde öyle kilo alımlarımız hızlanacak keyiflerimizi yerinde tutarak bu günlerin tadını çıkaralımmmm

kızlar bi arkadaşım britax römer marka araba almış..
bende britax römer b mobile da karar kılmak üzereyim..
çevrenizde kullanan iyi kötü fikir sahibi olan var mı acabaaa:18::18::18::18::18::18:

merhaba, ben de britax römer aldım, hiç bilmediğim bir marka idi, ama görünce anlatılanlarla beraber bunda karar kıldık, meğer ailemden bilenler varmış, en iyilerinden dediler, içim rahatladı:) gayet geniş kullanışlı, ama ben agile serisinden aldım. metal değil de siyah görünümlü olan.

Sabahin 6 sindan beri, hatta belki daha erken, uyumak icin kizimla amansiz bir mucadele veriyorum. Sonuc olarak kazanan ben olamadim biz de babamizi yolcu edip size gunaydin diyelim dedik

Evett. Bundan sonra bebeklerimiz her ay 1 kilo alacaklarmis nie bundan sonrasi daha zor kiiii ? Yaa, tam gebelik keyifli olmaya yeni baslamistiii... Neyse her haliyle tadini cikaralim, guzel soyledin arkadasim. Allah saglik sihhat versin once bize, sonra gobeklerimizdekilere her zorlugun ustesinden geliriz, anneyiz bizzz

Güneşli ve aydınlık bir günden hepinize günaydın

Sağol gülüm. Yıkama ve yerleştirmeyi de bitirdik şükür; iş kalmadı bana Annem yatağını kurdurmadı, boş yatak olmaz doğuma doğru kurarsın dedi; bekliyoruz

Maşallah bebeğine gülüm, 2 gün geride olması sorun değil; 1 haftaya kadar tolere ediliyor. Bol protein alırsan gelişimi haftasını yakalar sanırım. Doğum için de, rabbim gönlüne göre versin ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine İnşallah plasenta sorun çıkarmadan gebeliğini rahat tamamlarsın canım:107:

Güzel haberlerle gel gülüm:107:

İnşallah test sonuçların güzel çıkar gülüm. Bebeğine maşallah, hiç de "sıska" değil haftasına göre normal Enfeksiyonun da tez vakitte geçer inşallah, sıkma canını onun için:107:

Off artık işe gitmek istemiyorum.doğum izni için 9 haftam var daha.2haftası yarı yıl tatiline denk geliyor.geceleri bebişe zarar vereceğim diye uyuyamıyorum.sabah erken kalkmak çok zor.

Canim bebişin Gülel Güle kullansın inşallah..
Benim kafam o kadar karıştı ki ne alacağımı şaşırdım..
Bi yandan eşim pusete ne gerek var diyo ben puset olmadan olmaz diyorum..
Bi paston travel sisteme bakıyorum bi britax romer in modellerine bakıyorum..
Her yer de her modeli olmuyo britax romerin nerden aldin acaba tatlim?
Bi de ne kadara aldınız?

ay bacak ağrım sırt ağrım .Buna şükür diyorum inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucamıza alırız kızlar.Bende haftasonu bebişe ve kendime kıyafet aldım alınması gereken o kadar çok şey varki.Allah herkesin yardımcısı olsun.

günaydın herkese
snowy aldıklarını bebeğinle güle güle kullanın inşallah...
dün hep yattım miskin miskin...benim kız da dün sabah başladı ben uyuyana kadar hiç durmadı...hiç uyumadımı acaba...kımıl kımıl gece uyuduktan sonra hatırlamıyorum bu sabah kalktığımda hala oynuyordu...bu hafta şeker yüklemesi için izin alamadım ...çarşamba gitmeyi düşünüyordum ama olmadı...acelesi yoksa öbür hafta git dediler,bende tamam dedim...sanıyorum 28. haftaya kadar yapılabiliyordu...bu şeker yüklemesinde kızımı göremiycem devlet olduğu için sadece şeker yüklemesi yaparlar ultrasona giremem sanırım...acaba iş çıkışı bir şey uydurup acile mi gitsem kızımı görebilmek için

Günaydıın,

Geçen hafta doktordaydık,kızım 640 gr olmuş bacak gelişimi önde dedi.Resmen yanaklar tombullaşmış,ben konuşunca da ağzını açıp gülüyo gibiydi herşey yolunda çok şükür.Şeker yüklemem de 10 Ocak'ta.26.hafta gibi yapalım dedi.

Ben artık iyice zor kalkıyorum oturunca,yatınca,e tabi bolca kg da var hemen yoruluyorum.Bir de belki ev taşıycaz,inş.doğumdan önce hallolur,doğumdan sonra iyice zor olucak.

inş.herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…