2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..

Gecmis olsunnn. Surda doguma ne kaldi ki, azicik dikkatle sag salim gelir bebisin :) paartesi de benim var, bakalim bizde ne cikcak

o kadar hazırlaması bile güzel bişiy

kızlar öksürmemde sorun olmaz değilmi bebişime sanki çok az kıpırdıyor of ben bu pirpirikli halimle yandım ya:)

Selam anneler. Bugun doktor kontrolumuz vardi, guzel haberlerle geldik. Kizim 1 hafta buyuk, 920 gr olmus. Bu gidisle 4 kiloya yakin dogar dedi doktorumuz :) sagligi gayet iyi, hersey yolunda. Ama ben firca yedim cok kilo aldim die :) 7 kilo cok mu yaaaa. ayrica dogum konusunu cok konusmadik ama doktorum da normal dogum yanlisiymisss. Cok mutluyum, icim rahatladi. Kralice karninda, son karari o verecek dedi ama mumkun oldugu kadar normal dogumu dusunmemi soyledi :) cok memnun oldum ayni seyleri dusundugumuz icin. Zaten doktorumu cok aeviyorummm :) bi de kizima uyku seti aldik teyzelerrr. Ozdilek ten 140 liraya. Aklinizda olsun, fiyati uygun geldi bana, ama cesit yok fazla

Maşallah
Az kalmış 1 kilo olmasına =))
Bende normal doğum düşünüyorum kısmet olursa tabi..
Ama meleğim en fazla 3 kilo olsun =)))
O kadarı bile gözümü korkutuyor nedense...
Benden 4 kilo çocuk çıkmaz gibi

Hic belli olmaz Esmercim, tontis bi kizin olur gorursun:) benim ufacik minyon ve zapzayif arkadasim 3700 kizce dogurdu, sezeryanla tabi. Zaten doktor oyle deyince benden "cuurrkk" diye bi yutkunma sesi geldi, normal isteyen biri olarak bence de, yani soyle 3 kilolara gecis yapinca "anne ben sıkıldim, biraz erken olcak ama geleyim" der belki. Ben oyle 8,5 aylik dogmusum. 3,5 kilo diyo annem ama iste o bucuk tam olarak kac gram bilmiyoruz. Annem kolay dogum yapmis, darisi basimiza artik :) insallah hersey gonlumuze gore olur.

Kilolu bebeklerin normal doğumu çok zor geçiyormuş =)
Ben o yüzden korkuyorum açıkçası.
Rabbim hepimize hayırlı bir doğum nasip etsin,ağrısız, sızısız
Bizde 4 kız kardeşiz annemde normal yapmış hepsini.
Hatta benden bir büyük ablamı hastaneye yetiştirememişler evde doğurmuş =)

Mrb arkadaşlar geçenlerde çilek mağazasına gittik büyüyün karyolalara baktım ancak sallanmıyorlar.
Bebkler illaki sallanmak ister anne karnında alıştıkları için. İlk olarak ne almamı önerirsiniz çooook kararsızım.
Siz ne alnınız yada ne alacaksınız.(PARK YATAK SEVMİYOTUM).

Mrb arkadaşlar geçenlerde çilek mağazasına gittik büyüyün karyolalara baktım ancak sallanmıyorlar.
Bebkler illaki sallanmak ister anne karnında alıştıkları için. İlk olarak ne almamı önerirsiniz çooook kararsızım.
Siz ne alnınız yada ne alacaksınız.(PARK YATAK SEVMİYOTUM).

inşallah sende çıkmaz HIRSIZI.ne zaman yüklemen
benim öyle şu gün gel diyen bir doktorum yok devlette yaptırcam buaralar kızlar şeker yüklemesine gidiyor zamanı geldi sanırım bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum iznimi ayarlayıp.bu arada kızının odası çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah

günaydınlar...ayyy canım sen cumartesi günüdemi çalışıyosun.günün çabuk geçer inşallah
bazen pazarlarıda çalışıyorum maalesef

maaşşallah kızına nazar değmesin.sağlıklı olsunda...uyku setini de güle güle kullansın...ben daha ucuza baktımda uyduruk şeyler tabiki sürekli temas kuracağı şeylerin kaliteli olması lazım dimi...parayı düşünmemek lazım...

şöyle bir çözüm olabilir...ayağında sallayıp uyutabilirsin...sonra beşiğe yatırırsın..ama ozamanda beşiğin ne kıymeti kalacak dimi...
bu büyüyen beşiklerin hiç biri sallanmıyor diye biliyorum... ya sallanan büyüymeyen beşik alacaksın yada benim kv min yapacağı gibi ayağında sallayıp yatağına yatıracaksın....ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden...

çok güzelmiş canım güle güle kullansın meleğin
Cok tesekkur ederim canim. Amin.

Gecmis olsunnn. Surda doguma ne kaldi ki, azicik dikkatle sag salim gelir bebisin :) paartesi de benim var, bakalim bizde ne cikcak
Haklisn az kaldi canim caresi olan bisey dedigin gibi cok sukur.
Maşallah tosun olacak bizimde oyle ilerliyo.bakalim cokta iri olmaz ins.ama 4 kilo ne guzel ele avuca gelirler..saglikla gelsinler de ins.

Cok sagol canim daha iyileri sizin olsun insallah

benim aldıklarımda geldiiiiiiii :)
ben bunlar dışında 2 takım hastane çıkışı alırım başka da bişey almam kıyafet olarak..
ohhh valla ne güzel gezin bakalım kocayla darısı benim kocamın başına inşallah

maşallah kraliçenee :)
güle güle kullansın fındığımm..

canım ben ilk olarak park yatak düşünüyorum bi de ev tipi an kucağı sonradan da oda yaparım

kzlar 21.haftamdayım toplam 7 kilo almışım fazla değil mi yaa şimdi de buna taktım benimkiler ikiz ama doktor kilona dikkat et dedi napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…