- 4 Aralık 2013
- 1.578
- 629
- 34
Canim alternatif bir fikir olarak bebek hamaklarini dusunebilirsin. İlk etapta kullanisli olabilir ama cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum.Mrb arkadaşlar geçenlerde çilek mağazasına gittik büyüyün karyolalara baktım ancak sallanmıyorlar.
Bebkler illaki sallanmak ister anne karnında alıştıkları için. İlk olarak ne almamı önerirsiniz çooook kararsızım.
Siz ne alnınız yada ne alacaksınız.(PARK YATAK SEVMİYOTUM).
Yaa aslinda anti-alerjikler filan ozellikler var ama bunda yok. Cok ucuktu fiyatlar 250-300lu rakamlar hep. Bana uygun geldi o fiyatlarin uzerine bu. Onemli olan %100 pamuk olmasi. Tabi kumasin kaliteli olmasi da onemli. Her pamuklu kumas ayni kalitede olmuyo. Hayirlisi olsun simdidenbenim öyle şu gün gel diyen bir doktorum yok devlette yaptırcam buaralar kızlar şeker yüklemesine gidiyor zamanı geldi sanırım bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum iznimi ayarlayıp.bu arada kızının odası çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah
bazen pazarlarıda çalışıyorum maalesef
maaşşallah kızına nazar değmesin.sağlıklı olsunda...uyku setini de güle güle kullansın...ben daha ucuza baktımda uyduruk şeyler tabiki sürekli temas kuracağı şeylerin kaliteli olması lazım dimi...parayı düşünmemek lazım...
şöyle bir çözüm olabilir...ayağında sallayıp uyutabilirsin...sonra beşiğe yatırırsın..ama ozamanda beşiğin ne kıymeti kalacak dimi...
bu büyüyen beşiklerin hiç biri sallanmıyor diye biliyorum... ya sallanan büyüymeyen beşik alacaksın yada benim kv min yapacağı gibi ayağında sallayıp yatağına yatıracaksın....ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden...
İnsallah. Bakalim canim bundan sonra her aya bir kilo alir dedi doktor. 4 ay var diyo doguma, olur mu yaa, 3 ay sayiyodum ben hep valla yanaklar isirmalik olsun da artik kac kilo olacak onu da bebis ayarlasin bu arada kizinin oda takimini hayirlamis miydim? Atladiysam simdi hayirlayayim, gule gule kullansin. Saglikli ve guzel gunlerde insallahCok tesekkur ederim canim. Amin.
Haklisn az kaldi canim caresi olan bisey dedigin gibi cok sukur.
Maşallah tosun olacak bizimde oyle ilerliyo.bakalim cokta iri olmaz ins.ama 4 kilo ne guzel ele avuca gelirler..saglikla gelsinler de ins.
Cok sagol canim daha iyileri sizin olsun insallah
Tesekkur ederiz :) cumlemizin minnaklari her biseyleri gule gule kullansin :) daha guzelleri siz teyzelerimizin bebislerine olsunmaşallah kraliçenee :)
güle güle kullansın fındığımm..