2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim alternatif bir fikir olarak bebek hamaklarini dusunebilirsin. İlk etapta kullanisli olabilir ama cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum.

Yaa aslinda anti-alerjikler filan ozellikler var ama bunda yok. Cok ucuktu fiyatlar 250-300lu rakamlar hep. Bana uygun geldi o fiyatlarin uzerine bu. Onemli olan %100 pamuk olmasi. Tabi kumasin kaliteli olmasi da onemli. Her pamuklu kumas ayni kalitede olmuyo. Hayirlisi olsun simdiden

İnsallah. Bakalim canim bundan sonra her aya bir kilo alir dedi doktor. 4 ay var diyo doguma, olur mu yaa, 3 ay sayiyodum ben hep valla yanaklar isirmalik olsun da artik kac kilo olacak onu da bebis ayarlasin bu arada kizinin oda takimini hayirlamis miydim? Atladiysam simdi hayirlayayim, gule gule kullansin. Saglikli ve guzel gunlerde insallah
maşallah kraliçenee :)
güle güle kullansın fındığımm..
Tesekkur ederiz :) cumlemizin minnaklari her biseyleri gule gule kullansin :) daha guzelleri siz teyzelerimizin bebislerine olsun

kzlar 21.haftamdayım toplam 7 kilo almışım fazla değil mi yaa şimdi de buna taktım benimkiler ikiz ama doktor kilona dikkat et dedi napayım

Al benden de o kadar. Ben de 25. Haftayi bitirmek uzereyim doktorumdan bugun azar isittim. Ben de 7 kilo almisim. Ustelik benimki ikiz bile degil.! haftana gore hem de ikiz olunca seninki normal bence yaa Bidahaki aya kadar 1 kilo alma hakkim varmis, o da bebise korkuttu beni doktorum

güle güle kullanın canım çilektenmi bu takım çileğin beşikleri sallanmıyo ben çok kararsıım o yüzden kalite olarak çok bğendim ama..

maşallah bebişine...

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum malesef kallite olarak model olarak çok beğendim ama sallanmaması sıkıntı...bi arkadaşım ben dizimde sallayıp yatırıyorum beşikte sallamadım hiç dedi ama her bebek farklıdır....

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı uzun bir aradan sonra önce şeker yüklemesi yaptırdım sonra ayrıntılıya girdim allaha şükür ikiside temiz çıktı bir problem yok şimdilik.
Doktorum bebeğimin 24+5 günlük 742gr oldugunu herşeyin normal olduğunu söyledi...
Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakarken bebeğimin bacak boyunun uzun olduğunu söyledi buna görede bebek 26 haftalık muhtemel doğum mart sonunda bende tabi şaşırdım hayır böyle böyle dedim bnim ekranımda böyle görünüyor dedi şaşırdım :S kilosuda 940 dedi sizce hangisi doğrudur ...
Ama kendi doktorumda ayrıntılıya girmeden önce + - 200 oynayabilir demişti
Sizlerde böyle bişe ile karşılaştınız mı

Aysunayy çok geçmiş olsun sanada bebeğinede dikkat et lütfen diyete elinden geldiğince

Maşallah size
Güzel haberlerle gelmene sevindim canım
Bende öyle birşey söylememişti ayrıntılıda.
Ama normaldir bence.
Benim de kızın bacak boyu uzunmuş bende mi erken doğum yaparım acaba :26:

Güle güle kullanın canım
Bende çok ama çok beğendim =)
Ev sahibi olsam kesin alırdım.
Kiracı olup mobilyayı sağlam taşıtmak çok zor.

Maşallah size
Güzel haberlerle gelmene sevindim canım
Bende öyle birşey söylememişti ayrıntılıda.
Ama normaldir bence.
Benim de kızın bacak boyu uzunmuş bende mi erken doğum yaparım acaba :26:

Yok tatlım erken doğum olur demedi anladığım kadarı ile bacak boyundan ya da kemikten kaç haftalık olduguna bakıyor bacak boyu uzun dedi 26haftalık en az dedi bizde aa kendi doktorumuz böyle böyle dedi diyince açıklama yaptı bacak boyuna göre bakıyorum hesaplıyorum tarzında bişeler dedi işte

cok sağol cnm bn ilk aşıda 1 hafta yattım ates butun kolum felç gibi oldu o yuzden 2. yaptırmak istemıyorum esım gıdelım bı soralım deyıp duruyo ama dediğin gibiyse kesin yaptırmam

maşallah bebişine canım
cok sağol cnm bn ilk aşıda 1 hafta yattım ates butun kolum felç gibi oldu o yuzden 2. yaptırmak istemıyorum esım gıdelım bı soralım deyıp duruyo ama dediğin gibiyse kesin yaptırmam

benim ilk aşımda çok kötüydü ağrı ateş baya fena olmuştum ama ikinci hafif ağrı yaptı etkilemedi korkma canım eşinn dediği gibi bi git sor için rahat olsun

Günaydın, keyifli hafta sonları

İyi gezmeler gülüm:107:

Hayırlı olsun, rabbim nice mutlu yılları birlikte geçirmeyi nasip etsin:107:

Güzel haberlerle gel canım. İnşallah şeker sonucun da güzel çıkar:107:

:) insallah Snowycimm. Sen naaptin alis-verisini bugun? Kolayladiniz mi ihtiyaclarinizi? Valla ben de beceremezsem koycam bi kenara, annaannesi tamamlasin bi heves niyetlendik bakalim :)

Cumartesim alışverişle geçti, baya kolayladım. Yatağı, uyku seti, kıyafetleri, banyo&temizlik malzemeleri, biberon&emzik vs. aldım. Gecelik beğenemedim kendime, dolayısıyla hastane çantam tamamlanamadı. O da olur nasılsa:107:

merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..

Diyet ile üstesinden gelebileceğin bir sorun canım, hiç sıkma canını. Geçmiş olsun şimdiden, haftaya güzel sonuçlar alırsın inşallah:107:

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah bebeklerinize; tosun olmuşlar

canım güle güle iyi günlerde kullansın inşallah fıstığın..
Sagol canim
Tam hazi sayilmaz canim sparisini yeni verdik subat basinda gelecek insallah. Cok sagol canim
Evet canim sallanmiyo ama ilk aylar odasinda yatiramam yanimda yatar zaten.
Odamiza ayri sallanan bir besik alicam onda sallariz.
Ama tek besik kullanacaksan tabi sallanan olsun canim..
Benim arkadaslarimda sallanan besiklerini kullanamadiklarini sabitladiklarini soylediler hep..o yuzdende pek onemsemedim.

Maşallah bebegine canim.guzel haberlerine cok seviniyor insan
Sagol tatlım. Iki gundur diyetteyim sekerim normal sinirlarda bakalkm ins.boyoe devam eder.
Güle güle kullanın canım
Bende çok ama çok beğendim =)
Ev sahibi olsam kesin alırdım.
Kiracı olup mobilyayı sağlam taşıtmak çok zor.

Cok sagol esmerim
Bizde kiraciyiz ama oda yapicam napalim tasinirsak dikkat ederiz artik..ki daha 5 yil falan burdsyiz kismetse.sonra da ne olur bakalim

Sagol canim evet iki gundur normal gibi bakalim . ins . oyle devam eder.

Masallah bebisine annesi :) benim bildigim kafa capi olculup ona gore haftasi ayri, bacak boyu (yani femur kemigi ) olculup ona gore haftasi ayri, karin cevresi olculup ona gore haftasi ayri belirlenip sonradan bu haftalarin ortalamasi alinarak bebegin ortalama kac haftalalik oldugu belirleniyo. Sadece bacak boyuna bakarak bebegin haftasini soyleyemez. Butun olcumlerin ortalamasini almasi lazim. Kac gram oldugu da yine karin cevresi yag dokusu olculerek yaklasik olarak hesaplaniyo. Yani bacak boyuna bakarak mi belirledi kac gram oldugunu.? Ama endise etme, dun benim de kontrolum vardi, benim bebisim de 920 grammis ve senle ayni haftadayiz sanirim. Simdi telden girdigim icin goremedim ama oole hatirliyorum

Oh ohhh gule gule, guzel ve saglikli gunlerde kullanin hepsini :) simdiki asama yikama ve yerlestirme gecelik ben de soyle bi goz attim denk geldikce ama icime sinen bise ben de bulamadim bakalim hayirlisi. O da olur dedigin gibi herseyiniz hayirli olsun tekrar

bir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
esmer sende hastalanmışsın yine ..şimdi nasılsın cnm..aman bol su içmeyi unutma cnm..
bir çok arkadaş da gitmiş dra hayırlı olsun inş..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..
normal dogummu sezeryan mı gibi konuşmalar fikirler atılmış ortaya ..bende söyleyeyim fikrimi kızlar..
ben de sağlıklısının normal doğum olduğunu bilen ama bundan korkan biriyim.korkuyorum ve sezeryan istiyorum..elimde değil...hayırlısı olsun inş yaa sağlıkla kucağımıza alalımda yeter...

buarada kızlar bizde gittik buhafta drlarımıza..ilkin bir prof a gittik.tekrar 4li için.uzun uzun incelediler kuzumu...normalde 24 haftalık olması gerekirken iki gün geri görünüyordu kuzum 23+5..dr ir haftaya kadar sorun olmadığını olabileceğini söyledi.30 cnm ve 620 gr dı...çok kilolo olmayacak ama korkma zayıfta olmayacak inş ve böyle devam ederse erken doğum riskin yok dedi..ertesi gün kendi drumuza gittik oda 2 gün geriliği fark etti 660 gr olmuş dedi..kafama takıldı yaa..acaba ben mi bakamıyorum..neyapmalıyım.kuzum çok mu zayıf..

birde şu doğum izni hakkında bişey sormak istiyorum.ben de şubat 12 falan 32 haftalık oluyorum..ama bir maaş daha tam alabilmek ve haziranda tekrar raporla uğraşmamak için mart 5 den sonra yani 35 haftalık falan çıkmak istiyorum..acaba 35 haftalık izin alınabiliyormu...

meraba kızlarr herkese ıyı hafta sonlerı dılıyorum tabı guzel bebıslerınızle kendınze ıyı bakınn

İdrar enfeksiyonu çıkmıştı onu da atlattım sayılır canım...
Maşallah meleğine
Benimde zaman zaman denk geliyor bebek gelişim haftası bazen de 4 gün kadar geri çıkıyor.
Çok normalmiş, hiç endişelenme.
Kilo konusu da bence bünyeyle alakalı kilo kimisi çok yiyor bebek alıyor kiloyu.
Kimi ne yese sadece kendi alıyor.
Sağlıklı doğsunlar da, yedirir içirir aldırırız kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…