Canim alternatif bir fikir olarak bebek hamaklarini dusunebilirsin. İlk etapta kullanisli olabilir ama cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum.Mrb arkadaşlar geçenlerde çilek mağazasına gittik büyüyün karyolalara baktım ancak sallanmıyorlar.
Bebkler illaki sallanmak ister anne karnında alıştıkları için. İlk olarak ne almamı önerirsiniz çooook kararsızım.
Siz ne alnınız yada ne alacaksınız.(PARK YATAK SEVMİYOTUM).
Yaa aslinda anti-alerjikler filan ozellikler var ama bunda yok. Cok ucuktu fiyatlar 250-300lu rakamlar hep. Bana uygun geldi o fiyatlarin uzerine bu. Onemli olan %100 pamuk olmasi. Tabi kumasin kaliteli olmasi da onemli. Her pamuklu kumas ayni kalitede olmuyo. Hayirlisi olsun simdidenbenim öyle şu gün gel diyen bir doktorum yok devlette yaptırcam buaralar kızlar şeker yüklemesine gidiyor zamanı geldi sanırım bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum iznimi ayarlayıp.bu arada kızının odası çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah
bazen pazarlarıda çalışıyorum maalesef
maaşşallah kızına nazar değmesin.sağlıklı olsunda...uyku setini de güle güle kullansın...ben daha ucuza baktımda uyduruk şeyler tabiki sürekli temas kuracağı şeylerin kaliteli olması lazım dimi...parayı düşünmemek lazım...
şöyle bir çözüm olabilir...ayağında sallayıp uyutabilirsin...sonra beşiğe yatırırsın..ama ozamanda beşiğin ne kıymeti kalacak dimi...
bu büyüyen beşiklerin hiç biri sallanmıyor diye biliyorum... ya sallanan büyüymeyen beşik alacaksın yada benim kv min yapacağı gibi ayağında sallayıp yatağına yatıracaksın....ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden...
İnsallah. Bakalim canim bundan sonra her aya bir kilo alir dedi doktor. 4 ay var diyo doguma, olur mu yaa, 3 ay sayiyodum ben hepCok tesekkur ederim canim. Amin.
Haklisn az kaldi canim caresi olan bisey dedigin gibi cok sukur.
Maşallah tosun olacakbizimde oyle ilerliyo.bakalim cokta iri olmaz ins.ama 4 kilo ne guzel ele avuca gelirler..saglikla gelsinler de ins.
Cok sagol canim daha iyileri sizin olsun insallah
Tesekkur ederiz :) cumlemizin minnaklari her biseyleri gule gule kullansin :) daha guzelleri siz teyzelerimizin bebislerine olsunmaşallah kraliçenee :)
güle güle kullansın fındığımm..
kzlar 21.haftamdayım toplam 7 kilo almışım fazla değil mi yaa şimdi de buna taktım benimkiler ikiz ama doktor kilona dikkat et dedi napayım
Eki Görüntüle 903611
bu araada odamızın siparişini de verdikçilek odalarından vazgeçemedim..üzerindeki çıkartmalarda sıkıldığımızda yada ikinci bebeğimiz erkek olursa vs değişebiliyormuş
Selam anneler. Bugun doktor kontrolumuz vardi, guzel haberlerle geldik. Kizim 1 hafta buyuk, 920 gr olmus. Bu gidisle 4 kiloya yakin dogar dedi doktorumuz :) sagligi gayet iyi, hersey yolunda. Ama ben firca yedim cok kilo aldim die :) 7 kilo cok mu yaaaa. ayrica dogum konusunu cok konusmadik ama doktorum da normal dogum yanlisiymisss. Cok mutluyum, icim rahatladi. Kralice karninda, son karari o verecek dedi ama mumkun oldugu kadar normal dogumu dusunmemi soyledi :) cok memnun oldum ayni seyleri dusundugumuz icin. Zaten doktorumu cok aeviyorummm :) bi de kizima uyku seti aldik teyzelerrr. Ozdilek ten 140 liraya. Aklinizda olsun, fiyati uygun geldi bana, ama cesit yok fazla
Mrb arkadaşlar geçenlerde çilek mağazasına gittik büyüyün karyolalara baktım ancak sallanmıyorlar.
Bebkler illaki sallanmak ister anne karnında alıştıkları için. İlk olarak ne almamı önerirsiniz çooook kararsızım.
Siz ne alnınız yada ne alacaksınız.(PARK YATAK SEVMİYOTUM).
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı uzun bir aradan sonra önce şeker yüklemesi yaptırdım sonra ayrıntılıya girdim allaha şükür ikiside temiz çıktı bir problem yok şimdilik.
Doktorum bebeğimin 24+5 günlük 742gr oldugunu herşeyin normal olduğunu söyledi...
Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakarken bebeğimin bacak boyunun uzun olduğunu söyledi buna görede bebek 26 haftalık muhtemel doğum mart sonunda bende tabi şaşırdım hayır böyle böyle dedim bnim ekranımda böyle görünüyor dedi şaşırdım :S kilosuda 940 dedi sizce hangisi doğrudur ...
Ama kendi doktorumda ayrıntılıya girmeden önce + - 200 oynayabilir demişti
Sizlerde böyle bişe ile karşılaştınız mı
Aysunayy çok geçmiş olsun sanada bebeğinede dikkat et lütfen diyete elinden geldiğince
Eki Görüntüle 903611
bu araada odamızın siparişini de verdikçilek odalarından vazgeçemedim..üzerindeki çıkartmalarda sıkıldığımızda yada ikinci bebeğimiz erkek olursa vs değişebiliyormuş
Maşallah size
Güzel haberlerle gelmene sevindim canım
Bende öyle birşey söylememişti ayrıntılıda.
Ama normaldir bence.
Benim de kızın bacak boyu uzunmuş bende mi erken doğum yaparım acaba :26:
canım eğer doğumda beni bebeğimi de doğumda be göbek kordonu düşenne kadar korusun dersen 1 doz yeterli..ben tek doz oldum mesela başka da olmayacağım..
ama beni de 5-10 yıl korusun dersen 2-3 doz yaptırmak lazım..
maşallah bebişine canımSelam kızlar bugün kontrolüm vardı uzun bir aradan sonra önce şeker yüklemesi yaptırdım sonra ayrıntılıya girdim allaha şükür ikiside temiz çıktı bir problem yok şimdilik.
Doktorum bebeğimin 24+5 günlük 742gr oldugunu herşeyin normal olduğunu söyledi...
Ama ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakarken bebeğimin bacak boyunun uzun olduğunu söyledi buna görede bebek 26 haftalık muhtemel doğum mart sonunda bende tabi şaşırdım hayır böyle böyle dedim bnim ekranımda böyle görünüyor dedi şaşırdım :S kilosuda 940 dedi sizce hangisi doğrudur ...
Aysunayy çok geçmiş olsun sanada bebeğinede dikkat et lütfen diyete elinden geldiğince
cok sağol cnm bn ilk aşıda 1 hafta yattım ates butun kolum felç gibi oldu o yuzden 2. yaptırmak istemıyorum esım gıdelım bı soralım deyıp duruyo ama dediğin gibiyse kesin yaptırmam
Bir nedeni yok cancazım =)
Havaları güzel buldum eşimi de ikna ettim izin yapıyor geziyoruz.
Bir yandan da kıyafet ve bebek ürünleri için fiyat bakınıyordum =)
Mağaza fiyatları maşallah kanatlanmış uçmuş.
kızlar bu pazar eşimle birlikteliğimizin 7.yılı doluyo..
kalpli bi pasta yapayım gece 00.00 olunca daaaaaaaa pastayı getireyim istiyorum..
bu aralar bebiş için alışveriş vs olduu için bi hediye almıcam..
kendim evde başka ne yapabilirim?
Yarın sabah erkenden 6:00 da yola çıkacağız 8,30 gibi hastanede oluruz büyük ihtimal ile yollarda buzlanma ya da kar yoksa...
Nihayet oğluşumu görecem 1 ayı geçti neredeyse....
Sonunda bende ayrıntılı yaptıracam... geçte olsa
ayrıca 100 grlık şeker yüklemesi yapılacak....
en son gittiğimde bebeğim 362 gramdı acaba kaç gram oldu boyu ne?
Bakalım fotosu nasıl çıkacak daha da belirginleşti mi ...
İnşallah bir sorun çıkmaz dua edin...
evde internette sorun var giremiyorum akşamları aklım hep burda kalıyor ara ara giriyorum geri bağlantı kopuyor .. çok sinir bozucu bir şey ...
sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...
:) insallah Snowycimm. Sen naaptin alis-verisini bugun? Kolayladiniz mi ihtiyaclarinizi? Valla ben de beceremezsem koycam bi kenara, annaannesi tamamlasinbi heves niyetlendik bakalim :)
merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..
Selam anneler. Bugun doktor kontrolumuz vardi, guzel haberlerle geldik. Kizim 1 hafta buyuk, 920 gr olmus. Bu gidisle 4 kiloya yakin dogar dedi doktorumuz :) sagligi gayet iyi, hersey yolunda. Ama ben firca yedim cok kilo aldim die :) 7 kilo cok mu yaaaa. ayrica dogum konusunu cok konusmadik ama doktorum da normal dogum yanlisiymisss. Cok mutluyum, icim rahatladi. Kralice karninda, son karari o verecek dedi ama mumkun oldugu kadar normal dogumu dusunmemi soyledi :) cok memnun oldum ayni seyleri dusundugumuz icin. Zaten doktorumu cok aeviyorummm :) bi de kizima uyku seti aldik teyzelerrr. Ozdilek ten 140 liraya. Aklinizda olsun, fiyati uygun geldi bana, ama cesit yok fazla
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı uzun bir aradan sonra önce şeker yüklemesi yaptırdım sonra ayrıntılıya girdim allaha şükür ikiside temiz çıktı bir problem yok şimdilik.
Sagol canimcanım güle güle iyi günlerde kullansın inşallah fıstığın..
Tam hazi sayilmaz canim sparisini yeni verdik subat basinda gelecek insallah. Cok sagol canimCanim alternatif bir fikir olarak bebek hamaklarini dusunebilirsin. İlk etapta kullanisli olabilir ama cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum.
Yaa aslinda anti-alerjikler filan ozellikler var ama bunda yok. Cok ucuktu fiyatlar 250-300lu rakamlar hep. Bana uygun geldi o fiyatlarin uzerine bu. Onemli olan %100 pamuk olmasi. Tabi kumasin kaliteli olmasi da onemli. Her pamuklu kumas ayni kalitede olmuyo. Hayirlisi olsun simdiden
İnsallah. Bakalim canim bundan sonra her aya bir kilo alir dedi doktor. 4 ay var diyo doguma, olur mu yaa, 3 ay sayiyodum ben hepvalla yanaklar isirmalik olsun da artik kac kilo olacak onu da bebis ayarlasin bu arada kizinin oda takimini hayirlamis miydim? Atladiysam simdi hayirlayayim, gule gule kullansin. Saglikli ve guzel gunlerde insallah
Tesekkur ederiz :) cumlemizin minnaklari her biseyleri gule gule kullansin :) daha guzelleri siz teyzelerimizin bebislerine olsun
Evet canim sallanmiyo ama ilk aylar odasinda yatiramam yanimda yatar zaten.güle güle kullanın canım çilektenmi bu takım çileğin beşikleri sallanmıyo ben çok kararsıım o yüzden kalite olarak çok bğendim ama..
maşallah bebişine...
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum malesef kallite olarak model olarak çok beğendim ama sallanmaması sıkıntı...bi arkadaşım ben dizimde sallayıp yatırıyorum beşikte sallamadım hiç dedi ama her bebek farklıdır....
Maşallah bebegine canim.guzel haberlerine cok seviniyor insanSelam kızlar bugün kontrolüm vardı uzun bir aradan sonra önce şeker yüklemesi yaptırdım sonra ayrıntılıya girdim allaha şükür ikiside temiz çıktı bir problem yok şimdilik.
Güle güle kullanın canım
Bende çok ama çok beğendim =)
Ev sahibi olsam kesin alırdım.
Kiracı olup mobilyayı sağlam taşıtmak çok zor.
cok sağol cnm bn ilk aşıda 1 hafta yattım ates butun kolum felç gibi oldu o yuzden 2. yaptırmak istemıyorum esım gıdelım bı soralım deyıp duruyo ama dediğin gibiyse kesin yaptırmam
Sagol canim evet iki gundur normal gibi bakalim . ins . oyle devam eder.Cumartesim alışverişle geçti, baya kolayladım. Yatağı, uyku seti, kıyafetleri, banyo&temizlik malzemeleri, biberon&emzik vs. aldım. Gecelik beğenemedim kendime, dolayısıyla hastane çantam tamamlanamadı. O da olur nasılsa:107:
Diyet ile üstesinden gelebileceğin bir sorun canım, hiç sıkma canını. Geçmiş olsun şimdiden, haftaya güzel sonuçlar alırsın inşallah:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah bebeklerinize; tosun olmuşlar
Cumartesim alışverişle geçti, baya kolayladım. Yatağı, uyku seti, kıyafetleri, banyo&temizlik malzemeleri, biberon&emzik vs. aldım. Gecelik beğenemedim kendime, dolayısıyla hastane çantam tamamlanamadı. O da olur nasılsa:107:
Diyet ile üstesinden gelebileceğin bir sorun canım, hiç sıkma canını. Geçmiş olsun şimdiden, haftaya güzel sonuçlar alırsın inşallah:107:
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah bebeklerinize; tosun olmuşlar
bir haftanın sonunda ancak gelebildik kızlar..biraz okuyabildim hersayfayı okuyamadım.aysunayy şeker çıkmış sanırsam geçmiş olsun arkadaşım..diyetle dikkatle çözülebilir inş.bende potansiyel olarak diabet hastayım.ailem hep diabet hastası..ablalarımın ikisindede gebelik diabeti çıkmıştı..hatta biri insilün kullanmıştı..hayırlısı..ikisininde bebişleri sağlıkla dogdu cnm..korkma inş bişey olmayacak..sadece erken doğuma sebebiyet verebilir..sık sık kontrolle başaçıkılabilir cnm arkadaşım..
esmer sende hastalanmışsın yine ..şimdi nasılsın cnm..aman bol su içmeyi unutma cnm..
bir çok arkadaş da gitmiş dra hayırlı olsun inş..hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş..
normal dogummu sezeryan mı gibi konuşmalar fikirler atılmış ortaya ..bende söyleyeyim fikrimi kızlar..
ben de sağlıklısının normal doğum olduğunu bilen ama bundan korkan biriyim.korkuyorum ve sezeryan istiyorum..elimde değil...hayırlısı olsun inş yaa sağlıkla kucağımıza alalımda yeter...
buarada kızlar bizde gittik buhafta drlarımıza..ilkin bir prof a gittik.tekrar 4li için.uzun uzun incelediler kuzumu...normalde 24 haftalık olması gerekirken iki gün geri görünüyordu kuzum 23+5..dr ir haftaya kadar sorun olmadığını olabileceğini söyledi.30 cnm ve 620 gr dı...çok kilolo olmayacak ama korkma zayıfta olmayacak inş ve böyle devam ederse erken doğum riskin yok dedi..ertesi gün kendi drumuza gittik oda 2 gün geriliği fark etti 660 gr olmuş dedi..kafama takıldı yaa..acaba ben mi bakamıyorum..neyapmalıyım.kuzum çok mu zayıf..
birde şu doğum izni hakkında bişey sormak istiyorum.ben de şubat 12 falan 32 haftalık oluyorum..ama bir maaş daha tam alabilmek ve haziranda tekrar raporla uğraşmamak için mart 5 den sonra yani 35 haftalık falan çıkmak istiyorum..acaba 35 haftalık izin alınabiliyormu...
Eki Görüntüle 903611