2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim bebişin Gülel Güle kullansın inşallah..
Benim kafam o kadar karıştı ki ne alacağımı şaşırdım..
Bi yandan eşim pusete ne gerek var diyo ben puset olmadan olmaz diyorum..
Bi paston travel sisteme bakıyorum bi britax romer in modellerine bakıyorum..
Her yer de her modeli olmuyo britax romerin nerden aldin acaba tatlim?
Bi de ne kadara aldınız?

ben baston puset düşünüyorum.diğerleri çok kaba oluyor arabaya sığmıyor.bastonu katla koy arabaya her yere götür.ana kucağınıda pahalısından düşünmüyorum çünkü 4-5 aylıktan sonra yaramazları ana kucağında falan durmuyor. Mobilya beşik düşünmüyorum.alan arkadaşlar pişman.park yatak düşünüyorum.bebeğimi 2 yaşına kadar ayırmam yanımızdan.zaten babasıda küçücük çocuk tek başına bırakılmaz diyor. 2 yaşında oğlumla çocuk odasını birlikte seçeriz inş.

Günaydın anneler,

şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 77 gr tokluk 132 gr..140 gr kadar normal deniyor tabi daha sonuçları doktoruma göstermedim.Aranızda yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?

Günaydıın,

Geçen hafta doktordaydık,kızım 640 gr olmuş:nazar: bacak gelişimi önde dedi.Resmen yanaklar tombullaşmış,ben konuşunca da ağzını açıp gülüyo gibiydi:KK52: herşey yolunda çok şükür.Şeker yüklemem de 10 Ocak'ta.26.hafta gibi yapalım dedi.
inş.herkes iyidir:KK16: :KK49::emir_bebek:
maşallah kızına...benim kızım da o kadar olmuş mudur acaba...ev taşımak zor allah kolaylık versin inşallah

Günaydıın,

Geçen hafta doktordaydık,kızım 640 gr olmuş:nazar: bacak gelişimi önde dedi.Resmen yanaklar tombullaşmış,ben konuşunca da ağzını açıp gülüyo gibiydi:KK52: herşey yolunda çok şükür.Şeker yüklemem de 10 Ocak'ta.26.hafta gibi yapalım dedi.

Ben artık iyice zor kalkıyorum oturunca,yatınca,e tabi bolca kg da var:KK1: hemen yoruluyorum.Bir de belki ev taşıycaz,inş.doğumdan önce hallolur,doğumdan sonra iyice zor olucak.

Maşallahh :nazar: bebeğine inşallah şekerde de sorun çıkmaz,, bundan sonra zorlanmalar daha da artacak yapacak bişe yok mecburen alışacağız,,, :KK43:

maşallah kızına...benim kızım da o kadar olmuş mudur acaba...ev taşımak zor allah kolaylık versin inşallah

olmuştur,artık daha hızlı büyüceklermiş,ayy yerim :nazar:

Maşallahh :nazar: bebeğine inşallah şekerde de sorun çıkmaz,, bundan sonra zorlanmalar daha da artacak yapacak bişe yok mecburen alışacağız,,, :KK43:

çok sağol Amin :nazar:

günaydın herkese
snowy aldıklarını bebeğinle güle güle kullanın inşallah...
dün hep yattım miskin miskin...benim kız da dün sabah başladı ben uyuyana kadar hiç durmadı...hiç uyumadımı acaba...kımıl kımıl gece uyuduktan sonra hatırlamıyorum bu sabah kalktığımda hala oynuyordu...bu hafta şeker yüklemesi için izin alamadım ...çarşamba gitmeyi düşünüyordum ama olmadı...acelesi yoksa öbür hafta git dediler,bende tamam dedim...sanıyorum 28. haftaya kadar yapılabiliyordu...bu şeker yüklemesinde kızımı göremiycem devlet olduğu için sadece şeker yüklemesi yaparlar ultrasona giremem sanırım...acaba iş çıkışı bir şey uydurup acile mi gitsem kızımı görebilmek için

canım şeker yüklemesinde önce ultarosonla bakıyo sonra şeker yükleme isteğini yapıyo bende devlette yaptırdım görürsün yani bebişini...

Günaydıın,

Ben artık iyice zor kalkıyorum oturunca,yatınca,e tabi bolca kg da var:KK1: hemen yoruluyorum.Bir de belki ev taşıycaz,inş.doğumdan önce hallolur,doğumdan sonra iyice zor olucak.

maşallah kızına...

selam kızlar bende bi numara yok şeker yüklemem 13 ocakta, kontrolüne gidipte hayırlı haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın, kızlar bişey dicem sizde bebeğinizi kıskanma var mı, yani nasıl desem şimdi benim içimde ben hissediyorum sadece doğunca elden ele gezecek :18: eşim elini karnıma koyuyo uyuyo diyorum bazen kapatıyorum karnımı tövbe Yarabbim hiç huyum değildi böyle şeyler

selam kızlar bende bi numara yok şeker yüklemem 13 ocakta, kontrolüne gidipte hayırlı haberlerle dönen arkadaşların gözü aydın, kızlar bişey dicem sizde bebeğinizi kıskanma var mı, yani nasıl desem şimdi benim içimde ben hissediyorum sadece doğunca elden ele gezecek :18: eşim elini karnıma koyuyo uyuyo diyorum bazen kapatıyorum karnımı tövbe Yarabbim hiç huyum değildi böyle şeyler

hamilelik psikolojisine girmişsin öyle düşünme eşinin ilgilenmesi ne güzel bebek ile ilgili bir baba olsun ilgisiz olmasından iyidir, hem çok şükür ki eşlerimiz yanımızda bir çoğumuzun eşleri yanında olmayanlar, ya da eşi ile problemli olup ayrı olanlar var ayrı yaşayanlar, ayrılanlar var ..... ama ister istemez bende sezaryan ile doğum yaparsam benden önce bbebeğimi herkes görcek ağrılarımdan öpüp kokalayamayacam diye düşününce kıskanmıyor değilim :KK70:

canım şeker yüklemesinde önce ultarosonla bakıyo sonra şeker yükleme isteğini yapıyo bende devlette yaptırdım görürsün yani bebişini...
aaa iyiymiş o zaman ben bilmiyordum...sağolasın

annelik iç güdüsü galiba...ne kadar sen taşısan da bebeğin yarısı eşinin ... karnından da olsa sevsin yavrusunu

hamilelik psikolojisine girmişsin öyle düşünme eşinin ilgilenmesi ne güzel bebek ile ilgili bir baba olsun ilgisiz olmasından iyidir, hem çok şükür ki eşlerimiz yanımızda bir çoğumuzun eşleri yanında olmayanlar, ya da eşi ile problemli olup ayrı olanlar var ayrı yaşayanlar, ayrılanlar var ..... ama ister istemez bende sezaryan ile doğum yaparsam benden önce bbebeğimi herkes görcek ağrılarımdan öpüp kokalayamayacam diye düşününce kıskanmıyor değilim :KK70:

ben 8 senedir panik atak hastasıyım o yüzden normal doğum düşünemiyorum bile, hiçte huyum değil tuhaf bişey

aaa iyiymiş o zaman ben bilmiyordum...sağolasın

annelik iç güdüsü galiba...ne kadar sen taşısan da bebeğin yarısı eşinin ... karnından da olsa sevsin yavrusunu

anne tarafımda özellikle bebeği şap şup öpme huyu var anneme şimdiden dedim eve milleti doldurma diye biraz alındı ama napıyım yalap şalap ağzını yüzünü öpüyolar bebeklerin

sanırım sistit oldum böbreklerim falanda ağrıyo bu dertten muzdarip olup doktora giden var mı, ilaç yazabiliyorlar mı :26:

sanırım sistit oldum böbreklerim falanda ağrıyo bu dertten muzdarip olup doktora giden var mı, ilaç yazabiliyorlar mı :26:

purinol yazar ama icme onu. Bol su ic. Bol bol ama ve sürekli tuvalete git. Rapor alsan iyi olur. Rahat birşeyler giymen lazım.

Güneşli ve aydınlık bir günden hepinize günaydın:KK16:

Sağol gülüm. Yıkama ve yerleştirmeyi de bitirdik şükür; iş kalmadı bana:21: Annem yatağını kurdurmadı, boş yatak olmaz doğuma doğru kurarsın dedi; bekliyoruz:KK76:

Maşallah bebeğine gülüm, 2 gün geride olması sorun değil; 1 haftaya kadar tolere ediliyor. Bol protein alırsan gelişimi haftasını yakalar sanırım. Doğum için de, rabbim gönlüne göre versin ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek:

Gunaydin. Oh oh, gozun aydin. Kafan rahat bebisini bekle sen artik :) Annelerin kiymeti biz anne olurken daha bi belli oluyo :KK66: gozun aydin, herseyiniz hayirli olsun tekrardan :)

purinol yazar ama icme onu. Bol su ic. Bol bol ama ve sürekli tuvalete git. Rapor alsan iyi olur. Rahat birşeyler giymen lazım.

purinol normal sistitlerimde benim favorim zaten canım benim tek geçerim onu, suda içiyorum ama ne kadar fayda ediyo bilmem işyeri o kadar soğuk ki sümüğüm dondu sarkıt olup kalacak valla :KK49:

Gidemedik seker yuklemesine, babamizin isi cikti, gelip goturcekti sozde :KK43: Kahvaltidan sonra oturdugum yerde tansiyonum dustu. Cok erken kalktim diye mi boyle oldu, anlamadim ki. Ayakta is yapiyo filan olsam anliicam. Resmen otururken gozlerimin onunde dunya dondu firil firil. Hayret de bise, simdi de cok halsizim yaa offf, okul var daha :KK43: okula gitmemek icin karnim agriyo diyen cocuklar gibi hissettim kendimi suan :KK70:

Canim gecmis olsun. Bol su ic ama doktora gorunmeyi de ihmal etme. Ben hic yasamadim ama burda okuduklarimdan hatirladigim kadariyla monurol sase veriolarmis. Bebege de zarari yokmus. Enfeksiyon varsa yayilmadan caresine bakilirsa icin rahat olur :)

Gidemedik seker yuklemesine, babamizin isi cikti, gelip goturcekti sozde :KK43: Kahvaltidan sonra oturdugum yerde tansiyonum dustu. Cok erken kalktim diye mi boyle oldu, anlamadim ki. Ayakta is yapiyo filan olsam anliicam. Resmen otururken gozlerimin onunde dunya dondu firil firil. Hayret de bise, simdi de cok halsizim yaa offf, okul var daha :KK43: okula gitmemek icin karnim agriyo diyen cocuklar gibi hissettim kendimi suan :KK70:

benimde öyle oluyo yüksek tansiyon olmasındansa düşüğe razı oluyorum sürekli bişeyler yiyorum ama dediğin gibi oturduğun yerde hatta yatarken bile başım dönüyo arada

Canim gecmis olsun. Bol su ic ama doktora gorunmeyi de ihmal etme. Ben hic yasamadim ama burda okuduklarimdan hatirladigim kadariyla monurol sase veriolarmis. Bebege de zarari yokmus. Enfeksiyon varsa yayilmadan caresine bakilirsa icin rahat olur :)

soğuktada su hiç gitmiyo yahu genede içiyorum, kabanlarınızın içine sığabiliyo musunuz bu arada :KK53:

kızlar hepinize günaydın ıyı ve çabuk geçen bır hafta dilerim hepinize minnoşlarınızla bu arada detaylıya ve şeker yüklemesine giren tüm arkadaşları tebrık ederim hepinizin durumu cok ıyı maşallah bebişlerde cok iyi tütütü hepinize bızde haftasonu pijama gecelik işini hallettık 2 takım pijama 1 tane gecelik 1 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni polar sabahlık 1 adet terlik 1 adet ev ayakkabısı aldık sabahlık emzirme atletı ve sütyenın resmını cekmeyı unuttum onlarıda yarın eklerım fikir olsun ben spor giyindiğim için bu şekilde tercih ettım sonradan kullanabılmek ıcın $C0320.jpg $C0426.jpg $ER-OS-2684-Geyik-Emprime-Uzun-Kol-Gecelik__95276871_0.jpg $pierre-cardin-8806-kayik-yaka-benekli-bayan-pijama-takim-300x375.jpg $Pierre-Cardin-Ponponlu-Bayan-Pij_6173_1-750x750_0.jpg kızlar tlf ekleyemedim bir türlü internetten ındırdım bu resımlerı terlik pembe köpişli puantiyeli pijamada pembe gecelik kırmızı geyikli diğer pjama takımıda kırmızı olan evde çektıklerımı yarın eklerım artık

bu arada gecelik gögüs hizasına kadar düğmeli rahat emzirmek ıcın pijamalarda gögüs hizasına kadar

X