purinol normal sistitlerimde benim favorim zaten canım benim tek geçerim onu, suda içiyorum ama ne kadar fayda ediyo bilmem işyeri o kadar soğuk ki sümüğüm dondu sarkıt olup kalacak valla
Sen doktora git rapor al evde dinlen yoksa ilerler allah korusun. Soğuk sistitin en büyük düşmanı
kızlar hepinize günaydın ıyı ve çabuk geçen bır hafta dilerim hepinize minnoşlarınızla bu arada detaylıya ve şeker yüklemesine giren tüm arkadaşları tebrık ederim hepinizin durumu cok ıyı maşallah bebişlerde cok iyi tütütü hepinize bızde haftasonu pijama gecelik işini hallettık 2 takım pijama 1 tane gecelik 1 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni polar sabahlık 1 adet terlik 1 adet ev ayakkabısı aldık sabahlık emzirme atletı ve sütyenın resmını cekmeyı unuttum onlarıda yarın eklerım fikir olsun ben spor giyindiğim için bu şekilde tercih ettım sonradan kullanabılmek ıcın Eki Görüntüle 905230 Eki Görüntüle 905231 Eki Görüntüle 905232 Eki Görüntüle 905233 Eki Görüntüle 905234 kızlar tlf ekleyemedim bir türlü internetten ındırdım bu resımlerı terlik pembe köpişli puantiyeli pijamada pembe gecelik kırmızı geyikli diğer pjama takımıda kırmızı olan evde çektıklerımı yarın eklerım artık
güle güle giy canım sanırım ben sadece pijama takımı alıcam gecelik oldum bittim sevmem
teşekkürler canım bende gecelik sevmem ama normal ve sezeryan yapan arkadaşlarım kesınlıkle al dediler cok ıhtıyaç oluyormuş
Günaydıın,
Geçen hafta doktordaydık,kızım 640 gr olmuşbacak gelişimi önde dedi.Resmen yanaklar tombullaşmış,ben konuşunca da ağzını açıp gülüyo gibiydi herşey yolunda çok şükür.Şeker yüklemem de 10 Ocak'ta.26.hafta gibi yapalım dedi.
Ben artık iyice zor kalkıyorum oturunca,yatınca,e tabi bolca kg da varhemen yoruluyorum.Bir de belki ev taşıycaz,inş.doğumdan önce hallolur,doğumdan sonra iyice zor olucak.
inş.herkes iyidir
kızlar hepinize günaydın ıyı ve çabuk geçen bır hafta dilerim hepinize minnoşlarınızla bu arada detaylıya ve şeker yüklemesine giren tüm arkadaşları tebrık ederim hepinizin durumu cok ıyı maşallah bebişlerde cok iyi tütütü hepinize bızde haftasonu pijama gecelik işini hallettık 2 takım pijama 1 tane gecelik 1 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni polar sabahlık 1 adet terlik 1 adet ev ayakkabısı aldık sabahlık emzirme atletı ve sütyenın resmını cekmeyı unuttum onlarıda yarın eklerım fikir olsun ben spor giyindiğim için bu şekilde tercih ettım sonradan kullanabılmek ıcın Eki Görüntüle 905230 Eki Görüntüle 905231 Eki Görüntüle 905232 Eki Görüntüle 905233 Eki Görüntüle 905234 kızlar tlf ekleyemedim bir türlü internetten ındırdım bu resımlerı terlik pembe köpişli puantiyeli pijamada pembe gecelik kırmızı geyikli diğer pjama takımıda kırmızı olan evde çektıklerımı yarın eklerım artık
Gidemedik seker yuklemesine, babamizin isi cikti, gelip goturcekti sozdeKahvaltidan sonra oturdugum yerde tansiyonum dustu. Cok erken kalktim diye mi boyle oldu, anlamadim ki. Ayakta is yapiyo filan olsam anliicam. Resmen otururken gozlerimin onunde dunya dondu firil firil. Hayret de bise, simdi de cok halsizim yaa offf, okul var daha okula gitmemek icin karnim agriyo diyen cocuklar gibi hissettim kendimi suan
teşekkürler canım bende gecelik sevmem ama normal ve sezeryan yapan arkadaşlarım kesınlıkle al dediler cok ıhtıyaç oluyormuş
Çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullan..
Ama aklıma takıldı erken değil mi almak için bedenini nasıl aldın, nasıl ayarladın hadi doğum sonunda olmazsa felan
soğuktada su hiç gitmiyo yahu genede içiyorum, kabanlarınızın içine sığabiliyo musunuz bu arada
yaa sorma ya bende hiç işe gelmek istemiyorum, bulunduğum ilçeyi hiç sevmiyorum, bir nefret ediyorum bir nefret ediyorum anlatamam,,, buraya geldim yaa inanırmısınız böyle olacağını bilseydim evlenmezdim diye bile geçiriyorum içimden( ayy allahım sen affet beni ama ne yapayım içimden geçiyor...
Allah beterinden sakınsında.. Rabbime büyük konuşuyor gibi olmakta istemiyorum...
Aniden kalkışlar yapma yemekten sonra dikkat et...
aynen canım kesinlikle alınmalı çünkü pansuman yapılırken hastanede çok rahat oluyomuş
purinol yazar ama icme onu. Bol su ic. Bol bol ama ve sürekli tuvalete git. Rapor alsan iyi olur. Rahat birşeyler giymen lazım.