2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
purinol normal sistitlerimde benim favorim zaten canım benim tek geçerim onu, suda içiyorum ama ne kadar fayda ediyo bilmem işyeri o kadar soğuk ki sümüğüm dondu sarkıt olup kalacak valla

Sen doktora git rapor al evde dinlen yoksa ilerler allah korusun. Soğuk sistitin en büyük düşmanı

güle güle giy canım sanırım ben sadece pijama takımı alıcam gecelik oldum bittim sevmem

hamile hamile taşınmak zordur çok yorulursun ne kadar erken okadar iyi ...ben şimdi bile 2 poşet taşıyınca yoruluyorum ...
bebiş için de allah nazarlardan saklasın ..benimki de ağzında birşşey çiğniyor hareketi yapıyordu ...videoya çektik devamlı izliyorum

Çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullan..
Ama aklıma takıldı erken değil mi almak için bedenini nasıl aldın, nasıl ayarladın hadi doğum sonunda olmazsa felan

yaa sorma ya bende hiç işe gelmek istemiyorum, bulunduğum ilçeyi hiç sevmiyorum, bir nefret ediyorum bir nefret ediyorum anlatamam,,, buraya geldim yaa inanırmısınız böyle olacağını bilseydim evlenmezdim diye bile geçiriyorum içimden ( ayy allahım sen affet beni ama ne yapayım içimden geçiyor...
Allah beterinden sakınsında.. Rabbime büyük konuşuyor gibi olmakta istemiyorum...

Aniden kalkışlar yapma yemekten sonra dikkat et...

teşekkürler canım bende gecelik sevmem ama normal ve sezeryan yapan arkadaşlarım kesınlıkle al dediler cok ıhtıyaç oluyormuş

ben sezeryanla doğum yapmış biri olarak pijama çok rahat gecelik zor oluyor gelen gidenin yanında en rahat pijama şimdi 2.ye hamileyim bu sefer yanıma hiç gecelik almıycam belkide..

Çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullan..
Ama aklıma takıldı erken değil mi almak için bedenini nasıl aldın, nasıl ayarladın hadi doğum sonunda olmazsa felan

canım ben normalde (S-XS) GİYİYORUM BUNUDA (M-MEDİUM) ALDIM SATAN KIZ TAVSİYE ETTİ EVE GELİNCE TABI GÖBİŞLİ HALIMLE GİYDİM COK GÜZEL OLDULAR EEE ŞİMDİ DOĞUMDAN SONRADA BU KADAR GÖBİŞİM YA KALIR YA KALMAZ ZATEN LİKRALI ERKEN DEĞİL ALLAH NASİP EDERSE BEN MARTIN 2-YADA 3 HAFTASI DOĞUM YAPARIM KISMETSE EEE ZATEN ŞUBATDA BÜYÜK TEMIZLIKLERLE UĞRASILACAK MOBILYA SIL YERLEŞTİR ÜTÜLE ZAMAN SU GİBİ GEÇİP GİDİYORUM KUZUM

soğuktada su hiç gitmiyo yahu genede içiyorum, kabanlarınızın içine sığabiliyo musunuz bu arada

Zorla da olsa sigiyorum haala. Ama bitene genis kabanim var, gogusten itibaren bollasanlardan. İyi ki almisim zamaninda diyorum, ince biraz ama icine hirka giyip onu kullaniyorum daha cok digerinde patliicakmis gibi hissediorum

Gule gule kullan canim. Hepsi cok guzel :)

Uzaniyorum su an. Garip bise oldu, normalde tansiyonum hic boyle olmazdi benim. Daha hafta sonu doktor gayet iyi dedi. Basim o kadar agir ki, koparip masaya koyasim var, sanki gulle. Bacaklarim da uyustu resmen, yuruyemiyorum sanki. Gitmiicem okula, esimi aradim bana rapor alsin diye. Coktan cikmam lazimdi evden ama kalkacak halim yok
Ben de calistigim okulu sevmiyorum, ama ogrencilerime kiyamiyorum. Ulasimim da zor, yogunum da cok. Oyle ahim sahim ogrenciler de yok, aslinda hepsi vasatin da altinda akademik olarak ama kiyamiyorum iste. İdare ediyoruz, boyle boyle guzel yerlere gelcez Anarcim geldigimiz zaman da kiymetini bilcez, buraya gelmeden once boyle zorluklar cektik diyebilcez biz buraya gelmeyi hakettik diyecez. Sıkalim disimizi, naapalim

çok güzeller canım rabbim iyi günlerde sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah

aynen canım kesinlikle alınmalı çünkü pansuman yapılırken hastanede çok rahat oluyomuş

Canım senin doğuma ne kadar az kalmış kendime bakıyorumda neredeyse sen çocuğu büyütürsün ben doğurana kadarHayırlısıyla vaktinde gelsinler de önce sonra farketmz tabiki ama insan biran önce kucağına almak istiyor hayırlısı ile o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…