2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doktor söylemedi ama bir yerde okumuştum 5. aydan sonra tehlikeli olabiliyormuş...

Kuzum benim o sadece riskli ve kanama olan gebeler için geçerli..
Ben her kontrolümde özellikle soruyorum ve her seferinde aldığım cevap aynı..
Kanama ve ilişki sırasında bi ağrı yoksa aşırıya kacmamak şartıyla yapabilirsiniz diyo doktorum..

Kuzum benim o sadece riskli ve kanama olan gebeler için geçerli..
Ben her kontrolümde özellikle soruyorum ve her seferinde aldığım cevap aynı..
Kanama ve ilişki sırasında bi ağrı yoksa aşırıya kacmamak şartıyla yapabilirsiniz diyo doktorum..
sağolasın...
benim hiç doktora sormak aklıma gelmiyor inan ki....

sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...

Sisli bir tekirdağ sabahından sana da günaydın canımm akşam olsun da 1 günlük tatilimiz başlasın :))

kızlar bişey sormak istiyorum . ben 1 ay önce tetenoz oldum sağlık ocağında ama yorumlarda 2 kere 3 kere olan var ama 1 ay geçmesine rağmen arayan olmadı sağlık ocağından acaba tek doz yeterlimi gidip bn mi sorsam kı başka varmı diye?:KK49:

canım eğer doğumda beni bebeğimi de doğumda be göbek kordonu düşenne kadar korusun dersen 1 doz yeterli..ben tek doz oldum mesela başka da olmayacağım..

ama beni de 5-10 yıl korusun dersen 2-3 doz yaptırmak lazım..

Kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ...
Olmamak bir sorun teşkil ediyor mu?
Hemen hemen herkes oldu bir ben kaldım sanırım =)

Canim bende olmadim asi ....Hatta arastirdik ama yok Almanya'da.:44: Gebelikte tetanoz asisini gercekten gerekliyse burda neden vurmuyorlar; gereksizse Türkiye'de neden vuruluyor anlamadim:KK43:(

merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..:KK31::KK31:

merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..:KK31::KK31:
geçmiş olsun canım benim
ben daha yaptırmadım ama bizim ailede var şeker....
bende çok gereksiz abur cubur yiyorum bazen özellikle şekerli ,hamurişi falan...
bende nasıl çıkacak acaba

geçmiş olsun canım benim
ben daha yaptırmadım ama bizim ailede var şeker....
bende çok gereksiz abur cubur yiyorum bazen özellikle şekerli ,hamurişi falan...
bende nasıl çıkacak acaba

çok sağol canım..

alışana kadar zor olacak düzenli yemek yeme alışkanlığım çok yoktu benimde düzene alışmak zor aslında saatli yemek :)
ama alışıcaz bebek için..

bizim ailede şeker hastalığı yok cnaım ama bilmem ki birden çok kilo aldım düzensiz beslendim belki onlarla alakalı belki değil hiç bilmiyorum ama çıktı...

1 haftalık deneme sürem var bakalım dr öyle dedi sonunda diyet işe yaramış olursa aynen devam yoksa diyetisyane giderim sanırmm..evde kendim ölçüyorum şimdilik..

bu arada şeker yüklemesinin yapıldığı gün bebeğime tekrar bakıldı yani bu perşembe..31 cm 790 gr olmuş kilolu değil şimdilik..dikkat ettiğim sürecede çok almaz kuzum inş..

özel hastaneler kendilerine güveniyorlar ve olmasanızda olur diyolar ama olmakta fayda var bence neden olmadın sen canım

doğum sırasında kullanılacak metal malzemelerin temiz olmaması durumunda bebekle annenin tetenos a karşı korunması için miş
özellikle sezeryan doğum yapan anneler için...hastaneler mutlaka temizdir ama tedbir amaçlı...
hamileleik süresince ve doğum sırasında hiç bir şey olmayabilir ama aşının yapılmasında da bir sakınca yokmuş...
çalışma şartları hijyenik ve steril olmayan insanlar var ve ne yazık ki böyle olan bazı hastaneler de var...

Doktorum yaptırmam gerektiğini söylemedi.
Ayrıca şu an oturduğum yerde 6 aydır bulunuyorum sanırım kaydım eski oturduğum yerde ki aile hekimimde gözüküyor.
Arayan da olmadı...
Gidip yaptırayım bende.
Sağolun kızlar.

Canim bende olmadim asi ....Hatta arastirdik ama yok Almanya'da.:44: Gebelikte tetanoz asisini gercekten gerekliyse burda neden vurmuyorlar; gereksizse Türkiye'de neden vuruluyor anlamadim:KK43:(

Burada da sağlık ocakları dışında, özel ve ya devlet hastanesi yapmıyor canım.
Zorunluluğu yok.
Belki de o sebepten dolayı yapılmıyordur orada.

Geçmiş olsun canım...
Diyete uyarsan sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun.

İnternetten aldıklarım geldi kızlar =)
Hepsi çok güzel.
Gerçekten uygun fiyata gayet kaliteli duran ve sağlıklı kıyafetler aldığım için çok memnunum.
Eşim şimdi tutturdu bu saatte sinemaya gidelim diye, gidip geleyim paylaşırım.
Öptüm hepinizi kocaman. :KK19:

$1530536_10152082438248104_1179607813_n.jpg

bu araada odamızın siparişini de verdik:KK16::KK16::KK16: çilek odalarından vazgeçemedim..üzerindeki çıkartmalarda sıkıldığımızda yada ikinci bebeğimiz erkek olursa vs değişebiliyormuş:KK16:

kızlar merhaba iyi hafta sonları nasılsınız bebişler de iyidir umarım ben grip oldum sanrım göğüslerim ağrıyor ve hırıltı var öksürük başladı inşallah bebişim etkilenmez o kadar koruyorum kensimi yinede yakaland:nazar:m işte

kızlar merhaba iyi hafta sonları nasılsınız bebişler de iyidir umarım ben grip oldum sanrım göğüslerim ağrıyor ve hırıltı var öksürük başladı inşallah bebişim etkilenmez o kadar koruyorum kensimi yinede yakaland:nazar:m işte

geçmiş olsun canım dinlen bol bol..ballı limonlu sıcak su iç zencefilde katarsaz azcık öksürüğüne iyi gelir..

geçmiş olsun canım inşallah geçer biraz diyet yapacaksın sadece benimde 10 ocakta var bakalım nasıl çıkacak inşallah sorunsuz çıkar

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ıhlamur iç dinlen

sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...

günaydınlar...ayyy canım sen cumartesi günüdemi çalışıyosun.günün çabuk geçer inşallah

X