- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
doktor söylemedi ama bir yerde okumuştum 5. aydan sonra tehlikeli olabiliyormuş...
sağolasın...Kuzum benim o sadece riskli ve kanama olan gebeler için geçerli..
Ben her kontrolümde özellikle soruyorum ve her seferinde aldığım cevap aynı..
Kanama ve ilişki sırasında bi ağrı yoksa aşırıya kacmamak şartıyla yapabilirsiniz diyo doktorum..
sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...
kızlar bişey sormak istiyorum . ben 1 ay önce tetenoz oldum sağlık ocağında ama yorumlarda 2 kere 3 kere olan var ama 1 ay geçmesine rağmen arayan olmadı sağlık ocağından acaba tek doz yeterlimi gidip bn mi sorsam kı başka varmı diye?
Kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ...
Olmamak bir sorun teşkil ediyor mu?
Hemen hemen herkes oldu bir ben kaldım sanırım =)
geçmiş olsun canım benimmerhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..
geçmiş olsun canım benim
ben daha yaptırmadım ama bizim ailede var şeker....
bende çok gereksiz abur cubur yiyorum bazen özellikle şekerli ,hamurişi falan...
bende nasıl çıkacak acaba
özel hastaneler kendilerine güveniyorlar ve olmasanızda olur diyolar ama olmakta fayda var bence neden olmadın sen canım
doğum sırasında kullanılacak metal malzemelerin temiz olmaması durumunda bebekle annenin tetenos a karşı korunması için miş
özellikle sezeryan doğum yapan anneler için...hastaneler mutlaka temizdir ama tedbir amaçlı...
hamileleik süresince ve doğum sırasında hiç bir şey olmayabilir ama aşının yapılmasında da bir sakınca yokmuş...
çalışma şartları hijyenik ve steril olmayan insanlar var ve ne yazık ki böyle olan bazı hastaneler de var...
Canim bende olmadim asi ....Hatta arastirdik ama yok Almanya'da.:44: Gebelikte tetanoz asisini gercekten gerekliyse burda neden vurmuyorlar; gereksizse Türkiye'de neden vuruluyor anlamadim(
merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..
kızlar merhaba iyi hafta sonları nasılsınız bebişler de iyidir umarım ben grip oldum sanrım göğüslerim ağrıyor ve hırıltı var öksürük başladı inşallah bebişim etkilenmez o kadar koruyorum kensimi yinede yakalandm işte
merhaba kızlar şeker yükleme testini yeniledik 100 yüklme yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende..bebek için tehlikeli durumlar olabiliyormuş bu yüzdende diyete başladık malesef..
kızlar merhaba iyi hafta sonları nasılsınız bebişler de iyidir umarım ben grip oldum sanrım göğüslerim ağrıyor ve hırıltı var öksürük başladı inşallah bebişim etkilenmez o kadar koruyorum kensimi yinede yakalandm işte
Eki Görüntüle 903611
bu araada odamızın siparişini de verdikçilek odalarından vazgeçemedim..üzerindeki çıkartmalarda sıkıldığımızda yada ikinci bebeğimiz erkek olursa vs değişebiliyormuş
sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...
geçmiş olsun canım dinlen bol bol..ballı limonlu sıcak su iç zencefilde katarsaz azcık öksürüğüne iyi gelir..