Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Amin amin amin inşallah 🙏💞 valla geri sayım başladı 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı🙏 burda doğum yapmış arkadaşlar emzirme den konuşmuşlar okuyunca bile duygulandım🥲🥹 bir kaç haftaya herkes emzirmeden falan bahsedecek burda 🥹
İşin ilginci hamilelik beyni midir nedir ben bunları kendi kendime idrak edemiyorum, şimdi sen söyleyince birden heyecanlanıyorum evet yakın zaman içinde hepimiz doğurmuş olacağız diye 😂😂 birisi yazıyor şu haftadayim diye, sonlara yaklaşmış maşallah diyorum, bakıyorum kendim de bir hafta gerideyim ondan ama kendimin farkında değilim 😂😂 işlerimi bitirmediğim için beynim benim de en fazla bir ayım kaldığını kabullenmiyor galiba 😂

Benim de sezeryan olacak. 37li haftalar erken değil mi peki doktor mu almak istiyor. Benim 27 kasımda 38+6 oluyor
Yok eksik yazdım sanırım. 37+4 de çatı muayene olacağım artık o hafta doğurmam gerekiyor bebeğin kilo açısından eğer ki doğurmazsam doğum başlamaz ise bebek 3500ü geçmiş oluyor mecbur sezeryana kalıyorum onda da bildiğim kadarıyla 40 ı beklemiyorlar yani ben kendimce matematik yaptım. 38. Hafta da alır diye düşünüyorum ortalarında felan bu hesaba göre işte aşağı yukarı 15 günüm felan var.

Kızlar eşime çok sinirliyim ya. Eşimin ablası falan haftada 2 3 kez görüntülü arıyor özellikle pazarları babası da akıllı telefon aldı o da pazarları görüntülü aramaya başladı. Ve ablası sabah 11.30 da aramış daha uyuyorduk. Neyse eşim dönmedi .Bugün babam annem kardeşim akşam yemeğine geldiler, kardeşim ve eşimin arası epey iyi o dünden gelmişti annemle babamda birkaç saat önce geldi. Neyse biz annemle yemekleri ayarlıyorduk ablaı yine görüntülü aradı eşimde açmış odada işi vardı bir iki dk o ara konuşmuş sonra baktım kapatmadı sinirlendim geri gelmiş annemler gösteriyor beni falan gösteriyor çok siniflendim Ablası da çekirdek çitleye çitleye napıyonuz öyle bi ahmeti aradıydım falan dedi sonra kapattılar ama aşırı sinirim bozuldu benim ailem asla pazar ya da eşimin evde olduğu saatte görüntülü aramaz hele ki onun ailesi bizdeyken. Ki demiştim hadta içi ablası napıyosun falan yazmıştı annemler gelcek haftasonu diye bahsetmiştim. Bana çok saygısız ve görgüsüzce geliyor böyle şeyler. Sonra eşimin telefonuna baktım kaç kere aramış diye. Aramadan da niye telefonlarımı açmıyosun falan yazmış eşimde 12den önce pazarları görüntülü arama demiş gülerek. Yani gerçekten inanılmaz görgüsüzce zaten 4 çocuklu çocukları da görgüsüz olan birisi. Tahammül ediyorum asla bir sayfısızlık Kırıcı bir şey söylemedim hep güler yüzlü iyi niyetliyim aramızda bir problem olmadı ama o kadar sinirlendim ki yüzüm falan düştü ağlıycaktım sinirden. Durum falan atasım geldi göndermeli hiç sevmem öyle şeyleri ama yani evli bir çift pazar bence asla aranmaz benimde erkek kardeşim var asla böyle bir şey yapmam evlenince yani. Gerçekten eşime de sinirliyim yüz buluyor ailem varken de sabahın köründe de istediğim saatte ararım rahatlığını veriyor bence onlara. Eşime çok öfkeliyim ama sanki farkında bile değil.
Ya her şeyi geçtim de görüntülü aramak nedir allasen, hele terörist gibi öncesinde müsait misin vs diye sormadan ne münasebet yani. Hiç sevmem. Habersiz eve gelmekle aynı nerdeyse yani, çok densiz biriymiş. Eşinde bitiyor iş, açmaz olur biter.

meyveliruj3 meyveliruj3 rüyamda ablamdan rica ediyorum benim yerime doğuma girecekmiş, sedyeye yatırıyorlar. Korkma hiç acımayacak ufacık kesecekler ben burdayım falan diyorum. 😂 genele şartlamayayım diyorum bir yandan ama ikilemdeyim bakalım Şuan 36 dayım iki hafta içinde karar veririm sanırım …
keşke böyle bişey olsa benim de eşim ben çatır çatır normal doğururdum diyor çok istekli kendisi 🫃🏼🤣 ikinciyi istiyosan zaten senin hamile olman lazım dedim 🤣🤣 ilkini sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah 🙏🏻

yarim saat icinde 10 kere tuvalete gitmisimdir herhalde bebek asiri hareketli ve surekli idrar torbasina baski yapiyor ya sizinde boyle mi

İşin ilginci hamilelik beyni midir nedir ben bunları kendi kendime idrak edemiyorum, şimdi sen söyleyince birden heyecanlanıyorum evet yakın zaman içinde hepimiz doğurmuş olacağız diye 😂😂 birisi yazıyor şu haftadayim diye, sonlara yaklaşmış maşallah diyorum, bakıyorum kendim de bir hafta gerideyim ondan ama kendimin farkında değilim 😂😂 işlerimi bitirmediğim için beynim benim de en fazla bir ayım kaldığını kabullenmiyor galiba 😂
Hepimiz aynıyız inan bana. Burda okumasam hiçbişey yapamam bende 😃🤭 hazırlıkları falan hep burda okudum da yaptım yoksa ben daha beklerdim, ertelerdim sanki hiç doğmayacakmış gibi 😃 lanet bi erteleme huyum vardır zaten oldum olası.
Nacizane tavsiyem herkese tabi hazırlıkları yapın bitirin vakit ilerledikçe zor oluyor 32.haftada arkadaşlarım falan söylerdi güler geçerdim doğruymuş çamaşırları halledicem diye bi hafta bel ağrısı çektim 🥲 yardımcı olacak birileri varsa iyi ama yoksa tek başına baya zor oluyor yıka kurut ütüle yerleştir

Yok eksik yazdım sanırım. 37+4 de çatı muayene olacağım artık o hafta doğurmam gerekiyor bebeğin kilo açısından eğer ki doğurmazsam doğum başlamaz ise bebek 3500ü geçmiş oluyor mecbur sezeryana kalıyorum onda da bildiğim kadarıyla 40 ı beklemiyorlar yani ben kendimce matematik yaptım. 38. Hafta da alır diye düşünüyorum ortalarında felan bu hesaba göre işte aşağı yukarı 15 günüm felan var.
Kusura bakma arkadaşım ben anlamamışım 🙂 son zamanlardaki genel halim bu. Iq'm günbegün düşüyor 😃 evde de böyleyim maalesef. Evet sezeryanda 40ı beklemiyorlar benim doktor 39u bile görmüyormuş hatta. Hepimiz için geri sayım başladı.

Kızlar merhabalar. Normalde şubat annesi olmam gerekıyor fakat ikizler erken gelmekte kararlı görünüyor bende. Aralık annesi olma yolunda ilerliyoruz gibi görünüyor. Aranızda nidicart ya da nidilat kullanarak erken doğumu gecıktirebilen var mı dıye soracaktım. Varsa kaç hafta geciktirebildi ilaç, günde 4 kullanmaya basladım serklajlıyım fakat rahim agzı 36dan 16-20 arasında gidip gelmeye basladıgı ıcın basladık

Hemşireye verilecekler

5li hastane çıkışı
Uzun kollu zıbın
1 bez
1 penye çorap
Penye battaniye (kalından vazgeçtim)

Bebo yedekler

1 uzun kollu zıbın
3 kısa kollu zıbın
3 hastane çıkışı
1 tulum
(Bence çok ama herkes 4 yedek koy dedi koydum)
12-15 bez
3 alt açma örtüsü
Bebo temizleme pamuğu
Islak mendil
2 müslin örtü (4 koy dediler buna da sie dedim)
5 ağız mendili
1 kalın battaniye
2 kalın 1 ince çorap

Benim için

1 sabahlıklı pijama takımı
1 sabahlıklı gecelik
1 gecelik
(Bence 3 de fazla, 4 dediler ama yuh dedim reddettim ahfkd) hepsi ince bu arada benim.
Lohusa tacı
Crocsla gidicem uğraşamam ayakkabıyla falan
6-7 adet depend
Uzun ped
Makyaj malzemesi (koymadım, ayarlıcam)
Saç şekillendirme maşa vs, tarak
Eşofman takımı
1 kalın çorap
1 normal çorap
2 emzirme sütyeni
2 de don koycam

Emzirme

Kaşık biberon
Göğüs kalkanı
Meme kremi
Emzik
Silikon göğüs ucu
Göğüs ucu çıkarıcı -çökük benim biraz
Süt sağma pompası alma dediler ama alcam
Gümüş kapak -emin değilim

Puset, hediyelik zart zurt var bir de. Ben tamamını hazırlamadım kırışmasın diye askıda benimkiler, bi de meme ucu kremini sürmeye başlarım diye eklemedim. Bebeğin her şeyi organizerlerde hazır. Olası bir ani doğumda çekmecesinde duruyor hepsi. Kabine sığarım galiba, süsleri ayrı bir koli vs koyacağım çünkü. Son dakika sezaryene dönsem dahi yeterliymiş, teyzem bebek hemşiresi bugün teyit ettik.
Kumral, çok açıklayıcı sade ve öz olmuş. Teşekkür ederiiz 🙏🏻 ekran görüntüsünü aldım hemen 💯💯💯

Kedo anaları bir sorum olacak bebetolar doğmadan tüy kısaltması vs yaptırdınız mı kedolarınıza benim tüyleri çokkk dökülüyor bir çare bulmam gerek 🙄 tüylerini kısaltmak bir çözüm değilse kısaltmak istemiyorum tribe giriyor yavruşum çünkü

Kedo anaları bir sorum olacak bebetolar doğmadan tüy kısaltması vs yaptırdınız mı kedolarınıza benim tüyleri çokkk dökülüyor bir çare bulmam gerek 🙄 tüylerini kısaltmak bir çözüm değilse kısaltmak istemiyorum tribe giriyor yavruşum çünkü
Ben no cano zaten bebekle strese girecekler bi de tüy kesimi yapıp iyice hayvanı canından bezdirmek istemiyorum.

Ay bide beni sanci icin yatirdiklarinda kizin biri dogurdu sondayi oda da takdi hemsireler götürmeden kizi direk uyusdurmadan 😱 ay ben napim ya nerelere gidem hshhshshs
Ben lisede sağlık okudum. Stajda sonda takıyordu hemşireler doktorlar yanımızda öyle uyuşturmaya gerek olacak bir durum değil. Ih mıh olunur anlık sadece

Ben düşündüm tıraş ettirmeyi ama buradaki arkadaşlar genelde ettirmiycek diye bende vazgeçtim gibi bu ara düzenli taramaya başladım daha iyi sanki.

BioFeline Plus+b for Cats 50 ml Kediler için Tüy Sağlığı Damlası Yorumları - Trendyol Birde bu damladan aldım bir süredir fayda etmiştir belki

X