2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar ya çok şiddetli bi şekilde midem yanıyo ne yapsam geçer bi akıl verin bana(

Merhaba
Ben de aynı dertten muzdaribim. Gaviscon şurup önerdi doktorum, dayanamadığım son noktada 1 yudum içiyorum.
Yediklerine de dikkat etmen gerekli, asitli yiyeceklerden (limon, portakal, mandalina...gibi) uzak durmaya çalış
Not: 24 haftalığız :)

Güzel haberlerle gel canım, maşallah bebeğine. Annem de kahverengi yün aldı, "beraber" fermuarlı battaniye-tulum öreceğiz; o örer ben bakarım artık
:) insallah Snowycimm. Sen naaptin alis-verisini bugun? Kolayladiniz mi ihtiyaclarinizi? Valla ben de beceremezsem koycam bi kenara, annaannesi tamamlasin bi heves niyetlendik bakalim :)

kızlar dün tetanos aşımızı olduk sol kolum ağrıyor bugün ama kullanabiliyorum şükür ama yinede ağrı var
Gecmis olsunn. Benim de pazartesi 1.de skntı yasamadik ama bundan korkuyorum. Atesin yukselebiliomus canim, tedirgin olma

Canim Biberon tekli mi ikili set mi? İkili setleri 40 kusur die biliorum. Puset konusunda da yardimci olamiicam, kelin merhemi olsa kendi basina surermiss ben ikisini de aldim.
Ayy, gecmis olsun, gencecik kiz ne kadar korkmustur. Bebegi icin hele... Amin yaa, valla Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bizde aynı şeyi yaşadık benimde 7 haftalıkken kalbi durdu ve bizim çocugumuz olmuyordu.mucizeydi o bizim için.ama dayanamadı.kürtaj oldum.çok zor geçti birde kürtajım.eşim ameliyathanenin kapısında aglamış beni görünce baygın dayanamamış.çok üzüldük.ama ardından hemen hamile kaldım çok sevindik.riskli hamilelik geçiriyorum ilk üç ay hastanede yattım hep.yani hep kaybedecegimizi düşündü eşim bundan dolayı.umut baglamıcam dedi bana ne zaman kucagıma alırım ozaman herşey degişir diyo.şimdi okadar şeye ragmen kızım saglıkla büyüyor karnımda.kızımın yaşıcagına tek inanan ben ve annem babamdı.herkez düşecegini yada saglıksız oldugunu düşünüyor hala.özellikle eşimin ailesi.ama ben ve ailem hep inandık ve kızım içimde tekmeleriyle beni yalnız bırakmıyor.o benim mucizem.ve annesi anneannesi dedesi dayıları onu çok seviyoruz.oda bizim sevgimiz karşısında daha da güçleniyor içimde.rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız mucizenizi canım

Ben de dogum hikayeleri okuyup bebeklerini kucaklarina alan annelerin yazdiklarina aglamistim bi posta, dedim topige bakayim da kafam dagilsin biraz ama... Kiz aglattiniz beni yaaa :'( insallah mucizeleriniz sag salim hayatlarginiza girer de sizler gibi uzuntuler yasayanlarin da mucizesi olurlar. İnsallah hepimiz sag salim aliriz yavrularimizi kucaklarimiza, hayatlarimiza...

O yaşananlardan sonra tekrar hamile kalmak çok güzel ama aynı korkuyu yaşamak çok fena..
Bendr her dr a gittiğimde acabalarla soru işaretleriyle gidiyorum..
Kapıda beklerken ellerim ayaklarım buz oluyo hala daha..
Hele o kürtajdan çıkıp karnına elleyince zaman dursun istiyorsun..
Pofff aglamicam bebişime yazık. .

Millet tam sığır olmuş
Minibüse bindim itişe,kakışa biniyorlar sağına soluna bakmayıp..
Binen çarpıyor, inen çarpıyor.
Ne kadar dikkatsiz bir milletiz.
Bir de özellikle bayanlar yapmıyor mu deli oldum deli...
Mini etekli hatuna yer veriyorlar.
Hamile ve ya elinde baston olan yaşlıları ayakta bekletiyorlar.
Adaletine civi çaktığımın dünyası

Ahhhh kuzum ahhh kimsenin kimseye saygısı kalmadı ki bu dünyada..
Sen yinede sakin ol minigini düşün emi fındığım..

cok dorusun canım bende cok kızıyorum bu ınsanlara sen sakınmasan mazzalh hayvan gbı davranıyolar yaa

Allah bir daha yaşatmasın inşallah. benim eşim daha farklı yaklaşıyor olaya. bu bebeğimizi Allahın izniyle kucağımıza alacağız diyor. hala ölen meleğimizden bahsederken tontişim diyor. ama karamsarlık yok içimizde artık. meleğimi cennetine layık gördü rabbim.

kızlar bişey sormak istiyorum . ben 1 ay önce tetenoz oldum sağlık ocağında ama yorumlarda 2 kere 3 kere olan var ama 1 ay geçmesine rağmen arayan olmadı sağlık ocağından acaba tek doz yeterlimi gidip bn mi sorsam kı başka varmı diye?

bende geçen ay ilk dozu olmuştum hemşire bir ay sonra 2. doz için gelceksn dedi dünde ikinci dozumu oldum 6 ay sonrada 3. var toplamda 5 doz oluyormuş istersen bir gidip sor

Kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ...
Olmamak bir sorun teşkil ediyor mu?
Hemen hemen herkes oldu bir ben kaldım sanırım =)

sisli bir ankara sabahından
günaydın hamişler...
snowy nin annesi geldi galiba ,alışverişe çıkacaklardı bu gün...
bazı arkadaşların doktor randevusu vardı...iyi haberlerle gelsinler inşallah...
benim gibi iş yerinde olanlara günleri çabucak geçsin inşallah...
evdeki hamişlere de kendilerini fazla yormadan evin ve bebeklerinin tadını çıkarmaları dileğiyle...

Günaydın canım..
Gün çabucak geçsin çabucak evinde ol inşallah..
Evet yaa ankaranin bu havası insanın içini karartiyo

Kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ...
Olmamak bir sorun teşkil ediyor mu?
Hemen hemen herkes oldu bir ben kaldım sanırım =)
doğum sırasında kullanılacak metal malzemelerin temiz olmaması durumunda bebekle annenin tetenos a karşı korunması için miş
özellikle sezeryan doğum yapan anneler için...hastaneler mutlaka temizdir ama tedbir amaçlı...
hamileleik süresince ve doğum sırasında hiç bir şey olmayabilir ama aşının yapılmasında da bir sakınca yokmuş...
çalışma şartları hijyenik ve steril olmayan insanlar var ve ne yazık ki böyle olan bazı hastaneler de var...

Günaydın canım..
Gün çabucak geçsin çabucak evinde ol inşallah..
Evet yaa ankaranin bu havası insanın içini karartiyo
ben böyle havaları da severim aslında...eşimin erken gelmeyeceği akşamlar iş yerimden kaçta çıktığım sorun olmuyor hatta iş yerimi de çok seviyorum...
sabah kalktığımda eşim kahvaltı hazırlamış...yani kahvaltı dediysem peynirle zeytini yan yana koyabilmiş hatta birde yumurta haşlamış :)))
2 gündür bir manalı manalı bakıyordu bana bu sabahta böyleydi....neyin var dedim...işyerin de üşüdükleri için arkadaşı keçi boynuzu pekmezi almış eşime de içiriyormuş...ama kendini çok enerjik hissediyormuş ...dedim sakın sakın
bak bebeğimizin gözleri de açıldı seni görür korkar sonra...benden önce ilk babasıyla tanışmasını istemem dedim :))))

Ayyyy Kıyamam ama yazık adama..
Bak o kadar kahvaltı hazırlamış adamcağız
Ne var sanki bi güncükten bişey olmaz yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…