Iyı cnm nolsunmerhaba selam nasılsın...
Iyı cnm nolsun
Cocuklarla ugrasıyrm
Kucugu onbır aylık oldu
Buyugu krese ocakta basladı hep hasta
Genız etı amelıyatı olacak
Sızden ne var ne tok
Verdın mı krese kuzuyu
selam canım .hayirli ramazanlarMerhaba kızlar selam
merhaba kızlar.poyraz sımdı 3 buçuk yasında.seneye kreşe vermeyı düşünüyorum.ıcınızde devlet kresıne veren var mı?yoksa hepsı ozele mı gıdıyor.ben 4 saattlık vermeyı düşünüyorum .bana yardımcı olur musunuz
hoş geldin canım bende buraya çoktandır uğramıyorum sen nasılsın iyimisin çocuk bitanemi:) bende bir tane daha ama artık düşünüyorumMerhaba arkadaşlar.. Beni hatırlayan var mııı???? Kurum siteyi açınca bi bakayım dedim tekrar kısıtlamadan.. Nasılsınız? O kadar çok oldu ki sizlerle görüşemeyeli.. Benim oğlum da büyüdü.. Özledim sizleri..
bende girmiyordum kapanmıştır diye ama aktifmiş sevindim nik değiştirdim o yüzden belki tanımayabilirsiniz bazı arkadaşlar burda daha ne güzelKizlarrrr selammmm....neredeyse 2 yıldır girmiyordum bu topike...duygulandım şuan. Benim paşabey 3.5 yaşında oldu... 2.nin zamanida geldi artik. hepinize çok selam...
bayramdan sonra düşünüyorum gülüm geç bile kaldık aslındaİyiyim canım çok şükür ya.. Evet bende de bir tane henüz.. İkinci için çalışmalar devam ediyor
Sen neden düşünmüyorsun ya? :) Beraber hamiş olalım:)
Of evet canım aynen.. Benim gebelikte oluştu ilerlemiş anlamadılar lohusayken 5. günden itibaren çilem başlamıştı. Berbat bir durum bi de ameliyat edemediler 20 gün çektim onu dikişler patlar diye.. İyi olmuş kurtulmuşsun..bayramdan sonra düşünüyorum gülüm geç bile kaldık aslında
safra kesesinden ameliyat oldum işte ağrılarım arttı hamilelik tetikler dedi
sende çok zorluklar çekmiştin o konuda doğumda
sen düşünüyorsun ama demi
başka sayfada denk gelmişti:)azönce
inşallah canımOf evet canım aynen.. Benim gebelikte oluştu ilerlemiş anlamadılar lohusayken 5. günden itibaren çilem başlamıştı. Berbat bir durum bi de ameliyat edemediler 20 gün çektim onu dikişler patlar diye.. İyi olmuş kurtulmuşsun..
Evet canım ben de bir sürü hikaye sorun neler yaşadım şu 2-3 senede :) Şükür bugünümüze bakalım nasip olacak mı bu ay:)
inşallah canım
beni kapalı yaptılar çabuk iyileştim
hayırdır ne sorunu
ooo çok geçmiş olsun canım yaaaYa ailesel mevzuları geçelim şimdilik :)
Ben de 7-8 ay öncesinde sezaryen yerimin biraz üstünde bi şişlik oluyordu dokunamıyordum regl dönemlerimde meğerse endometriozis miş.. Allah'tan rahim değil deri altı.. Her dokto bişi söyledi alınsın alınmasın vs.. En son bu doktorda karar kıldım biran önce gebelik olsun o da bunu geriletebilir dedi. İlla ameliyat dersen herkes yapmasın dedi.. Onun için çabalıyoruz regl dönemlerim korkunç geçiyor ağrısı acısı bi tuhaf.. Sani yeni sezaryen olmuş eve gelmişim gibi bir hisle dolanıyorum her ay 7 gün..
Çok teşekkür ediyorum sağolasın..ooo çok geçmiş olsun canım yaaa
Allah şifalar versin
oğlişe kim bakıyor kreşemi verdin
iyi ne güzel canımÇok teşekkür ediyorum sağolasın..
2 yaşından beri kreşte canım evet..
Kocaman oldu ya.. İnanamıyorum bazen..
Buraya geldim bugün baktım profilde taa minicik hali..
İnanamadım :) Değiştirdim :)
iyi ne güzel canım
benim kızım bakıcıda bakıcım aynı binada olunca kreşe vermek istemedim ikinciye baktırrım diye
seneye yarım gün falan versem diyorum anaokulu yada kreşe
çok içine kapanık
arkadaşlarım geliyor onların çocukları canavar gibi maşallah kreşte diye galiba