2014 Kasım Anneleri

Canım gaz için gittim fakat. Gece ağzımdan su geliyor diyince parazit deyip parazit ilacı verdi. Ama 1 ay korunmalisiniz yazısını görünce ben hapı çoktan icmistim

Canım gaz için gittim fakat. Gece ağzımdan su geliyor diyince parazit deyip parazit ilacı verdi. Ama 1 ay korunmalisiniz yazısını görünce ben hapı çoktan icmistim

hmm parazit hamilelik varmı şuan yok heralde
belki bebeğe zarar veren bişeydir henüz yokken bence
korun ve ilaca devam et derim ben.

Tedavinin bitir daha sonra hamilelik düşün derim .hamilelik 9 ay sonrasında 2 yıl emzireceksin bu nedenle 3 yıl tedavi sürecin sıkıntı

Herkese merhaba. Hepinizi o kadar çok seviyorum ki çok şey öğrendim sizlerden.yakın olsak keşke birbirimize gidiş gelişimiz olsaydı.poyraz 14 kasımda 3 oldu.aras 24 kasım da 1 oldu.zaman su gibi aktı geçti. Karnmda tekmeleri halen aklımda. Spınal sezeryan de içimden çıktıkları an hâlâ dün gibi hislerimde.buda bizden gelsin.

Eklentiler

• IMG-20171125-WA0002.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20171125-WA0020.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20171125-WA0131.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu arada ıkısınıde aynı gün kutladık 24 kasımda. İki çocuk için toplandı tüm aile. Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin. AMİN

Eklentiler

• IMG-20171125-WA0061.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 83

ohh maşallah iyi ki doğmuşlar nice güzel
yaşları olsun kuzuların. ne güzel günleri
arası çok değil 2 sini bir yaparsın çok iyi olur.

Cnm sey sorucam sana cocuklarda parmak emme durumu vardı demı
Nasıl gıdıyor
Bnmkı altı aylık emerek uyuyor
Bıraktıramadım
Ne önerırısn

Cnm sey sorucam sana cocuklarda parmak emme durumu vardı demı
Nasıl gıdıyor
Bnmkı altı aylık emerek uyuyor
Bıraktıramadım
Ne önerırısn
Evet var fotolar fa da görüldüğü gibi. Küçüğü hiç emzk almadı hep parmakla kendini yatrdı. 12 aylık halen emiyor. Çok kçük bıraksın diye uğraşmıyorum.poyraz da ona bakıp yapıyo ozenıyo bebekleşiyo . Küçükken hiç bole bi sorunmz olmamıştı.çok zorrrr çoook. Yemn ederim harap olmş vaziyetteyim. Bana bşy olsa bunlar ortafa kalck diye korkmaya başladm

Kızlar ya bişey soracam poyraz da aras da balık sevmiyor. Hangı şurup ıyı sizce.3 yasında 14 kilo diğeri daha zayıf. Bide propolis kullanan var mı

Ya aynı durumdayım Allahtan buyuk emmıyor oyle
Napıcaz ya

Kızlar ya bişey soracam poyraz da aras da balık sevmiyor. Hangı şurup ıyı sizce.3 yasında 14 kilo diğeri daha zayıf. Bide propolis kullanan var mı

canm benimkide 14 kilo sağlıklı olsunlar
ufukhan hiç bişey yemez sebze daha 1 kere ağzına sürmedi
okulda yiyo diyorlar pek inanmıyorum ama bilemedim evde savaş veriyoz
balığı zar zor yediriyorum ben hamsi vs mesela 5 tane de yese kardır diyorum.somon falan çok denedim
et sevmediği için oda etli geliyo ya onu çıkarıyo yemiyo maalesef propolis çok araştırdım daha almadım ama
bende düşünüyorum propolis hem okula gittiği için bağışıklık için hemde iştah açar diyorlar bakıcam
birde ham balı var ben 2 sini alıcam damlayla daha iyi olur diye düşünüyorum..

Canım nice yıllara iki pasayida öpüyorum.cok tatlı gozukuyorsunuz.allahim mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…