2014 Kasım Anneleri

hoş geldin canım nasılsın varmı belirtiler hamilelik ile ilgili
Yok canım daha erken.. Bugün doktordan geldim işte.. Klomen kullandığım için yumurtalarıma baktı. Çatlatma iğnesi bile verdi. Hiçbir sorunum yokken bu tedaviyi görüyorum ya tuhaf hissediyorum kendimi :) Bakalım daha ay sonuna belli olacak inşallah:)

hadi hayırlısı canımm

Aynen öyle canım..
Sanırım çoğu hiç gelmiyor artık..
Takip ettiklerime de baktım çook eskilerde..

gelen oluyor ama bizim gibi belli başlı
lilipit mesela arada geliyor onun dışında pek görmedim
baya unutanlar var ilklerde baya aktifti topik..

canim bende devlet kresine verecegim.akranlari ile oynasin diye.36 ile 48 ay arasina verecegim.diger sınıflarda cocuk ezilir dediler

kızlar oglumu bu yil krese gonderecegim.kaybolmasindan cok korkuyorum. biraz arastirdim cocuklar icin akılli saatler var.belirledigin alanin dısina ciktiginda cep telefonuna sinyal gonderiyoru.nerde oldugunu gore biliyorsun.cocuk seni araya biliyor sen cocugu vb. sizce nasil.kullananız var mı.

Yok ama ben ilkokula başlayınca düşünüyorum..
Kreşten de her saat başı ya da iki saatte bir haber alıyorum..
Tabi ki her şey olabilir ama kreşte en azndan başlarnda en az iki öğretmen oluyor o kadar panik yapma canım..
Sık sık haber alırsın..

kızlar bu kadar evhamlı olmayın ben geçen dönem ekim de verdim
3 yaşında bile olmamıştı çok memnun kaldım her yönden özel kreş.
eğitimli insanların bakması farklı ilgilenmesi falan bizim gibi tabiki kimse
bakamaz ama kötü birşeyi de kimse göze alamaz bilicen araştırıcan güvenilir yer bulana
kadar haberlere çıkan olaylar kafamızı çok karıştırıyor ama herkes buna cesaret edemez.
o dediğin şeyi bilmiyorum ama kreşte gerek yok ilkokula gittiği zaman daha mantıklı olur sanki
kreşte çünkü sürekli takipteler biyere çıkamazlar.

aynen cnm ben başlarda çok arıyodum
napıyo falan diye sonraları çok aramamaya başladım
sonuçta benim gibi kaç tane veli var hepsi arasa öğretmenler
çocuklarla ilgilenemez aralara dek getirip yada akşam çocuklar dağılınca
arayıp bilgi alıyorum çok memnunum ben bu sene de aynı yere devam belkide
bizim dikkat edemediğim şeylere dikkat ediyorlar rahat olalım bence...

Ne kadar öyle olsa da işte anne yüreği canım merakta kalıyorsun..
Ama insana güven veren bir yer olursa bir nebze içimiz ferahlıyor..
..

Kızlar ben de beyazinci hatırladınız mı ? Kuzum geçmiş olsun benim de sezeryan dikişimin hemen üstü sol da fındık büyüklüğünde beze gibi şişlik oldu. Genel cerraha gittim. Endometriozis olduğunu söyledi. İstersen alalım ama zararsız bişey dedi. Adet öncesi bildiğin zonkluyordu sonra geçiyordu ağrısı. Herhangi bir işlem yaptırmadim. Şimdi 2. Bebegim oldu henüz 45 günlük:)

Şimdi 2018 Mayıs anneleri grubundayim ama burası ilk heyecanım Yeri çok ayrı ben de. Buradaki sohbetimizi çok özledim.

Bu arada 2. Bebiş isteyen arkadaşlarım Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gönlünüze göre versin. Eren 3,5 yaşında ve çok zor bir cocuk. Kardeş kıskançlığımızda çok fazla ama herşeye değer. Bebiş kokusunu özlemişim meğer..

Ayy kuzum yaaa..
Evet hatırlıyorum seni ben az çok..
Demek ki seninki de deri altı..
Evet aldırma taraftarı olmadı benim burdaki doktorum yayılma ihtimali yükskemiş ama benim sancım çok oluyordu regl dönemimde çok ağrı sızı yapıyordu bu yüzden gebelik oluşturalım acilen dedi..
Şu an testlere göre gebeyim sanırım ama daha kese ve kalp atışını görmeden emin olamıyorum..
Oyy kuzum 45 günlük he..
Allah bağışlasın kuzuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…