Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok selamlar.
Sizde de aynı durum var mi acaba.oglum geçe ayağım ağrıyor diye kalkıyor.biraz masaj biraz sevimce tekrar uyuyor.
Benim oğlan da 3 yaşında geçen aynısı oldu megersem ayağı uyuşmuş nasıl ağlıyor agriyooo diye sonra her yerine bastiryorum kemiğini mi çayları vs diye. Sonra ayağının duruşundan uyuştuğu kanısına erdim ve derken 10 DKK da geçti belki oyledirKızlar çok selamlar.
Sizde de aynı durum var mi acaba.oglum geçe ayağım ağrıyor diye kalkıyor.biraz masaj biraz sevimce tekrar uyuyor.
Canım biz bunu haftada 2-3 kere yaşıyoruz.buyume ağrısı da diyorlar.yinede bir dr a gosterecegimBenim oğlan da 3 yaşında geçen aynısı oldu megersem ayağı uyuşmuş nasıl ağlıyor agriyooo diye sonra her yerine bastiryorum kemiğini mi çayları vs diye. Sonra ayağının duruşundan uyuştuğu kanısına erdim ve derken 10 DKK da geçti belki oyledir
Canım biz bunu haftada 2-3 kere yaşıyoruz.buyume ağrısı da diyorlar.yinede bir dr a gosterecegim
Görünce yazmak istedim gece olan ağrılar genelde büyüme ağrıları oluyor hele gün içinde benim kızımda dışarı çıktığımızda çok yürürse gece mutlaka masaj yaptırıyor bacaklarına anne ağrıyor diye eltimin oğlu 4,5 yaşında 3 yaş gibi başlamıştı ondada aynı ağrılar eskisi kadar sık olmasada gün içinde çok hoplayıp zıpladığında gece oluyormuş onlar farklı doktorlara gittiler hepsi büyüme ağrısı demiş yaşına göre uzun bi çocuk çok ağrısı olduğu zaman doktoru ağrı kesici vermelerini söylemiş çünkü baya canları yanıyor ağrıdığında ben kendimden biliyorum ergenlik dönemlerimde boy atarken gece bacak kramplarıyla uyanırdım ağlatırdı kramplar boy uzaması durduğunda geçmişti bizimkilerinde hem çok hareketli oldukları dönem artık hemde hızlı boy atıyorlar kuzum onlar içinde çok zor genelde ağrısı olduğu gecenin sabahındada kahvaltı yaparken bir yandan bacaklara masaj yaptırıyor benim kız :)Canım biz bunu haftada 2-3 kere yaşıyoruz.buyume ağrısı da diyorlar.yinede bir dr a gosterecegim
Çok sağol canım büyüme ağrısıymış. Allahım acılarını göstermesin inşalla.Görünce yazmak istedim gece olan ağrılar genelde büyüme ağrıları oluyor hele gün içinde benim kızımda dışarı çıktığımızda çok yürürse gece mutlaka masaj yaptırıyor bacaklarına anne ağrıyor diye eltimin oğlu 4,5 yaşında 3 yaş gibi başlamıştı ondada aynı ağrılar eskisi kadar sık olmasada gün içinde çok hoplayıp zıpladığında gece oluyormuş onlar farklı doktorlara gittiler hepsi büyüme ağrısı demiş yaşına göre uzun bi çocuk çok ağrısı olduğu zaman doktoru ağrı kesici vermelerini söylemiş çünkü baya canları yanıyor ağrıdığında ben kendimden biliyorum ergenlik dönemlerimde boy atarken gece bacak kramplarıyla uyanırdım ağlatırdı kramplar boy uzaması durduğunda geçmişti bizimkilerinde hem çok hareketli oldukları dönem artık hemde hızlı boy atıyorlar kuzum onlar içinde çok zor genelde ağrısı olduğu gecenin sabahındada kahvaltı yaparken bir yandan bacaklara masaj yaptırıyor benim kız :)
Hayır şimdiye kadar hiç karşılaşmadık. Rüya da görüyor olabilir mi? Bugün kızım çiçeklerimi amca kopardı diye kızarak uyandı :)Kızlar çok selamlar.
Canım rüya degilmiş.buyume ağrısı dedi dr.biraz masaj biraz ilgi ile geçiyor bizim kiHayır şimdiye kadar hiç karşılaşmadık. Rüya da görüyor olabilir mi? Bugün kızım çiçeklerimi amca kopardı diye kızarak uyandı :)
canim yazini yeni okudum.o kadar dokunaklı ki.gevtigin yollardan brnde gectim ve seni cok iyi anliyorum.insallah yavrularinı kucagina almis ve buyutuyorsundur.Merhaba arkadaşlar, Konu açıldığından beri takip ediyorum sizleri ama yazmak bugüne kısmet oldu..
Size kendi hikayemi anlatayım. Ben 26 yaşındayım ve yaklaşık 2,5 yıldır bebek istiyorduk. Bu sürede yaşamadığım yapmadığım şey kalmadı desem yeridir.
İlk önce ayak kaldırmalar. Bacak sallatmalar falan baktım olacağı yok ot çöp olaylarına girdim. Aklınıza gelebilecek her kürü , doğal olan herşeyi aylarca denedim. Eşimede aynı şekilde tabi.
Baktım oda bir işe yaramadı doğal yolla olmayacağını anladım. Doktorların dediğine göre bende sebepsiz infertiliteydim. Daha infertilitenin ne demek olduğunu bilmeyen ben bu acı gerçekle karşı karşıya kaldım.. Sonra başladım hormon ilaçlarına önce klomen+çatlatma iğnesiyle denedim 3 ay olmadı. Sonra aşılama süreci ki çok kaliteli 5-6 yumurta + %98 hareketli spermle yapılan 2 aşılamada tutmayınca kendimi tüp bebek serüveninin içinde buldum.
Uzun protokol uygulandığı için 2 ayda öyle bekledim. Vücuduma aldığım hormon iğneleri + pıhtılaşma sorunu olduğu için sulandırıcı iğneler falan çok zor bi süreçti. 9 tane yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. Vee iki yavrumu 5. gün bana 19 Şubatta transfer ettiler.3ünüde dondurdular.Transferim 19 Şubatta yapıldı.
Veeee transferimin 8. günü dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonucum 198,4 çıktı. Hemen doktorumu aradım ve bu sonucun 8. güne göre ikiz olduğu kanaatindeydi. Rabbime şükürler olsun ki ben bir tane isterken Rabbim bana iki tane nasip etti. Her ay yıkılan umutlar hayal kırıklıkları bitmiş ve yepyeni çok güzel olacağını düşündüğüm bir sürece girmiş bulunmaktayım..
Bunu yazmayı okadar çok istedimki.. Ben de HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))) Hemde ikiz gibi.. Bugün transferimin 13. günü akşam doktor randevum var.. İnş değerim katlanmıştır..Burda sizinle birlikteyim bundan sonra.
Bu duyguyu yaşamak okadar güzelki. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşş... Listeye benide eklerseniz çok mutlu olurum.
Sat : 9 Şubat
Kizlarrrr selammmm....neredeyse 2 yıldır girmiyordum bu topike...duygulandım şuan. Benim paşabey 3.5 yaşında oldu... 2.nin zamanida geldi artik. hepinize çok selam...
Valla haklisiniz... ben oğlumu seneye anaokuluna ya da krese başlatmayı düşünüyorum. Isyerim kendimin olunca bu rahatlik oluyor şükür ki. Yoksa gercekten çok zor bu koşullarda cocuk buyutmek.sana da selam. evet baya oldular artık bende evde olsam
çoktan istemiştim zaten 2.yi.kardeş araları çok uzun olmasını
sevmiyorum aslında ama bir çocuğumu daha birine bırakmak istemediğimden
erteliyorum mecburen hayırlısı diyelim.
Valla haklisiniz... ben oğlumu seneye anaokuluna ya da krese başlatmayı düşünüyorum. Isyerim kendimin olunca bu rahatlik oluyor şükür ki. Yoksa gercekten çok zor bu koşullarda cocuk buyutmek.
bu kayin valideler omur torpusu yeminle