2014 Kasım Anneleri

Kızlar çok selamlar.
Sizde de aynı durum var mi acaba.oglum geçe ayağım ağrıyor diye kalkıyor.biraz masaj biraz sevimce tekrar uyuyor.

Kızlar çok selamlar.
Sizde de aynı durum var mi acaba.oglum geçe ayağım ağrıyor diye kalkıyor.biraz masaj biraz sevimce tekrar uyuyor.

selam canım;
bunun herkesd olıcağını düşünmüyorum oynarken bi yere falan vurmuş olabilir mi?
sadece gece uykudamı oluyor yani.

bu arada kızlar topiğimiz popüler konu mu olmuş
yoksa o ayrıntı hep vardı da benmi dikkat etmedim:):):)

Kızlar çok selamlar.
Benim oğlan da 3 yaşında geçen aynısı oldu megersem ayağı uyuşmuş nasıl ağlıyor agriyooo diye sonra her yerine bastiryorum kemiğini mi çayları vs diye. Sonra ayağının duruşundan uyuştuğu kanısına erdim ve derken 10 DKK da geçti belki oyledir

Canım biz bunu haftada 2-3 kere yaşıyoruz.buyume ağrısı da diyorlar.yinede bir dr a gosterecegim

Canım biz bunu haftada 2-3 kere yaşıyoruz.buyume ağrısı da diyorlar.yinede bir dr a gosterecegim
Görünce yazmak istedim gece olan ağrılar genelde büyüme ağrıları oluyor hele gün içinde benim kızımda dışarı çıktığımızda çok yürürse gece mutlaka masaj yaptırıyor bacaklarına anne ağrıyor diye eltimin oğlu 4,5 yaşında 3 yaş gibi başlamıştı ondada aynı ağrılar eskisi kadar sık olmasada gün içinde çok hoplayıp zıpladığında gece oluyormuş onlar farklı doktorlara gittiler hepsi büyüme ağrısı demiş yaşına göre uzun bi çocuk çok ağrısı olduğu zaman doktoru ağrı kesici vermelerini söylemiş çünkü baya canları yanıyor ağrıdığında ben kendimden biliyorum ergenlik dönemlerimde boy atarken gece bacak kramplarıyla uyanırdım ağlatırdı kramplar boy uzaması durduğunda geçmişti bizimkilerinde hem çok hareketli oldukları dönem artık hemde hızlı boy atıyorlar kuzum onlar içinde çok zor genelde ağrısı olduğu gecenin sabahındada kahvaltı yaparken bir yandan bacaklara masaj yaptırıyor benim kız :)

Çok sağol canım büyüme ağrısıymış. Allahım acılarını göstermesin inşalla.

Kızlar çok selamlar.
Hayır şimdiye kadar hiç karşılaşmadık. Rüya da görüyor olabilir mi? Bugün kızım çiçeklerimi amca kopardı diye kızarak uyandı :)

bende herzaman giremiyorum ama arada sirada selam verip cikiyorum iste.ama bitmesin bu topikkkk

canim yazini yeni okudum.o kadar dokunaklı ki.gevtigin yollardan brnde gectim ve seni cok iyi anliyorum.insallah yavrularinı kucagina almis ve buyutuyorsundur.

Kizlarrrr selammmm....neredeyse 2 yıldır girmiyordum bu topike...duygulandım şuan. Benim paşabey 3.5 yaşında oldu... 2.nin zamanida geldi artik. hepinize çok selam...

Kizlarrrr selammmm....neredeyse 2 yıldır girmiyordum bu topike...duygulandım şuan. Benim paşabey 3.5 yaşında oldu... 2.nin zamanida geldi artik. hepinize çok selam...

sana da selam. evet baya oldular artık bende evde olsam
çoktan istemiştim zaten 2.yi.kardeş araları çok uzun olmasını
sevmiyorum aslında ama bir çocuğumu daha birine bırakmak istemediğimden
erteliyorum mecburen hayırlısı diyelim.

Valla haklisiniz... ben oğlumu seneye anaokuluna ya da krese başlatmayı düşünüyorum. Isyerim kendimin olunca bu rahatlik oluyor şükür ki. Yoksa gercekten çok zor bu koşullarda cocuk buyutmek.

Valla haklisiniz... ben oğlumu seneye anaokuluna ya da krese başlatmayı düşünüyorum. Isyerim kendimin olunca bu rahatlik oluyor şükür ki. Yoksa gercekten çok zor bu koşullarda cocuk buyutmek.

ben kreşe verdim zaten ekimden beri gidiyor çok rahatım çok şükür 3 yaşına
kadar baktı kv sağolsun ama zor oldu bana her anda laf sokmalar ben büyüttüm ben baktım
demeler daha bi sürü insanın zoruna gidcek derecede sade doğurmak anne olmak değildir bile dedi
şimdi kreşte kafam rahat en az 1 yaşına kadar getirmeden asla düşününmüyorum bırakmayı ne zaman işe ara verebilirim ozaman düşünürüm inşallah sanırım 2 3 senem daha var mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…