2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tatlım sana kayılıyorum eşe yapılması gerekenler ve gerekmeyenler konusunda .

tatlım doğum hikayeni okudum Allahım bizlerede normal doğum etsin inş ama biraz zor görünüyo. bebişinde çok tatlı maşallah nazarlardan korusun Allahım

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün biraz iyi gibiyim ama hala var bulantım birazdan hazırlanıp iğnemi vurdurmaya gitcem

ben telefonda yaptırdım kaydımı çalışıyorum gelemem her zaman dedim,tamam dediler...ama doktora gitmek için işten izin aldığınızda buraya da gelin dediler,öyle anlaştık..23ünde oraya da gözükücem yani

ben geçen hafta yaptırdım gebelik kaydımı :)) takibinden ebeler mesul, onlar sürekli arıyorlar zaten...

Züper fikir bugün bütün doktorları sıradan arayayım.Kendi doktorumu arayıp kan tahlilerimi mail ile isteyeyim sonra digerini arayayım.

günaydın kızlar bu bulantılar ne zaman bitecek yaa? inanın sanki bana hiç geçmeyecek gibi geliyor

günaydın kızlar...
ben bugün çapaya gittim, kan verdim.. öğleden sonra sonuçları alıcam, bi sürü şey kan sayımı ve hormonlara bakılacakmış..
gebelik kaydı dediğiniz sağlık ocağına mı yaptırılıyor? ben özel muayenehaneye gidiyorum ayrıca aile hekimime mi kayıt yaptırmam gerek?

merhaba kızlarrr
istanbula gittim geldim değişiklik oldu iyi geldi
gitmeden önce tahliller vermiştim yarın gidip alıcam sonuçlarımı
umarım iyisinizdir
benim baş dönmem yok denecek kadar azaldı ama halsizlik devam..
bide midem ağrıyor
görüşmek üzereee

Maalesef ki aile hekimine de kayıt olmamız gerekiyormuş

arkadaşlar hepinize merhabalar.sonunda fırsat bulup (bi de kullanıcı adı) üye olabildim.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.kısmetse aralık annesi olucam.6 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebeğim olacak inşallah.

tatlım dogum hıkayen aynı ben:)acılmam uc cm den on cm e yırmı dakıkada oldu doktorum sabah dogurursun demıstı hemsıre yedı cm ıle doktoru aradıgında malesef dojktorum yetısemedı ve ben sancı oadaında tek basıma dogurdum.bende kesı yok epıduralde yok ınsallah sımdıkılerde bole olur benımde tek hatırladıgım sey bacaklarımın ıkıye ayrıldıgı ve ıkınma seslerı ne olur ıkınma dıye yalvarıyordu comez ebe..ama dıkkat ettım sende cok yurmussun benım sabah ısaretım geldıgınde ben caddebostanda yurudum kuafore gıttım gezdım belkıde ondan kolay bır doıgum oldu..

Gunaydın kızlarrrrr bu arada
kızımdan ve bulantılarımdan oturu cok gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum sızı umarım bır sorun yoktur..herkes ıyıdır

hosgeldın canım hepımız hayırlısıyla doguralım herseyımızı paylasalım ınsallah burda:)

amin canım inşallah :) haftaya kalp atışını duymak için doktora gidicez.. çok heyecanlı :)

amin canım inşallah :) haftaya kalp atışını duymak için doktora gidicez.. çok heyecanlı :)

çok teşekkür ederim. bu arada yakamoz 1910 ben şanlıurfada karaköprüdeyim.Karaköprü tıp merkezinde Nezih Kültür e gidiyorum.Şimdilik çok memnunum.Ama doğum konusunda kararsızım.Büyük bir hastane olsun istiyorum O yüzden son zamanlarda hastaneden bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

slm kızlar 2 gündür giremiyordum nasılsınız geçmişi anca okuyabildim ben hala yatıyorum yatmaktan popom yara olucak artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…