2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benim oğlanda ayrı odada kuzum onlara takım yatak alacağım aynı odada ayrı gayrı olmasın dedim bir örnek bakayım sonrasında yanına bır korumalıkla gündüz yatırmaya başlarım alışınca da gece denerim dedim bunlar olana kadar da meme bırakma zamanı gelir anca zaten
Hep bi planlar projeler anne olmakda zor beeee 😀

Arkadaşlar bir şey soracağım.
Bebeğinizin uyku düzenini (ortalama olarak) anlatır mısınız..
Sabah kaçta kalkıyor? Kaç uyku yapıyor ? Gece kaçta uyuyor ? Uyanıklık süreleri kaç saat ?
Zaman belirterek 24 saatlik düzenini yazar mısınız..

Ben birtek gece mama veriyorum o da bazen. Onun dışında bıraktık. Gün içinde normal besleniyor artık
Bende devam sutu veriyorum gunde 1 veya 2 kez
100ml iciyo asagi yukari
Ama tabikide emziriyorum hala
Ayriyetten yaptigim yemeklerdende yiyo azda olsa

Sabah kaçta kalkıyor? Kaç uyku yapıyor ? Gece kaçta uyuyor ? Uyanıklık süreleri kaç saat ?
Dün akşam sekizde yattı bu sabah sekizde kalktı gece hiç uyanmadı büyük ihtimalle 12 buçuk veya 1 gibi uyur 1.5-2 saat uyuyor sonra bir daha uyumuyor tek uykuya düştük biz 2 aydır falan

Dün akşam sekizde yattı bu sabah sekizde kalktı gece hiç uyanmadı büyük ihtimalle 12 buçuk veya 1 gibi uyur 1.5-2 saat uyuyor sonra bir daha uyumuyor tek uykuya düştük biz 2 aydır falan
Mesela benimki gece 2 defa kalkiyo 🥲
1kere emzirmeyle uyutuyorum diger seferinde gecistiriyorum bisekilde unutuyorum

Mesela benimki gece 2 defa kalkiyo 🥲
1kere emzirmeyle uyutuyorum diger seferinde gecistiriyorum bisekilde unutuyorum
Benimki de bazen 1 kere kalkıyo mama içip uyuyo kesmem lazım aslında gece beslenmesini ama çok çığlık atıyo. Bir de bu ara çok değişiklikler oldu evde ve bir yaş sendromu da var. O yüzden çok üstüne düşmek istemiyorum

Maşallah.
Benim iki uyku yapıyor ama ikisi de birer saat. Gece uykusu da 10 saat sürüyor. Yani toplamda 12 saat uyanıklık , 12 saat uyku olmuş oluyor 24 saat içinde.

Gece benimki 1 kez mama için kalkıyor. Bazı günler hiç kalkmadığı oluyor ama kalktığı gün sayısı daha fazladır.

Böyle :)

Canım sanıyoeum bebişini kucağına almışsındır hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah diyelim 🧿 .. 31+4 teyim ve aynı anlattığın gibi topal ördeğe benzedim. Dizlerim eklemleriö çok ağrıyor. Önerebileceğin birşey var mı? Doktorum kaldiyum ve magnezyum vermiyor bi türlü. Ben yarın kendim gidip alacağım. Onlar iyi gelebiliyormuş. Doğumdan sonra geçti mı ağrılar inşallah?
Canım maalesef o mesajım doğumdan sonraydı benim ağrılarım doğumdan sonra başladı 😅 bel ağrım hafifledi doğum sonrası. Ben magnezyum kullanmıştım aslında. Bir de bugün bu videoyu gördüm belki işine yarar. Şimdi 1 yaşında sırtım ağrıyor sürekli taşımaktan. Ağrılar bitmiyor 🫠 Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

Kızlar benim bebeğim 2 saat bir kalkıyor sürekli dönüyor döndüğü için kendini uyandırıyor emmek istiyor memeyi emzik gibi kullanıyor sanki ama gündüz iki kere uyuyor ilk altı ay gece uykusu daha iyiydi

Canım maalesef o mesajım doğumdan sonraydı benim ağrılarım doğumdan sonra başladı 😅 bel ağrım hafifledi doğum sonrası. Ben magnezyum kullanmıştım aslında. Bir de bugün bu videoyu gördüm belki işine yarar. Şimdi 1 yaşında sırtım ağrıyor sürekli taşımaktan. Ağrılar bitmiyor 🫠 Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
edahandro edahandro videoyu paylaşmamışım 😅

Her bebegın ihtiyacı farklıdır kuzum memeyle arasındakı bağ farklıdır ama bencede ozellıkle yaşından sonra çok sık emmesi sıkıntı ek gıda ıcınde ben oğlumu azaltmağa başladığımda gündüz on kez gece de 5-6 net emzırıyordum düşün 18 ay civarı not almıştım dedıgın gibi çünkü o yüzden kızımda her ıstedıgınde vermemeye en baştan başladım çünkü ek gıdayı da çok red edıyordu acıktığını düşündüğüm zamanlarda bende meyve kek vs atıştırmalık verıyorum. Memeyı sevıyor çünkü bıraksam emer durur eminim. Bizim duzen suan hala Kalkış kahvaltı emme ikindi yemegı emme akşam yemeği emme ve yatış diş sıkıntısı olduğunda rahatlamak ıstıyor extra yemek sonrası saatını beklemeden verıyorum yıne ama ben gecelerı kota koymuyorum istedikçe verıyorum geceyle uğraşamam henüz
Merhaba acaba saatlerinizi yazabilir misiniz ortalama. Yemek emme yemek emme düzenimiz benziyor ama ben bazen erken mi veriyorum diye düşünüyorum

Benim kızım akşam 22:00 de uyuyor gece beslenme yapmıyor sabah saat 8 de uyanıyor
2 uyku yapıyor
İlk uykusuna 10:30 da yatıyor 12:30 da kalkıyor
2. Uykusuna 16:00 da yatıyor 17:30 da kalkıyor bu şekilde 🥰

Merhaba acaba saatlerinizi yazabilir misiniz ortalama. Yemek emme yemek emme düzenimiz benziyor ama ben bazen erken mi veriyorum diye düşünüyorum
8-9 arası kalkarsa 10-10 bucuk arası kahvaltı genelde öğlen 12 civarı meme uyur kalkar dolanır 3-4 arası genelde ıkındı yemek peşine bazen 5-6 arası meme akşam yemeğimiz 7 bucuk gibi oluyor 9 bucuk 10 arası uyuyor gece de sık kalkıyor yüzde 85 cok nadır 2 kez kalktığı oluyor yüzde 3 dıyebılırım gece de her ıstedıgınde verıyorum verdıkten sonra uyanırsa sallıyorum eğer uykular şaşmazsa böyle şaşarsa hepsı oynuyor üç aşağı beş yukarı bu şekilde

Kızlar çok sağolun hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için♥️ ben iyiyim ilkine göre çok daha kolay ve rahat bir doğum süreci oldu. Şu an kucağımda emiyor oğlum, kızı da yatırdık evimizde ilk akşamımız çok şükür bugünlere 🫠🥹
Yeni gördüm gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah.🫶🏻
Off o da zor canım vallahi, emzirsem vicdanim daha rahat olacak ama şimdi yemegince iyice üzülüyorum.. 19 haftalik olduk bizde 1 ay önce sütüm kesildi.. üst üste geldi resmenn
Hiç üzülme canım maşallah çok güzel emzirmişsin. Ben 12. Ayımdayım hala anne çaylarıyla arada sağım yaparak süt arttırmaya çalışıyorum. 18.-19. Ayda bıraktırmaya başlamak hedefim 22-24 ay arası bırakmış olursa müthiş olucak benim için çünkü ek gıdayı geçtim onunla zaten aşırı yemek seçtiği için arası yok ama suyla bile arası yok ya
Selam canım bizim ki sabah 6:00-7:15 aradı uyanır. Saat 10:00-10:30 arası uyur 1 veya 1,5 saat gibi sonrasında kalkar 14:45-15:15 gibi arası uyur 30dk-1saat gibi sonrasında kalkar ve gece 20:00-21:00 arasında uyur (gece boyu sürekli kalkar emer bazen 5 bazen 10 kez belli olmuyor🙈) Diş çıkartıyorsa yada hastaysa bu saatler değişiyor tabi

Kız ıkı kez kalkıyorsa meme bagımlılıgı zaten yoktur bu bebenın azaltmana da çok gerek yokmuş 😂 Lina beş kez bazen bır ıkı aşağı bır ıkı yukarı oluyor
Hayir tatlim onceden sayisizdi azaltmaya basladigimdan beri 2
Suan saat 20h00
Gece 00h00 dan beri 5kere emzirdim 1 kere daha emziririm 6 ediyo
Suda var bazi geceler emzirdigimi unutuyorum 2saniyorum😀😀

Hayir tatlim onceden sayisizdi azaltmaya basladigimdan beri 2
Suan saat 20h00
Gece 00h00 dan beri 5kere emzirdim 1 kere daha emziririm 6 ediyo
Suda var bazi geceler emzirdigimi unutuyorum 2saniyorum😀😀
Benimki gece azaltmıyor ya bak yatırdıgım dan beri üçüncüye kalkıyor emzırmedim henuz ama artık 4. Ye kalkarsa emzıreceğim 9 buçukta uyudu düşün

Benimki gece azaltmıyor ya bak yatırdıgım dan beri üçüncüye kalkıyor emzırmedim henuz ama artık 4. Ye kalkarsa emzıreceğim 9 buçukta uyudu düşün
Bugun bi arkadasima gittim onunda bebegi bizimkiler yasinda
24 saat icerisinde 6 kez emziriyorum dedim cok fazla oldugunu dusunuyo
O sadece yatmadan yatmaya emziriyomus
Oyuzden benimkide bana cok gelmeye basladi🫠

X