- 26 Aralık 2011
- 68
- 0
- 43
çok teşekkür ederim. bu arada yakamoz 1910 ben şanlıurfada karaköprüdeyim.Karaköprü tıp merkezinde Nezih Kültür e gidiyorum.Şimdilik çok memnunum.Ama doğum konusunda kararsızım.Büyük bir hastane olsun istiyorum O yüzden son zamanlarda hastaneden bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
selam kızlar
iğnelerimi oldum kızım için yarım gün kreş düşünüyorum oyun grubu daha doğrusu 2 kreş gezdim geldim bgünlük yeter bu kadar
nasılsınız bakalım bakamadım ne zamandır
kızın kaç yaşındaydı canım 2009 da doğdu sanırım dimi?selam kızlar
iğnelerimi oldum kızım için yarım gün kreş düşünüyorum oyun grubu daha doğrusu 2 kreş gezdim geldim bgünlük yeter bu kadar
ne iğnesi oldun canım ?
güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar,hayat işte geçiyor su gibi...İnsan bazı olayları sanki dün olmuş gibi hissediyor...
kızın kaç yaşındaydı canım 2009 da doğdu sanırım dimi?
selam kızlar
güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar,hayat işte geçiyor su gibi...İnsan bazı olayları sanki dün olmuş gibi hissediyor...
kızın kaç yaşındaydı canım 2009 da doğdu sanırım dimi?
2009 kasım evet
hep aklımdaydı bugün önünden geçerken gireyim dedim hızlamış oldu 10 dan 1 e kadar haftada 3 gün istiyorum
teşekkür ederim,bazı zamanlarda sorun yaratıyor,yazdıklarım ve söylediklerim ama kötü niyetle yazmadığımı bir kez daha belirteyim..teşekkür ederimdün gece yazdıklarına bayıldım.
bence çok iyi düşünmüşsün.özellikle tek çocuklar evde çok sıkılıyorlar hiç olmazsa yaşıtlarıyla oynar birada olsa enerjisini harcarbirde kardeş gelince gitmek istemeyebilir
Biraz Riskli ama uyarayım iyi bir kreş bulman şart ipek 4 ay gitti kreşe hemde tanıdığım bildiğim bir yer ve 16 tane kamera ile izlediğim bir mekan...biraz canım sıkıldı işe girmiştim çalışıyordum mecbur işimide bırakmıştım..
ama şuna inanıyorum bebek dünyaya gelmeden abla/abi nin kreşe gitmesi şart bebek gelince gönderirsek,istenmediğini düşünür bebek geldi beni başlarından attı diye düşünebilirler,güzel bir yer bulursan harika zamanlama hayırlısı olsun canım...
selam aralık anneleri...bende 7haftalık hamişlerdenim....ilk bebeğim ve çoookkk mutluyummm...kalp atışlarını duyacam hafta sonu çok heyecanlıyım...bulantılarınız başladı mı..ben ara ara yoğun geliyo ama yok gibi...aşerme durumları ne zaman..ilk olduğu için pek bilgim yokk(( ama çççoooooooookkkkkkkkkkk heyecanlıyımm...rabbimm hepimizin evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin
yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dediacaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
teyzoşlara bir merhaba diyelim....
biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....
hepinize merhaba ben yeni hamilelerdenim :) muhtemel doğum tarihi 3 ocak gösteriyor fakat allah kısmet ederse aralık annesi olmam muhtemel daha doktora gitmedim kısmetse 1 hafta sonra gidicem rabbim herkese hayırlı hamilelikler geçirmesini nasib etsin
yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dediacaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
teyzoşlara bir merhaba diyelim....
biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....