• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Off 17 kilo versem varyaaa😂 ama taktım kafaya cidden zayıflamam lazım artık sinir oluyorum 75leri gördüm yav😔
74.6 dan 59 a düştüm fakat yaz başından beri dikkat etmiyorum 63 ü gördüm yine bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum 😂 olduğu kadar
Bak üç haftadan önce cevap aldım yine bravo sana 😂

Kızlar kızımda orta kulak iltihabı başlangıcı var dedi çocuk doktoru. Antibiyotik yazdı. Ateşi düşmüyor. En kolay nasıl geçer acaba hiç anlamıyorum ilaç verme işinden
Ateş düşmeyen ateş özellikle bünyeye girdimi 3 gün sürüyor canım duzenlı ateş dusurucelerini verıp bakmaya çalış ab de vermıs daha çabuk toparlanır Suan nasıl iyimi

Kızlar kızımda orta kulak iltihabı başlangıcı var dedi çocuk doktoru. Antibiyotik yazdı. Ateşi düşmüyor. En kolay nasıl geçer acaba hiç anlamıyorum ilaç verme işinden
Gecmis olsun canim
Atesi dusmuyo derken ates dusurucu vermene ragmenmi dusmuyor?
Muhtemelen otit olmus kizin.

Ahahhaha bide x2 versıyonunu düşün bunun 😂
D dra21 hayırlı olsun kuzum aslan napıyor 😂
Ya biz ıyıyız uykular nanay efendim 😂
Eşim beş gündür ydısında ıkı cocukla sıfır uyku bolca baş ağrısı ve bıraz eğlence ile hayatıma devam edıyorum bu aralar
Bebeler artık bilinçleniyor iyice daha da zorlaşıyor hersey 😂 istekler mızmızlıklar dillenmeler derken bi bakmışsın hızlıca gecıyor hayat
Bende 17 kilo verdim resmen bu aralar sıkıntıdan yedıkce yıyorum artı 4-5 kılo haneme artı yazıldı ne yapacağım bilmiyorum duygusal açlığımı bastırıyorum sanırım 😂 bi üç hafta sonra cevap almam inşallah 😂
Ya kızlar ben yazıyorum gün içinde bakıyorum cevap yok sonrada giremiyorum kalıyoe😂😂 aslan bu aralar cok viral enfeksiyon geçiriyor ateşli sürekli sizin bebeklerniz iyidir inşAllah canım kızlar🥰

Merhabaaa yaklaşık 3 haftadır “ay bi bakayım napıyolar” diyorum bu gece anca fırsat bulabildim şaka gibi😂 “abartıyolardır yaa o kadar da değildir” dediğim her şey o kadarmış arkadaşlar. 11 ekimde 1 yaşa girdik sürekli bi mızıklanma, yürüme çabası, hiçbişey yememe,uyku zaten doğdu doğalı yok yenidoğan gibi her gece max 2 saatte bi ayakta. Yine de çok şükür. Bugün pancar çorbası yaptım kuzu kıymalı bulgurlu 3 kaşıktan sonra yine ağladı yememek için. Hep meyve ve yoğurt yemek istiyo ya da kuru meyve ekmek falan. İnadına aç bırakıyorum süreyi uzatıyorum acıksın da yesin diye gerçekten iki mıncırıyo bırakıyo. Sabahları illaki yumurta yediriyorum ya bişeyli omlet ya bişeylerin içinde ya da suda haşlama. Tabağında ilk pekmez tahini yiyo sonra domates salata mıncırıyo azcık zeytin baktı doymadı yalandan bi omleti yalıyo tükürüyo sonra ekmek yemek için ağlıyo🫠 ekmek demişken ben oldum dana. Doğurur doğurmaz hamile kalmadan önceki halime dönmüştüm sonra ye süt olur ye süt olur camıştan halliceyim( bu satırları yazarken 1 popkek bi karam gömdüm)
Kızlar benimki hiçvirşey yemiyor valla sinirden ağladığım çok oldu bıraktım artık tak etti canıma sürekli hasta bizim kardeşte yok Nereden geliyor bu hastalıkla anlamıyorum eşim de ben de sağlık çalışanıyız belki de biz taşıyoruz 🤦🏻‍♀️

bu arada ben kilo veremiyorum vallahi kilolar benimle kaldı korse takıyorum bu aralar belki iştahımı kapatır diye😢😂

bu arada ben kilo veremiyorum vallahi kilolar benimle kaldı korse takıyorum bu aralar belki iştahımı kapatır diye😢😂
Ay bende dikkat edemiyorum bir ara 53e kadar düşmüştüm şimdi tekrar 55 oldum sabitledim kaldım 55te🤦🏼‍♀️
Sen ne yapıyorsun başladın mı işe süt izni devam dimi🫠

Ay bende dikkat edemiyorum bir ara 53e kadar düşmüştüm şimdi tekrar 55 oldum sabitledim kaldım 55te🤦🏼‍♀️
Sen ne yapıyorsun başladın mı işe süt izni devam dimi🫠
Başladım işe canım bitt süt iznim sağlık ocağına geçtim sadece benim için çok iyi oldu çok rahatladım☺️
55 düşsem yeter bana 58 im ben🙈

Başladım işe canım bitt süt iznim sağlık ocağına geçtim sadece benim için çok iyi oldu çok rahatladım☺️
55 düşsem yeter bana 58 im ben🙈
Aaa çok sevindim senin adına asm daha rahat olur tabi hastaneden🫠
Aslan ne yapıyor? Baya büyüdüler zaman çok hızlı akıyor birden bir yaşına girdiler bile 🥹

Ya kızlar ben yazıyorum gün içinde bakıyorum cevap yok sonrada giremiyorum kalıyoe😂😂 aslan bu aralar cok viral enfeksiyon geçiriyor ateşli sürekli sizin bebeklerniz iyidir inşAllah canım kızlar🥰
Geçmiş olsun yaa bizde kurtulamıyoruz hastalıktan bi türlü. 1 aydır balgamlı öksürük var en sonu antibiyotik başladık geçer inşallah. Kilo 58 nedir yaa ben 73 üm😂

Selam kızlar nasılsınız çok uzun süre girip yazamadım Sarper Deniz 6 aylıkken işe başladım bir taraftan oğlum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hep koşturmaca bir şekilde bir yaşına geldi zaman geçti bile 🫠
Bu koşuşturmada fark etmeden sürpriz bir şekilde gebe kalmışım dün doktora gittim 8+1 haftalık gebeyim.
İki çocuklu ve küçük bebekli olup hamile olanlar kervanına bende katılıyorum sanırım🙈
Grupta ikinci çocuğunu hemen doğuran arkadaşlar ses verin orası sıcak mı?😀

Selam kızlar nasılsınız çok uzun süre girip yazamadım Sarper Deniz 6 aylıkken işe başladım bir taraftan oğlum bir taraftan ev bir taraftan iş derken hep koşturmaca bir şekilde bir yaşına geldi zaman geçti bile 🫠
Bu koşuşturmada fark etmeden sürpriz bir şekilde gebe kalmışım dün doktora gittim 8+1 haftalık gebeyim.
İki çocuklu ve küçük bebekli olup hamile olanlar kervanına bende katılıyorum sanırım🙈
Selamm hayırlı olsun 🥰 Sağlıkla gelsin 2.bebiş 🙏

Buralar çok fena 😂 Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰

selam canim ayy hayirli olsunnnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benimkilerin arasinda 3 yas 3 ay var super bi sekilde zorlaniyorum 😀
Ben hemen doguranlardan degilim ya ondan bence😀
Hemen doguraydim boyle olmazdi bence 😀😀😀
Sizinkilerin arasinda 22 ay falan olacak sanirim demi

selam canim ayy hayirli olsunnnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benimkilerin arasinda 3 yas 3 ay var super bi sekilde zorlaniyorum 😀
Ben hemen doguranlardan degilim ya ondan bence😀
Hemen doguraydim boyle olmazdi bence 😀😀😀
Sizinkilerin arasinda 22 ay falan olacak sanirim demi
Emme işini ne yaptın sandrıyonnn