2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok teşekkür ederim. bu arada yakamoz 1910 ben şanlıurfada karaköprüdeyim.Karaköprü tıp merkezinde Nezih Kültür e gidiyorum.Şimdilik çok memnunum.Ama doğum konusunda kararsızım.Büyük bir hastane olsun istiyorum O yüzden son zamanlarda hastaneden bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

canım bende karaköprüdeyim.medigapa gidiyordum.haftaya tekrar bi gidip duruma göre karar vercem.urfada mehmet ağar ve orhan yanar için iyi dediler.doğum içinde fakulte çok iyi dediler.fakülte de doğuma çocuk doktoruda alıyolarmış ve doğumdan hemen sonra çocuk doktoru bebeğin ilk muayenesini yapıyomuş.gerçi o aşamaya daha çok var.hayırlısı olsun bakalım sen buralımısın yoksa görev sebebiyle mi burdasın?

offf bu bulntılar gecsın artık nolur..heryere postele gıder oldum yolda arabada heryserde cıkarıyorum.sabah kızıma mama hazırlarken cıkardım yıne Allahım yardım et ne dıyeyım

kızlar günaydın..size bişey sorucam.benim kontrolüm taa haziranda :KK43: daha çok var hem ikili testim olsun hemde cinsiyeti o zaman öğrenebiliriz diye dr haziranda gel dedi.aslında dr aile dostumuz istediğim zamanda gidebilirim ilk oğlumda kafama göre bikaç haftada gidiyordum.şimdi ikinci çocuğum olduğu için dr sıksık rahatsız etmek istemiyorum.kızlar eğer bi sorun olsa bebekte bi şekilde belirti verir dimi (allah korusun tabi) yani aklıma takıldı.

selam kızlar
iğnelerimi oldum kızım için yarım gün kreş düşünüyorum oyun grubu daha doğrusu 2 kreş gezdim geldim bgünlük yeter bu kadar
nasılsınız bakalım bakamadım ne zamandır

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar,hayat işte geçiyor su gibi...İnsan bazı olayları sanki dün olmuş gibi hissediyor...

selam kızlar
iğnelerimi oldum kızım için yarım gün kreş düşünüyorum oyun grubu daha doğrusu 2 kreş gezdim geldim bgünlük yeter bu kadar
kızın kaç yaşındaydı canım 2009 da doğdu sanırım dimi?

ne iğnesi oldun canım ?

progestan oluyorum
kan sulandırıcı eşim evde vuruyor

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar,hayat işte geçiyor su gibi...İnsan bazı olayları sanki dün olmuş gibi hissediyor...

kızın kaç yaşındaydı canım 2009 da doğdu sanırım dimi?

2009 kasım evet
hep aklımdaydı bugün önünden geçerken gireyim dedim hızlamış oldu 10 dan 1 e kadar haftada 3 gün istiyorum

selam kızlar

bence çok iyi düşünmüşsün.özellikle tek çocuklar evde çok sıkılıyorlar hiç olmazsa yaşıtlarıyla oynar birada olsa enerjisini harcar:KK16:birde kardeş gelince gitmek istemeyebilir:KK30:

2009 kasım evet
hep aklımdaydı bugün önünden geçerken gireyim dedim hızlamış oldu 10 dan 1 e kadar haftada 3 gün istiyorum

Biraz Riskli ama uyarayım iyi bir kreş bulman şart ipek 4 ay gitti kreşe hemde tanıdığım bildiğim bir yer ve 16 tane kamera ile izlediğim bir mekan...biraz canım sıkıldı işe girmiştim çalışıyordum mecbur işimide bırakmıştım..

ama şuna inanıyorum bebek dünyaya gelmeden abla/abi nin kreşe gitmesi şart bebek gelince gönderirsek,istenmediğini düşünür bebek geldi beni başlarından attı diye düşünebilirler,güzel bir yer bulursan harika zamanlama hayırlısı olsun canım...

dün gece yazdıklarına bayıldım.:KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim,bazı zamanlarda sorun yaratıyor,yazdıklarım ve söylediklerim ama kötü niyetle yazmadığımı bir kez daha belirteyim..teşekkür ederim :KK16:

bence çok iyi düşünmüşsün.özellikle tek çocuklar evde çok sıkılıyorlar hiç olmazsa yaşıtlarıyla oynar birada olsa enerjisini harcar:KK16:birde kardeş gelince gitmek istemeyebilir:KK30:

anne bir yere kadar yetiyor çocuğa önceden yaz kış günde 2 kere çıkardık şimdi çıkamıyorum kucağıma almam zaten yasak sabah oraya gitsek akşam babamızla çıkarız
seneye zaten istiyordum kardeş oldu da gönderdiler izlenimi yaratmak istemiyorum pazartes başlıyoruz inşallah

Biraz Riskli ama uyarayım iyi bir kreş bulman şart ipek 4 ay gitti kreşe hemde tanıdığım bildiğim bir yer ve 16 tane kamera ile izlediğim bir mekan...biraz canım sıkıldı işe girmiştim çalışıyordum mecbur işimide bırakmıştım..

ama şuna inanıyorum bebek dünyaya gelmeden abla/abi nin kreşe gitmesi şart bebek gelince gönderirsek,istenmediğini düşünür bebek geldi beni başlarından attı diye düşünebilirler,güzel bir yer bulursan harika zamanlama hayırlısı olsun canım...

burada seçenekçok ama arabam yok servisede vermek istemediğimden eve 5 dk mesafede 4 kreş arası seçim yapıcam 1 tane daha kaldı bakacağım onu beğenmezsem birini beğendim kararımı verdim aslında
zaten tam gün istemiyorum 3-4 saat genel olarak beğenilen bir yer genel güvenlik açısından dikkatliler merdivenler korumalı yemekleri güzel 3 yaş zaten 1 katta tuvaleti uyku oyun odası yemeklerinide o katta yiyorlar diğerleriyle değil
genel olarak bunlara özen gösteren yerlerden biri ne gbi sorunlar oldu sende

selam aralık anneleri...bende 7haftalık hamişlerdenim....ilk bebeğim ve çoookkk mutluyummm...kalp atışlarını duyacam hafta sonu çok heyecanlıyım...bulantılarınız başladı mı..ben ara ara yoğun geliyo ama yok gibi...aşerme durumları ne zaman..ilk olduğu için pek bilgim yokk:KK43:(( ama çççoooooooookkkkkkkkkkk heyecanlıyımm...rabbimm hepimizin evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin

selam aralık anneleri...bende 7haftalık hamişlerdenim....ilk bebeğim ve çoookkk mutluyummm...kalp atışlarını duyacam hafta sonu çok heyecanlıyım...bulantılarınız başladı mı..ben ara ara yoğun geliyo ama yok gibi...aşerme durumları ne zaman..ilk olduğu için pek bilgim yokk:KK43:(( ama çççoooooooookkkkkkkkkkk heyecanlıyımm...rabbimm hepimizin evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin

hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhhh
bende ara ara oluyor bulantı değilde ağzımda garip bir tat ve iştahsızlık
ben geçen gün aşerdim ama heryerde üst üste geldi çok koktu yedim geçti çok şükür şimdi yanından geçsem bakmam yüzüne:KK19:
ilkinde bu kadar erken olmamıştı o anlık birşey ne zaman geleceği belli olmaz

hepinize merhaba ben yeni hamilelerdenim :) muhtemel doğum tarihi 3 ocak gösteriyor fakat allah kısmet ederse aralık annesi olmam muhtemel daha doktora gitmedim kısmetse 1 hafta sonra gidicem rabbim herkese hayırlı hamilelikler geçirmesini nasib etsin :nazar::nazar::nazar:

yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dedi :KK43: acaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım :KK43: aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi :KK34: eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle

teyzoşlara bir merhaba diyelim....

biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....

yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dedi :KK43: acaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım :KK43: aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi :KK34: eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle

kasım yada arlık farketmez tatlım. sen burda takılmaya dvm tatlım bizi bırakma

hepinize merhaba ben yeni hamilelerdenim :) muhtemel doğum tarihi 3 ocak gösteriyor fakat allah kısmet ederse aralık annesi olmam muhtemel daha doktora gitmedim kısmetse 1 hafta sonra gidicem rabbim herkese hayırlı hamilelikler geçirmesini nasib etsin :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldinizzzz

melos gitme ya tecrübeli anne ollursun ben kasımda doğurdum erken ocak annelerinden vazgeçememiştim
hiç belli olmaz belk çoğumuz kasım annesi oluruz

teyzoşlara bir merhaba diyelim....

biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....

ayyyy hadi gidin gelin bakalım güzel haberlele

bende minişimi özledim cuma gitsemmiki kontrole

X