2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok cnm kızarmıyım aksine ben kendime kızıyorum böyle düşünemiyorum diye...hemen şu saate benim derdime ortak oluyorsunuz birde üstüne kızayımmı sakın öyle düşünme.....

bak biz hamile hamile algılanlıklar dönemindeyiz yaaaaa aman dikkat edelim sonra birbirimize düşeriz...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hepinizi seviyorum ben eşimide aşığımı ben o adam yaa......bebişimin aslan babası...

hah şöyle emin ol son aylarda kuzu olacak kuzuuu,hem çocuk doğunca ve biraz büyüyünce 90 derece değişecek ailesine karşı güven bana..benim kocam kadar düşkünü yoktu ailesine karşı,ha ayırmadım onları tabiki hiç bir zaman kötü gelin olmadım,ama eşime artık kendisinin de bir ailesi olduğunu,annesinini babasınını yanı sıra eşinin ve çocuğunun olduğunu ,kaynanamada gelini olduğumu ona hürmette kusur etmediğimi gösterdim.kaynanam durumu kabul etmek durumunda eşimse olayı anlamak durumunda kaldı Allahım sanada nasip etsin inşallah...

bu arada 2009 temmuz annesiyim her dakka hatta suyum geldiğinde bile topikteydim :KK53:hiç kavgamız gürültümüz olmadı bir kere oldu onuda ben başlatmıştım :KK53::KK53::KK52: ben yani hiç kavgacı olmayan ben hamilelik böle bişiy iştek :KK52::KK49:

hah şöyle emin ol son aylarda kuzu olacak kuzuuu,hem çocuk doğunca ve biraz büyüyünce 90 derece değişecek ailesine karşı güven bana..benim kocam kadar düşkünü yoktu ailesine karşı,ha ayırmadım onları tabiki hiç bir zaman kötü gelin olmadım,ama eşime artık kendisinin de bir ailesi olduğunu,annesinini babasınını yanı sıra eşinin ve çocuğunun olduğunu ,kaynanamada gelini olduğumu ona hürmette kusur etmediğimi gösterdim.kaynanam durumu kabul etmek durumunda eşimse olayı anlamak durumunda kaldı Allahım sanada nasip etsin inşallah...

bu arada 2009 temmuz annesiyim her dakka hatta suyum geldiğinde bile topikteydim :KK53:hiç kavgamız gürültümüz olmadı bir kere oldu onuda ben başlatmıştım :KK53::KK53::KK52: ben yani hiç kavgacı olmayan ben hamilelik böle bişiy iştek :KK52::KK49:

Ya canım nasıl becerdin eşinin anlamasını sağlamayı? Benimki de ailesine aşırı düşkün. :KK1:

Son düzenleme:
Ya canım nasıl becerdin eşinin anlamasını sağlamayı? Benimki de ailesine aşırı düşkün. :KK1: bi formülü var mı beni de ailesi olarak kabullenmesinin?

erkeklere yapılan yanlışlar
*cazgırlık
*sürekli şikayet
*sürekli küs hali
*mızmızlık
*fitleme
*dedikodu
*sen görürsün le başlayan cümleler...
bunlardan vaz geçeceksin
yapman gerekenler
*karnını tok tut,derdin varsa yemekten sonra güzel dille
*meşkini ihmal etme
*şikayet etmeden,durumlarla ilgili yorum al
*fikir sor
*evimin direği Allah seni başımdan eksik etmesin de..

ama bunları yaparken öönemli olan içten söylemek,gerçekten oynamamak gerekiyor zamanla erkek doğrusunu görüyor zaten,evlendiğim ilk iki ay hiç başbaşa pazar kahvaltımız olmadı mesela hep kaynanamlardaydık,ilk 2 hafta işten direk anasına geçiyordu ben evde sofrada beklerken bi telefon annemdeyim falanca yemeği yapmış gel...ilk başlarda sürekli sinir krizi geçiriyordum sen niye evlendin,daha ana kuzusuymuşsun falan.sürekli onlara para yardımı...
sonra bu dediklerimi yapmaya başladım,sonra bende kaynanamlara verici oldum,eşime hep anenin şu eksiği var yardımcı olalım gibi,sıcak davrandım ama oyun değildi,yaptığımın bir işe yaramayacağını doğru yolun bu olduğunu anladım..
şimdilerde o zamanlar göz yaşları içinde yazdığım günlüğü okutuyorum eşime inanmıyor bunları benmi yaptım diyor ne kadar öküzmüşüm diyor..Allah bozmasın:KK1::nazar:

öyle canım tabi insanın doğası gereği ben hiç asi olmadım,genelde hep uyumlu yumuşak başlıyım belki bunun etkisi olmuştur,yada biraz Hürrem ruhluyum bilmiyorum :KK1:kaç yıllık evlisin?

4 yıl olacak bu yaz. Bende yumuşak başlıyım ama hep yumuşak başlılığımdan insanlar üstüme geliyomuş gibi geliyor.Neyse sağol canım iyi geceler...

ay canım doğum anını okudum çok güzel gözlerim dolup geldi bir yandada güldüm....o gözlerini açamayan doktor tarafları süper yani.....resmini paha biçilemez.
ayyyy cnm yaaa moralim yerine geldi saol valla...birden okurken ben doğuruyorum sandım.....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bakalım bu bebişte başka bir dr.vakası olacakmı????:KK1::KK1::KK1:

büyük ipek böceğine ve göbişindeki ipek böceğine :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm benim gibi bende eşim olmadan uyuyamam nasıl alıştırdıysa kendine eşşek...........

cnm bende saat 01:00 da çıkıcam boşver konuş burası konuşma yeri zaten........En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:13:

nasıl yazdın bir solukta onu öyle kitap gibi yaaaa valla bravo........................

normal doğumun en güzel yanları değilim herşeyi yaşıyorsun...sezeryandada hemen uyutuyorlar heyecan yok bir şey yok uyan bebek yanında.....
allhım inş. normal olur benimki sağlıklısıyla....

cnm benim gibi bende eşim olmadan uyuyamam nasıl alıştırdıysa kendine eşşek...........

cnm bende saat 01:00 da çıkıcam boşver konuş burası konuşma yeri zaten........En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:13:

oda bensiz gidip uyuyamıyor,burda sizinle sohbet ediyorum hadi kalk hadi kal diyo ,arada ses kesiliyo bi bakıyorum koltukta sızmış :KK53: kızımın doğduğu gece bile birlikte yattık ya,bide heyecandan vallahi yatağa enlemesine yatmışız ortada İpek balık gibi dizilip uyumuştuk ilk gece :KK16:

oda bensiz gidip uyuyamıyor,burda sizinle sohbet ediyorum hadi kalk hadi kal diyo ,arada ses kesiliyo bi bakıyorum koltukta sızmış :KK53: kızımın doğduğu gece bile birlikte yattık ya,bide heyecandan vallahi yatağa enlemesine yatmışız ortada İpek balık gibi dizilip uyumuştuk ilk gece :KK16:

maşallah :nazar::nazar:

allahım ne güzel şeyler bunlar insa daha ne ister değilmi????allahım evlernirken hep hayal ederdik bizde hala şu an hayalde ortaya bebişimi alıp uyumak .......geceleri kalkıp beraber bakmak....:nazar::nazar:rabbim eşlerimize sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin....bak kocama olan duygularımı tepreştirdi....halbuki çok kızgındım....

nasıl yazdın bir solukta onu öyle kitap gibi yaaaa valla bravo........................

normal doğumun en güzel yanları değilim herşeyi yaşıyorsun...sezeryandada hemen uyutuyorlar heyecan yok bir şey yok uyan bebek yanında.....
allhım inş. normal olur benimki sağlıklısıyla....

evet ve asla ömür boyunca alzaymır bile olsan unutulmayacak bir durum sanırım...Amin canım inşallah öyle olur...

birde şimdi fiyat araştırması yapıyorum alacağım ilk şey bu olacak...

Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem Sesli
eşimin arkadaşı ödünç vermişti,bu hafta doğum yapacak geri vericez gerçekten en çok işimi gören cihaz bu oldu :KK49:

benim çıkmama 7 dk.kaldı...masamı toparlayıp hazırlamam lazım.....bütün göbişli annneleri öpüyorum:KK54:.....
sizleri seviyorum........:KK16::KK16:
iyi geceler............................:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

:KK64::KK64:64

evet ve asla ömür boyunca alzaymır bile olsan unutulmayacak bir durum sanırım...Amin canım inşallah öyle olur...

birde şimdi fiyat araştırması yapıyorum alacağım ilk şey bu olacak...

Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem Sesli
eşimin arkadaşı ödünç vermişti,bu hafta doğum yapacak geri vericez gerçekten en çok işimi gören cihaz bu oldu :KK49:

merak ettim valla biz yeniyiz bu konularda
Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem nedir?????

merak ettim valla biz yeniyiz bu konularda
Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem nedir?????

6 aylık olduğunda bebeği odasına geçirdim canım,Alışması bakımından bebeğim yüzünü görecek şekilde kamerayı yerleştiriyorsun t.v. ekranı var sende odada izliyorsun nefes alış verişini bile duyuyorsun,ayrıca mutfakta salonda otururken gündüz onu uyurken duyabiliyorsun izleyebiliyorsun..benim çok işime yaramıştı,ilk aylarda yatak odasında sepette yattı ama artık sepete sığmaz oluyorlar,koynuna alıp uyumakta riskli Allah korusun odasına alıyorsun ama hep aklın orda kalıyor gece gündüz bebeğini izleyebiliyorsun bu cihazlarla ama kalitesine göre çekim güçleri değişiyor..Allah o günleri göstersin son aylarda bu muhabbetler başlayacak ben biraz mükemmeliyetçiyim malesef fazla inceliyorum böyle işte :KK1:

günaydın kızlar...

miğde bulantısından kaç gündür giremiyorum kızlar herkez iyidir inşallah ben bugünlerde bide diş sancısı çekiyorum rabbim şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin

günaydın kızlar...

Miğde bulantısından kaç gündür giremiyorum kızlar herkez iyidir inşallah ben bugünlerde bide diş sancısı çekiyorum rabbim şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin

günaydın tatlım çok geçmiş olsun bilirim diş ağrısınıda bulantıyıda ikiside birbirinden berbat şeyler inşallah çok sürmez şikayetlerimiz hepimizin
bende bugün biraz daha iyi gibiyim nazar değmesin :KK1:

X