- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
yok cnm kızarmıyım aksine ben kendime kızıyorum böyle düşünemiyorum diye...hemen şu saate benim derdime ortak oluyorsunuz birde üstüne kızayımmı sakın öyle düşünme.....
bak biz hamile hamile algılanlıklar dönemindeyiz yaaaaa aman dikkat edelim sonra birbirimize düşeriz...
hepinizi seviyorum ben eşimide aşığımı ben o adam yaa......bebişimin aslan babası...
hah şöyle emin ol son aylarda kuzu olacak kuzuuu,hem çocuk doğunca ve biraz büyüyünce 90 derece değişecek ailesine karşı güven bana..benim kocam kadar düşkünü yoktu ailesine karşı,ha ayırmadım onları tabiki hiç bir zaman kötü gelin olmadım,ama eşime artık kendisinin de bir ailesi olduğunu,annesinini babasınını yanı sıra eşinin ve çocuğunun olduğunu ,kaynanamada gelini olduğumu ona hürmette kusur etmediğimi gösterdim.kaynanam durumu kabul etmek durumunda eşimse olayı anlamak durumunda kaldı Allahım sanada nasip etsin inşallah...
bu arada 2009 temmuz annesiyim her dakka hatta suyum geldiğinde bile topikteydim hiç kavgamız gürültümüz olmadı bir kere oldu onuda ben başlatmıştım ben yani hiç kavgacı olmayan ben hamilelik böle bişiy iştek