- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
yok cnm kızarmıyım aksine ben kendime kızıyorum böyle düşünemiyorum diye...hemen şu saate benim derdime ortak oluyorsunuz birde üstüne kızayımmı sakın öyle düşünme.....
bak biz hamile hamile algılanlıklar dönemindeyiz yaaaaa aman dikkat edelim sonra birbirimize düşeriz...
hepinizi seviyorum ben eşimide aşığımı ben o adam yaa......bebişimin aslan babası...
hah şöyle emin ol son aylarda kuzu olacak kuzuuu,hem çocuk doğunca ve biraz büyüyünce 90 derece değişecek ailesine karşı güven bana..benim kocam kadar düşkünü yoktu ailesine karşı,ha ayırmadım onları tabiki hiç bir zaman kötü gelin olmadım,ama eşime artık kendisinin de bir ailesi olduğunu,annesinini babasınını yanı sıra eşinin ve çocuğunun olduğunu ,kaynanamada gelini olduğumu ona hürmette kusur etmediğimi gösterdim.kaynanam durumu kabul etmek durumunda eşimse olayı anlamak durumunda kaldı Allahım sanada nasip etsin inşallah...
bu arada 2009 temmuz annesiyim her dakka hatta suyum geldiğinde bile topikteydimhiç kavgamız gürültümüz olmadı bir kere oldu onuda ben başlatmıştım ben yani hiç kavgacı olmayan ben hamilelik böle bişiy iştek
Ya canım nasıl becerdin eşinin anlamasını sağlamayı? Benimki de ailesine aşırı düşkün.bi formülü var mı beni de ailesi olarak kabullenmesinin?
Çok doğru yazdıkların ama uygulamak zor canım :97:
öyle canım tabi insanın doğası gereği ben hiç asi olmadım,genelde hep uyumlu yumuşak başlıyım belki bunun etkisi olmuştur,yada biraz Hürrem ruhluyum bilmiyorumkaç yıllık evlisin?
cnm benim gibi bende eşim olmadan uyuyamam nasıl alıştırdıysa kendine eşşek...........
cnm bende saat 01:00 da çıkıcam boşver konuş burası konuşma yeri zaten........:13:
oda bensiz gidip uyuyamıyor,burda sizinle sohbet ediyorum hadi kalk hadi kal diyo ,arada ses kesiliyo bi bakıyorum koltukta sızmışkızımın doğduğu gece bile birlikte yattık ya,bide heyecandan vallahi yatağa enlemesine yatmışız ortada İpek balık gibi dizilip uyumuştuk ilk gece
nasıl yazdın bir solukta onu öyle kitap gibi yaaaa valla bravo........................
normal doğumun en güzel yanları değilim herşeyi yaşıyorsun...sezeryandada hemen uyutuyorlar heyecan yok bir şey yok uyan bebek yanında.....
allhım inş. normal olur benimki sağlıklısıyla....
evet ve asla ömür boyunca alzaymır bile olsan unutulmayacak bir durum sanırım...Amin canım inşallah öyle olur...
birde şimdi fiyat araştırması yapıyorum alacağım ilk şey bu olacak...
Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem Sesli
eşimin arkadaşı ödünç vermişti,bu hafta doğum yapacak geri vericez gerçekten en çok işimi gören cihaz bu oldu
merak ettim valla biz yeniyiz bu konularda
Trust 120 BM Kameralı Bebek Gözetleme Sistem nedir?????
günaydın kızlar...
Miğde bulantısından kaç gündür giremiyorum kızlar herkez iyidir inşallah ben bugünlerde bide diş sancısı çekiyorum rabbim şu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin