- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
teyzoşlara bir merhaba diyelim....
biz bugün çooook heyecanlıyız çünkü pıtpıtları duymaya gideceğiz.....
ay ne diye terkedivercen kal işte burda ne işin var baska yerlerdeyaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dediacaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
hade hayırla git gel tatlım mutlulugun kucagına almanla dahada büyüsün inşaallahteyzoşlara bir merhaba diyelim....
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
fasülyeler nasıl?
yaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dediacaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
canım ne farkeder hangimizinki ne zaman süpriz yapacak belli değilkiayrıca çok sevindim bebişi gördüğüne doktorun bulantılarına birşey diyebildimi?
bende haftada 3 gün ile başladım,3. ay haftada tam güne döndüm,4.ay işe başladım 1 ay çalışıp aldım kreşten...burada seçenekçok ama arabam yok servisede vermek istemediğimden eve 5 dk mesafede 4 kreş arası seçim yapıcam 1 tane daha kaldı bakacağım onu beğenmezsem birini beğendim kararımı verdim aslında
zaten tam gün istemiyorum 3-4 saat genel olarak beğenilen bir yer genel güvenlik açısından dikkatliler merdivenler korumalı yemekleri güzel 3 yaş zaten 1 katta tuvaleti uyku oyun odası yemeklerinide o katta yiyorlar diğerleriyle değil
genel olarak bunlara özen gösteren yerlerden biri ne gbi sorunlar oldu sende
Aramıza hoş geldin hayırlısı ile al kucağına inşallahselam aralık anneleri...bende 7haftalık hamişlerdenim....ilk bebeğim ve çoookkk mutluyummm...kalp atışlarını duyacam hafta sonu çok heyecanlıyım...bulantılarınız başladı mı..ben ara ara yoğun geliyo ama yok gibi...aşerme durumları ne zaman..ilk olduğu için pek bilgim yokk(( ama çççoooooooookkkkkkkkkkk heyecanlıyımm...rabbimm hepimizin evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin
hepinize merhaba ben yeni hamilelerdenim :) muhtemel doğum tarihi 3 ocak gösteriyor fakat allah kısmet ederse aralık annesi olmam muhtemel daha doktora gitmedim kısmetse 1 hafta sonra gidicem rabbim herkese hayırlı hamilelikler geçirmesini nasib etsin
bende ocak olma ihtimalim var ama burayı çok seviyorum,arada ocak annelerine de bakıyorumyaa kızlar dün tosunumu gördük allaha şükür dr öncekı kontrolumde 2 aralık demişti doğum için şimdi 27 kasım dediacaba kasım annesimi aralık annesımı olacağım aranızdan ayrılmak istemiyorum ama olsun sağlıklı doğsunda kasım aralık farketmez dimi eğer kasım olursa son günlerinizde size destek olurum :) tecrübelerimle
hayırlısı iel git gel bizede fotoğrafı göster merak ederükteyzoşlara bir merhaba diyelim....
Eki Görüntüle 404686
kızlar forumda gezerken gördüm hoşuma gitti. doğumdan sonra gelenlere lokum felan dağıtılıyo ya lokumları bu poşetlerin içine koyup dağıtma fikri çok güzel olmuş bende böyle yapıcam çok beğendim
canım benim göümcem bu işlerle uğraşıyor neler var neler inanamazsınhayırlısıyla şu bebişler iyice ortaya çıksın bak neler yapacağız
aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
onlarda malzeme almaya eminönüne gidiyor.ben sana örneklerden gösteririm
onlarda malzeme almaya eminönüne gidiyor.ben sana örneklerden gösteririm