- 26 Aralık 2011
- 68
- 0
- 43
bazı insanlarda abartıyo canım senin doktorun hakkında ne düşündüğün önemli canım sana nasıl davranıyo sen sormadan söylemesi gereken şeyleri söylüyor mu seni uyarıyormu yapmaman şeyler konusunda telefonda ona ulaşmak kolay mı bunlar önemli şeyler
ilk kontorlde hiçbişey açıklamadı.beslenme konusunda nelere dikkat edeyim diye sordum canının istediği herşeyi ye dedi.ama çay kahve kola çok içermiyim sigara alkol kullanırmıyım bunların hiçbirini bilmiyo en azından bu konuda uyarması gerekirdi.telefonla ulaşma konusunda evet istediğim zaman arayabileceğim biri.özellikle açıklama konusu ilk görüşmede benimde kafamda soru işareti bırakmıştı zaten.neyse ben en azından ne yapacağıma şimdilik karar verdim.allah herkesin karşısına güvenilir iyi niyetli doktorlar hekimler çıkarsın
ayyyyyyyyyyyyyy canım çoooooooook sıkılıyor......Patlıcam şimdi....babamızıda(eşimi) arayamıyoruz küsüz çünkü.........
neden küsüşcük oldunuz...bence uzatmayın ...duşa giricem ama üşeniyorum,bide midem biraz garip yine herzxamanki olduğu gibi
iyi akşamlar hanımlar.nasıl geçiyo günler.benim az önce doktorumla ilgili aldğım duyumlar sebebiyle canım sıkıldı.eşim doktorumuzun pek de iyi olmadığını duymuş.benimde ilk muayeneden sonra kafamda soru işareti kalmıştı.hamile olduğumu söyledi keseyi gördük ama başka hiçbir açıklama yapmamıştı.aranızda şanlıurfada iyi bir doktor bilen var mı acaba?ben 1-2 isim duymuştum bide onları denemek istiyorum.haftaya doktor kontrole çağırmıştı.yine ona gidip sonra başka doktorda devam etmeyi düşünüyorum.sizce doğru mu yapıyorum.???? kafam çok karıştı(((
hamilelikte biraz naz yapmak suçmu yaaaaaa.................
ona çok kötü bir cezam var cuma günü bebğin kalp atışalarını görücez inş...ama ona cuma günü randevu aldığımı söylemicem.....
kendim gidicem....çokkkkk kırdı beniiiiiiiiiiiii
Canım üzülme düzelir herşey inşallah. Erkekler o konularda hep karşı tarafı savunur malesef :106:
ayyy üf anlamıyor beni yaaa hamilelik pskolojisi çok duygusalım zaten....pazargünü işten geldiğimde görümcemgil bizdelerdi çok yorgunluk var üstümde kolum kaldıracak konuşacak halim yoktu biraz o yüzden yüzüm düşüktü...birde kızartma yapmışlar mutfak ev çok kötü kokuyordu....birde balkonda balık yapmışlar allahım alt üst oldum resmen...zaten biraz bu konularda kayınvalidem ve görücemle arızalıyız.neyse bende sinirimi bira eşimdem çıkartmak istedim....suçlu yine ben oldum...yok neymiş surat asmışım...halbuki yanlış anlaşılmasın diye o kadarda dikkat etmiştim o gün...birde rabbim büyük konuşmayayım laftan anlamayan 2 yaşında kızı var...lafı geçiremiyor...bakmaktan aciz....çok sinirlendim şimdi....çocuğa kızmıyorum görümcemle kayınvalidemin o kıza davranışalrına kızıyorum üffffffff....
öyle işte konuşmuyoruz....şu an yüzünü dahi görmek istemiyorum(aslın istiyorum ama)
hamilelikte biraz naz yapmak suçmu yaaaaaa.................
ona çok kötü bir cezam var cuma günü bebğin kalp atışalarını görücez inş...ama ona cuma günü randevu aldığımı söylemicem.....
kendim gidicem....çokkkkk kırdı beniiiiiiiiiiiii
benim zoruma gidende o hadi daha önce tamam bu konuda tirip yapıyorduda...sonuçta ben iki canlıyım ve bebeğimiz görümcemem surat asıp asmamaktan dahamı önemli iki gündür işyerindeyken beni aramıyor nasılım bir sorun varmı bir sıkıntım varmı öldümü kaldımı???? işten gece eve geliyorum uyumuş oluyor....bu arada ben çağrı merkezinde vardiyalı çalıyorum ondan.
allahım çok doluyum........................hamilelik bumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yavrum sen sakın üzülme....
evet düşüncesizlik yapmışlar,,eşinde senden yana olmamıi ve sen üzülmüşsünama uzatma bence,eşininde uzatmaması lazım...en bebeğini düşün meesela ben bebek günlüğü tutyorum sende yap işe yarıyor...
cnm evet onu yapmak istiyorum ama korkuyorum....
ilk hamileliğimde yapmıştım bebğimi kaybettim buda öyle olur diye elime almaya korkuyorum....:18:
hayır öyle düşünme,,geçmiş geçmişte kaldı ,,,bu yepyeni bi gelişme senin hayatında,,,sen moralini bozma hiçbirley için,senle bebeğinden daha nemli hiçbirşey yok şu anda öyle düşün..eğer evinde bazı şeylerin yapılmaması gerekiyorsa bunu insanlara söyle rahatsızlıklarından bahset ve yapmamalrını söyle...kimse senden değerli değil
benim zoruma gidende o hadi daha önce tamam bu konuda tirip yapıyorduda...sonuçta ben iki canlıyım ve bebeğimiz görümcemem surat asıp asmamaktan dahamı önemli iki gündür işyerindeyken beni aramıyor nasılım bir sorun varmı bir sıkıntım varmı öldümü kaldımı???? işten gece eve geliyorum uyumuş oluyor....bu arada ben çağrı merkezinde vardiyalı çalıyorum ondan.
allahım çok doluyum........................hamilelik bumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kesinlike bende ilkinde çok doktor gezdim 9 ayda illaki birini yakın hissediyorsunbazı insanlarda abartıyo canım senin doktorun hakkında ne düşündüğün önemli canım sana nasıl davranıyo sen sormadan söylemesi gereken şeyleri söylüyor mu seni uyarıyormu yapmaman şeyler konusunda telefonda ona ulaşmak kolay mı bunlar önemli şeyler
ayyy üf anlamıyor beni yaaa hamilelik pskolojisi çok duygusalım zaten....pazargünü işten geldiğimde görümcemgil bizdelerdi çok yorgunluk var üstümde kolum kaldıracak konuşacak halim yoktu biraz o yüzden yüzüm düşüktü...birde kızartma yapmışlar mutfak ev çok kötü kokuyordu....birde balkonda balık yapmışlar allahım alt üst oldum resmen...zaten biraz bu konularda kayınvalidem ve görücemle arızalıyız.neyse bende sinirimi bira eşimdem çıkartmak istedim....suçlu yine ben oldum...yok neymiş surat asmışım...halbuki yanlış anlaşılmasın diye o kadarda dikkat etmiştim o gün...birde rabbim büyük konuşmayayım laftan anlamayan 2 yaşında kızı var...lafı geçiremiyor...bakmaktan aciz....çok sinirlendim şimdi....çocuğa kızmıyorum görümcemle kayınvalidemin o kıza davranışalrına kızıyorum üffffffff....
öyle işte konuşmuyoruz....şu an yüzünü dahi görmek istemiyorum(aslın istiyorum ama)
kesinlikle hamilelik bu !!benim zoruma gidende o hadi daha önce tamam bu konuda tirip yapıyorduda...sonuçta ben iki canlıyım ve bebeğimiz görümcemem surat asıp asmamaktan dahamı önemli iki gündür işyerindeyken beni aramıyor nasılım bir sorun varmı bir sıkıntım varmı öldümü kaldımı???? işten gece eve geliyorum uyumuş oluyor....bu arada ben çağrı merkezinde vardiyalı çalıyorum ondan.
kesinlike bende ilkinde çok doktor gezdim 9 ayda illaki birini yakın hissediyorsun
kesinlikle hamilelik bu !!
ama şöyle düşün bu günler geçecek ve sen bebeğini kucağına aldığında ne kadar aptallık(başka kelime bulamadım ben öyle demiştim çünkü)diyeceksin,kendini ve bebeğini üzmesine izin verme,herşeye güzel bakmaya çalış...
bi kere eşine kızma çünkü o daha farkında değil inan benim eşim ilk aylarda aynı şeyleri yaptı şimdi hak veriyorum çünkü sonra bana dedi ki bebeği kucağıma aldığımda anladım babalık neymiş diye,henüz farkında değiller durumun biz içimizde yaşıyoruz ama onlara çok yabancı bir duygu...
hem şöyle düşün sen işten geldiğinde yemek hazır sana faydalı yararlı balık yapmışlar ,kızartma kokusu yarına geçer ama o balık bebeğine ne kadar faydalı işten gelip yemek yapmaya uğraşacaktın bide,iyi tarafından bakmaya çalış...
belki bunları daha öncede yaşıyordun,ama hamileyken daha hassas oluyoruz hep böyle düşün onlar normal hayatlarını sürüyorlar farklı olan biziz,ama bu farklılığı kendi içimizde yaşıyoruz onların anlamasını çok fazla beklemeyelim üzülen biz oluruz...
eşinle barış sen yaklaş sonrada durumu tatlı bir dille anlat...neticede kaynanan ve görümcen sana gıcıklık olsun diye yapsalar hiç ilgilenmezler...
kendimizi üzersek bebeklerimizde etkilenir...bırak onlar pişirsin sen ye ,hatta sipariş ver bugün canım şunu çekti bunu çekti diye
önümüzde 200den fazla gün var inş....ben onlara neler edicem sonuçta tek gelinim oğlandan torun vericem......görür onlar...
hakkında hayırlısı olsun keskin sirke küpüne zarar verir derler...
benim tarzım değil,ben farklı yollarla mutluluğumu sağlamaya çalışırım,belki onları karşınıza almışsınız ama oğullarını da karşınıza alıyorsunuz,buda size üzüntü getirir..bu benim kendi düşüncem herkes istediği kişiye istediği şekilde davranmakta tabiki özgürdür asla yargılamıyorum..sadece farklı yapılarda olduğumuzu söyledim sakın kızmayın..güzel gebelikler hayırlı doğumlar versin rabbim inşallah.