2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Bugun beraber pazata gittik erkenden gittik rahat rahat dolaşsınlar diye anneciğim pazar çok güzelmiş dediler dönerken ve tüm meyve sebzelere dokunup isimlerini söylediler😉

Kızlar bugun minişlerim bana transfer olalı tam 3yıl oldu inşallah önür boyu benimle onlurlar canlarım çok seviyorum sizi.

Ben espri olsun diye 1nisan şakası olmasın sonra doktor bey bana demiştim hala inanamıyorum😘

evet canım kızımla iniyor bende bu tarz davranışları pek haz etmem ama sinir sistemim alt üst oluyor takarsamda baştan yanlış oldu mu acaba diyorum evliliğim gerçekten yaşadıkça keşke diyor insan keşke demek çok yanlış kendimi yiyip bitiriyorum.....sadece....

inşallah bir ömür boyu beraber olursunuz canım ALLAH mutluluğunuzu daim etsin....sağlık ve huzur versin...AMİN..........

takarsak bize oluyor ama nasıl rahat insan olunur onu beceremiyoruz.
keşke gamsız rahat olabilseydim bunu sık sık kendime tekrarlıyorum.

bende yaptım rudi geçerkende anlattım pazar işini.........

ben ikisiyle dolaştım meyve sebze seçtik beraber.. :)

hep birlikte mutlu mesut bir ömrünüz olsun inşallah canım

Rudi ve moontornet hamileliğinizden beri arkadaslarımızda 'Bandag' yeni arkadasımız değil mi.? Canım senin ikizlerin ne kdrlık D.tarihleri nedir kıs erkek.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
dün o kadar çok gezdikki korktum nazar değecek diye hiç olumsuz tavırları olmadı aksine eve gelmek istemediler parka gittik oturduğumuz yer haricinde bi parka sonra yemek yemeğe gittik çatalla kendileri yediler ondan sonra avm ye trene bindiler ata bindiler...markette alışveriş yaparken peynir tanıtımcısıdan peynir verdim yediler çok sevindim hemen aldık kahvaltıda artık peynirimizde mevcut şükür......eve gelince komşumuzun düğün kınasına gittik oynadılar çok mutlu oldular....tabi bizde artık rahat rahat dolaşabildiğimize ortamlara ayak uydurabildiğimize çok ŞÜKÜR ALLAH a bugünlere bize gösterdiği için başta üzüldük kahrolduk ama sonu iyi oldu inşallah ta devamı olur............

Maşallah canım birlikte sosyalleşmek çok keyifli değil mi ? Allah devamını getirsin hep beraber bir yerlere gitmeyi ben de çok seviyorum.
bizimkilerde markette hep sucuk tenıtıcılarından sucuk yerler ben bugune kadar ağzıma sucuk hiç sürmememe rağmen sayelerinde alır olduk eve:)

düğüne hiç gitmedik ilk düğünde deneme yapacağım yazın kesinlikle :)

Son düzenleme:
Haftasonu anneannede vakit geçirdik bahçede koşup oynadılar ctesi mangal bile yaktık, ama pazar günü evdelerdi full acaip rüzgar var burada.

sizler nasılsınız kızlar?

çok haklısın inşallah hep böyle olur ben kendimde sucuk seviyordum peynir zeytin çeşitlerini onlarda aynı böyle çeşitçeşit olcakki acayip haz alırdım masada eşimle evlenmeden önce giderdik dışarı kahvaltıya ...şuan herzaman çıkmak bizim için zor bizim gittiğimiz kınasıydı düğün salonuna gitmediler evin yakınında okul spor salonunda oldu kızın kınası ama düğünüde severler eminim bizim açıldı düğün sezonumuz her hafta var full yani geçen ramazanda gece davulcu geçerken onlarda kalkıp güm güm derlerdi yazdımmı hatırlamıyorum sonra tekrar uykuya dalış davulcuyuda seviyorlar çok...

canım merhaba evet ben sonradan aranıza katıldım
07aralık 2011 doğum tarihleri biri kız biri erkek benimkiler

haklısın iyi gelsinde bunlar rop ta en bilinen doktorlar....kızımda erken doğuma bağlı rop oluştu o yüzden 2 kere lazer oldu miyop ve astigmatı var baya da yüksek dereceleri....

anladım canım bizede astigmat var demişti ama geçen hafta gittik kontrole geçtiğini ve gözlüğe ihtiyacımız olmadığını söyledi

inşallah sizinde geçer gerçi allah daha büyük dert vermesin

Birlikte sorunsuz vakit geçirmek çok iyi geliyor inssana sanırım büyüyorlar artık ve bize ayak uydurabiliyolrlar inşallah hep böyle devam eder canım.
bende cumartesi ilk defa kendim dışarıya çıkardım maşallah hiç sorun çıkarmadılar evden çıkmadan anlaşma yaptık hiç elimi bırakmak yok diye söz verdiler ve sözleriini tuttular:))sanırım 2 yeni arkadaşım daha oldu:))

Haftasonu anneannede vakit geçirdik bahçede koşup oynadılar ctesi mangal bile yaktık, ama pazar günü evdelerdi full acaip rüzgar var burada.

sizler nasılsınız kızlar?

cumartesi ben çocuklarla çıktım dışarıya pazarda sabahtan hep birlikteydik ögleden sonrada babalarıyla mangal yaktılar benide yemeye davet ettiler:))
bu hafta sonu hava çok güzeldi burda keyifli bi haftasonu geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…