Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım oldun olası koltuk tepelerine çıkıp sebepsiz bağıran çocuklar beni korkuttu çevtemdede 2 çocuk böyle kınamıyorum ama neden böyle yaparlar anlamış değilim kötü örnek oldugundan biZimkileri mecbur kalmadıkça yanaştırmuyrm.eşin kızınla mı iniyor annesine?
canım biz tesadüf eseri ögrendik bu doktoru ama memnunuz şimdilik sen hangi doktora gidiyosun
Bugun beraber pazata gittik erkenden gittik rahat rahat dolaşsınlar diye anneciğim pazar çok güzelmiş dediler dönerken ve tüm meyve sebzelere dokunup isimlerini söylediler😉
Kızlar bugun minişlerim bana transfer olalı tam 3yıl oldu inşallah önür boyu benimle onlurlar canlarım çok seviyorum sizi.
Ben espri olsun diye 1nisan şakası olmasın sonra doktor bey bana demiştim hala inanamıyorum😘
takarsak bize oluyor ama nasıl rahat insan olunur onu beceremiyoruz.evet canım kızımla iniyor bende bu tarz davranışları pek haz etmem ama sinir sistemim alt üst oluyor takarsamda baştan yanlış oldu mu acaba diyorum evliliğim gerçekten yaşadıkça keşke diyor insan keşke demek çok yanlış kendimi yiyip bitiriyorum.....sadece....
bende yaptım rudi geçerkende anlattım pazar işini.........
kızlar bugun minişlerim bana transfer olalı tam 3yıl oldu inşallah önür boyu benimle onlurlar canlarım çok seviyorum sizi.
Ben espri olsun diye 1nisan şakası olmasın sonra doktor bey bana demiştim hala inanamıyorum😘
murat gül doruk çekirgeden jimer e geçti kızımın ameliyatlarınıda doç meral yıldız yaptı uludağ üniv.
hiç duymadım canım aman iyi gelsinlerde hangi doktor farketmez
dün o kadar çok gezdikki korktum nazar değecek diye hiç olumsuz tavırları olmadı aksine eve gelmek istemediler parka gittik oturduğumuz yer haricinde bi parka sonra yemek yemeğe gittik çatalla kendileri yediler ondan sonra avm ye trene bindiler ata bindiler...markette alışveriş yaparken peynir tanıtımcısıdan peynir verdim yediler çok sevindim hemen aldık kahvaltıda artık peynirimizde mevcut şükür......eve gelince komşumuzun düğün kınasına gittik oynadılar çok mutlu oldular....tabi bizde artık rahat rahat dolaşabildiğimize ortamlara ayak uydurabildiğimize çok ŞÜKÜR ALLAH a bugünlere bize gösterdiği için başta üzüldük kahrolduk ama sonu iyi oldu inşallah ta devamı olur............
Maşallah canım birlikte sosyalleşmek çok keyifli değil mi ? Allah devamını getirsin hep beraber bir yerlere gitmeyi ben de çok seviyorum.
bizimkilerde markette hep sucuk tenıtıcılarından sucuk yerler ben bugune kadar ağzıma sucuk hiç sürmememe rağmen sayelerinde alır olduk eve:)
düğüne hiç gitmedik ilk düğünde deneme yapacağım yazın kesinlikle :)
Rudi ve moontornet hamileliğinizden beri arkadaslarımızda 'Bandag' yeni arkadasımız değil mi.? Canım senin ikizlerin ne kdrlık D.tarihleri nedir kıs erkek.?
canım merhaba evet ben sonradan aranıza katıldım
07aralık 2011 doğum tarihleri biri kız biri erkek benimkiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın iyi gelsinde bunlar rop ta en bilinen doktorlar....kızımda erken doğuma bağlı rop oluştu o yüzden 2 kere lazer oldu miyop ve astigmatı var baya da yüksek dereceleri....
dün o kadar çok gezdikki korktum nazar değecek diye hiç olumsuz tavırları olmadı aksine eve gelmek istemediler parka gittik oturduğumuz yer haricinde bi parka sonra yemek yemeğe gittik çatalla kendileri yediler ondan sonra avm ye trene bindiler ata bindiler...markette alışveriş yaparken peynir tanıtımcısıdan peynir verdim yediler çok sevindim hemen aldık kahvaltıda artık peynirimizde mevcut şükür......eve gelince komşumuzun düğün kınasına gittik oynadılar çok mutlu oldular....tabi bizde artık rahat rahat dolaşabildiğimize ortamlara ayak uydurabildiğimize çok ŞÜKÜR ALLAH a bugünlere bize gösterdiği için başta üzüldük kahrolduk ama sonu iyi oldu inşallah ta devamı olur............
Haftasonu anneannede vakit geçirdik bahçede koşup oynadılar ctesi mangal bile yaktık, ama pazar günü evdelerdi full acaip rüzgar var burada.
sizler nasılsınız kızlar?