• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

evet büyüyorlar rahata geçiyoruz bizde artık bende ev temizliğine adadım kendimi bugünlerde heryerin canını çıkartıyorum....ama boya badana şart bize bu yaz evin duvarları kalem çizik dolu sağlık olsun.....1 tane duvarımı kırdırmak istiyorum bakalım inşallah olur.......

evet büyüyorlar rahata geçiyoruz bizde artık bende ev temizliğine adadım kendimi bugünlerde heryerin canını çıkartıyorum....ama boya badana şart bize bu yaz evin duvarları kalem çizik dolu sağlık olsun.....1 tane duvarımı kırdırmak istiyorum bakalım inşallah olur.......

oo canım ben detaylı temizlik yapmayı unuttun valla hep üstten yapuyorum sen badana falan diyosun allah yardımcın olsun valla çok zor çocuklarada birisi bakmazsa yandın

çalışınca öyle oluyor ama inan ben çocuklar doğalı 2,5 yıl oldu temizlik yapmayı aklıma bile getiremedim anca yeni yeni işte.....boyayı kayınpeder yapıcak zaten hiç olmadı babaanneye indiririm eşimde vardiyalı çalışıyorya.... rahat yapıyorum eşim işe gidene kadar onda çocuklar...
oo canım ben detaylı temizlik yapmayı unuttun valla hep üstten yapuyorum sen badana falan diyosun allah yardımcın olsun valla çok zor çocuklarada birisi bakmazsa yandın

oo miss çok severim temizliği 2,5 yıldır mümkün oldugu kadar yapıyorum. dağınıklığa hiç tahammülüm yok birde bunu 2 çocukla sağlamaya çalışınca ruh halimi bir düşünün.

çocuk odasınımı büyüteceksin canım duvar kırdırarak.

bende çok severim temizliği özellikle düzeni çocuk odası değil canım salon duvarımı kırdırmak istiyorum sizinde fikrinizi almak isterim kırdırmak istediğim duvarda tv ünitesi var çok büyük hantal duruyor mobilyacı sağolsun büyük yapmış.... kırdırınca oraya yemek masamı koymak istiyorum salonla hol duvarı arasında duracak aması var mutfak tarafından salon duvarında çıkıntı var 50 cm uzunluğunda 20 cm genişliğinde aşağı yukarı orası tv ünit. kaplandı mutfak tarafından buzdolabı yerleştirildi evlendiğimde küçük old. için yine kırılmıştı biraz karışık anlamamış olabilirsiniz işte ben tv ünit. çıkınca bu çıkıntıyı nasıl komifle edebilirim yardımlarınızı bekliyorum .....ayrıca kardeşim parçalı tablo yapacak salonuma kendisi güzel sanatlar mezunu beğendim bile orkide yapacak....inşallah..........
oo miss çok severim temizliği 2,5 yıldır mümkün oldugu kadar yapıyorum. dağınıklığa hiç tahammülüm yok birde bunu 2 çocukla sağlamaya çalışınca ruh halimi bir düşünün.

çocuk odasınımı büyüteceksin canım duvar kırdırarak.

Son düzenleme:
Anladım sanırım canım duvar kağıdı veya koyu renk de bir boya ile kapatdan nasıl olur

Bu arada güzel yemekler yapan kardeşin mi güzel sanatlar mezunu epey marifetli desene

Evet canim hem guzel yemek yapar hemde resim 1 tane erkek kardeşi m var sadece fikrin için Sağol dusunecegim[UOTE=rudi;34847811]Bu arada güzel yemekler yapan kardeşin mi güzel sanatlar mezunu epey marifetli desene[/QUOTE]
Y

bende çok severim temizliği özellikle düzeni çocuk odası değil canım salon duvarımı kırdırmak istiyorum sizinde fikrinizi almak isterim kırdırmak istediğim duvarda tv ünitesi var çok büyük hantal duruyor mobilyacı sağolsun büyük yapmış.... Kırdırınca oraya yemek masamı koymak istiyorum salonla hol duvarı arasında duracak aması var mutfak tarafından salon duvarında çıkıntı var 50 cm uzunluğunda 20 cm genişliğinde aşağı yukarı orası tv ünit. Kaplandı mutfak tarafından buzdolabı yerleştirildi evlendiğimde küçük old. Için yine kırılmıştı biraz karışık anlamamış olabilirsiniz işte ben tv ünit. çıkınca bu çıkıntıyı nasıl komifle edebilirim yardımlarınızı bekliyorum .....ayrıca kardeşim parçalı tablo yapacak salonuma kendisi güzel sanatlar mezunu beğendim bile orkide yapacak....inşallah..........

gerçektende marifetli kardeşin maşallah canım.çok anlamadım aslında ama anlatmak istediğini ama doğal taşlardan duvara kaplasanız nasıl olur

Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı için mi gittiniz

Hem çocuklara hem anneye değişiklik çok iyi yapmıssın canım. Bugun ev dinlensin😀

Sebebini anlayamadık oğlan sürekli küstü birden bire başladı bizde anlayamadık serum takıldı şimdi iyi allah a şükür

Çok geçmiş olsun bandag kuzucuguna.. Yediği bir şey mi dokundu gıda zehirlenmesi olabilir mi?0

Back