Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet büyüyorlar rahata geçiyoruz bizde artık bende ev temizliğine adadım kendimi bugünlerde heryerin canını çıkartıyorum....ama boya badana şart bize bu yaz evin duvarları kalem çizik dolu sağlık olsun.....1 tane duvarımı kırdırmak istiyorum bakalım inşallah olur.......
oo canım ben detaylı temizlik yapmayı unuttun valla hep üstten yapuyorum sen badana falan diyosun allah yardımcın olsun valla çok zor çocuklarada birisi bakmazsa yandın
evet büyüyorlar rahata geçiyoruz bizde artık bende ev temizliğine adadım kendimi bugünlerde heryerin canını çıkartıyorum....ama boya badana şart bize bu yaz evin duvarları kalem çizik dolu sağlık olsun.....1 tane duvarımı kırdırmak istiyorum bakalım inşallah olur.......
oo miss çok severim temizliği 2,5 yıldır mümkün oldugu kadar yapıyorum. dağınıklığa hiç tahammülüm yok birde bunu 2 çocukla sağlamaya çalışınca ruh halimi bir düşünün.
çocuk odasınımı büyüteceksin canım duvar kırdırarak.
bende çok severim temizliği özellikle düzeni çocuk odası değil canım salon duvarımı kırdırmak istiyorum sizinde fikrinizi almak isterim kırdırmak istediğim duvarda tv ünitesi var çok büyük hantal duruyor mobilyacı sağolsun büyük yapmış.... Kırdırınca oraya yemek masamı koymak istiyorum salonla hol duvarı arasında duracak aması var mutfak tarafından salon duvarında çıkıntı var 50 cm uzunluğunda 20 cm genişliğinde aşağı yukarı orası tv ünit. Kaplandı mutfak tarafından buzdolabı yerleştirildi evlendiğimde küçük old. Için yine kırılmıştı biraz karışık anlamamış olabilirsiniz işte ben tv ünit. çıkınca bu çıkıntıyı nasıl komifle edebilirim yardımlarınızı bekliyorum .....ayrıca kardeşim parçalı tablo yapacak salonuma kendisi güzel sanatlar mezunu beğendim bile orkide yapacak....inşallah..........
bandag sağolasın gerçekten hos olur taşlar ama maliyeti fazla
maliyeti için bişey diyemicem canım fiyatlarını bilmiyorum tabi dediğin gibi fazla olabilir ama taş görünümlü duvar kağıdıda olabilir
İyi haftalar hepimize güneşli güzel bir günden