canım bizimde babaanne 1.katta bende 3.katta oturuyorum mecbur kalınca bakacak eşimde vardiyalı zaten kayınpederim yapacak herşeyi o yüzden bizde problem olacağını sanmıyorum inşallah tabi hiç olmadı 2.katta eltim var gündüz çalışıyorlar boya old. orda uyurlar...zaten hem boya hem tadilat aynı anda yapmayı düşünmüyorum yoksa eşimle birbirimize sararız..ilk önce kırma oda bugünlerde olur eşim pek istemiyor hep iş hep iş diye kayınpederime soracağım yapabilirmisin diye eşimde ben ancak yardım edebilirim diyor babama kayınpeder okulda çalışıyor okullar kapanıncada boya çok istiyorum inşallah olur ev çok kötü oldu vallahi.....[ayrıca ben evi şimdiden kaba temizliğini yaptım dip köşe birikmesin diye boya olunca kolaylaşır işim temizlik açısından...QUOTE=NuRuM_29;34936689]Moontornet evde hem boya hem tadilat işi olacak. Siz cocukları ne yapacaksınız.? Temizliğinizde varsayalım nerden baksan 1hafta sürer.
Bende 1ay önce evimi boyatacağım perde halı vs. temizlik gene bihaftayı gözden çıkardım. Biz üst katımda ki terasa yerleşeceğiz orada ki korkum büyük büyük balkonlar yoksa sorun olmaz. Bakalım nasip.. Onun için sordum ki kolay olmaz diye :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi