• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

çok geçmiş olsun bandag kuzucuguna.. Yediği bir şey mi dokundu gıda zehirlenmesi olabilir mi?0

canım çok sağol doktorda dedi aynı şeyi ama yediklerine elimden geldiğince dikkat ederim tarihleri falan mutlaka kontrol ederim ama bilmiyorum yineede neyseki şimdi iyi

Çocuklu olunca iyiyim demeye gelmiyor vallahi 1saniye sonra ne olacağı belli değil 😒😒

Kızlar Günaydın benimde ikiz bebislerim var çok mutluyum allahım herkese nasip etsin 8+1 ve 8+3 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Günaydın benimde ikiz bebislerim var çok mutluyum allahım herkese nasip etsin 8+1 ve 8+3 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın sulesoyy hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıver. sanırım 2014 annesi olacaksın..

Kızlar bizimkiler yarım gün kreşe başladılar. 29aylıklar ama 1tane daha minik de var sınıflarında umarım kısa sürede adapte olurlar😕

artış diğer gün iki katı olması gerekli yani gayet normal artmış değerin ikiz mi diye soracaksan değildir

sağol canım anneme geldim bende okulun servisiyle kızımıda götürdüm dayısı geldi dersimiz bitince yine servis varmış atladık geldik annemlere değişiklik oldu çocuklarada ...

Moontornet evde hem boya hem tadilat işi olacak. Siz cocukları ne yapacaksınız.? Temizliğinizde varsayalım nerden baksan 1hafta sürer.
Bende 1ay önce evimi boyatacağım perde halı vs. temizlik gene bihaftayı gözden çıkardım. Biz üst katımda ki terasa yerleşeceğiz orada ki korkum büyük büyük balkonlar yoksa sorun olmaz. Bakalım nasip.. Onun için sordum ki kolay olmaz diye :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bizimde babaanne 1.katta bende 3.katta oturuyorum mecbur kalınca bakacak eşimde vardiyalı zaten kayınpederim yapacak herşeyi o yüzden bizde problem olacağını sanmıyorum inşallah tabi hiç olmadı 2.katta eltim var gündüz çalışıyorlar boya old. orda uyurlar...zaten hem boya hem tadilat aynı anda yapmayı düşünmüyorum yoksa eşimle birbirimize sararız..ilk önce kırma oda bugünlerde olur eşim pek istemiyor hep iş hep iş diye kayınpederime soracağım yapabilirmisin diye eşimde ben ancak yardım edebilirim diyor babama kayınpeder okulda çalışıyor okullar kapanıncada boya çok istiyorum inşallah olur ev çok kötü oldu vallahi.....[ayrıca ben evi şimdiden kaba temizliğini yaptım dip köşe birikmesin diye boya olunca kolaylaşır işim temizlik açısından...QUOTE=NuRuM_29;34936689]Moontornet evde hem boya hem tadilat işi olacak. Siz cocukları ne yapacaksınız.? Temizliğinizde varsayalım nerden baksan 1hafta sürer.
Bende 1ay önce evimi boyatacağım perde halı vs. temizlik gene bihaftayı gözden çıkardım. Biz üst katımda ki terasa yerleşeceğiz orada ki korkum büyük büyük balkonlar yoksa sorun olmaz. Bakalım nasip.. Onun için sordum ki kolay olmaz diye :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Son düzenleme:
canım bizimde babaanne 1.katta bende 3.katta oturuyorum mecbur kalınca bakacak eşimde vardiyalı zaten kayınpederim yapacak herşeyi o yüzden bizde problem olacağını sanmıyorum inşallah tabi hiç olmadı 2.katta eltim var gündüz çalışıyorlar boya old. orda uyurlar...zaten hem boya hem tadilat aynı anda yapmayı düşünmüyorum yoksa eşimle birbirimize sararız..ilk önce kırma oda bugünlerde olur eşim pek istemiyor hep iş hep iş diye kayınpederime soracağım yapabilirmisin diye eşimde ben ancak yardım edebilirim diyor babama kayınpeder okulda çalışıyor okullar kapanıncada boya çok istiyorum inşallah olur ev çok kötü oldu vallahi.....[ayrıca ben evi şimdiden kaba temizliğini yaptım dip köşe birikmesin diye boya olunca kolaylaşır işim temizlik açısından...QUOTE=NuRuM_29;34936689]Moontornet evde hem boya hem tadilat işi olacak. Siz cocukları ne yapacaksınız.? Temizliğinizde varsayalım nerden baksan 1hafta sürer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[/QUOTE]

moonternet çok çok kolay gelsin sırayla yapıverirsiniz çok kasmaya gerek yok

haklısın kasmaya gerek birde eşimle çok sıkıntı çektik gerek çocuklar gerekte birebir problemlerimiz... yavaş yavaş yaparız...
moonternet çok çok kolay gelsin sırayla yapıverirsiniz çok kasmaya gerek yok[/QUOTE]

anneler 23 nisan da miniklerle çocuk şenliklerine katılacağız tabi ki bu yıl izleyici olarak
inşallah hava iyi olur ve gün boyu çocuklarla eğleneceğiz.

sizler de düşünüyor musunuz? resmi tatil zaten anne baba beraber ilgilenebileceğiz.

Son düzenleme:
Back